Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (05)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor voi cum imbracati bebelusii pe caldura asta ??? In casa si afara ??

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Gigelica eu ma duc in parc, in max o ora ajungem acolo. Veniti si voi?????? In fata palatului copiilor pe aleile cu tei

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele sa va traiasca bebelusii,sa fie sanatosi si mancaciosi
am si eu o intrebare...eu maine urmeaza sa ma internez pt cezariana si as vrea sa va intreb cum e mai bine sa procedez...sa aleg sa stau in rezerva cu bebele sau nu dupa operatie ..voi ce ma sfatuiti?

Anca..
38+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Voicu bebi... eu as fi ales sa stau cu el in rezerva clar...

Referitor la imbracat bblusii: noi il imbracam in body cu manecute si picioruse scurte destul de lejer si fara caciulita. Si tot transpira

Am vazut ca sunt bbei acre iau foarte mult in greutate. Eu as fi un pic in alarma in situatia asta. Cresterea medie la bbelusi in prima luna este de 900 de grame. Cazurile cand iau 1 kg...1,2 kg sunt frecvente totusi si normale de asemenea. Dar 1,7 kg mi se pare extrem de mult. Cresterea brusca in greutate poate fi semn de diabet. Din pacate am o prietena care s-a confruntat cu asa ceva si din cauza ca nu si-au dat seama la timp acum copilasul e dependent de insulina. Nu vreau sa va sperii ci doar va spun sa fiti precaute si sa intrebati pediatrul...Se pot face teste de glicemie care sunt rapide si nedureroase. Probabil ca nu e nimic dar mai bine sa fii sigura

Noi raportam bblus super cuminte: fara colici si fara fite. Se smiorcaie de fomita un pic si cel mult plange ca vrea in patutul luiDeobicei plang ca nu vor in patutz dar al nostru e pe inversSper sa ramana lafel de cumintel...Si a nostru din cand in cand se enerveazala san...Dar cred totusi ca e din cauza ca se ineaca cu laptic. De multe ori trebuie a-l intorc repede pe burtica si sa-l caftesc bine pe spate sa scoata lapticul din caile respiratorii ca se inneaca de lacom ce e... dar nu e bai. Pt fetele cu bbei mai mari: cand incep sa gangureasca? Al nostru are 6 saptamani si scoate cateva sunete mai deosebite dar nu e ganguritul ala special

Mami de Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Si referitor la supt de la tzitzi doar 2-3 minute asa face si Pitonul si apoi urla de nervi ca nu ii vine laptele usor si muuuult. Asa ca suntem macar 2 in aceeasi situatie.

Chiar 3! Sotul se uita azi-noapte la mine cum il chinui la titi si imi zice: "ai o rabdare de fier!". Pasamite obosise el sa se uite cum se zbate musteriul...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Aceeasi situatie e si la noi ,desi am laptic pt 2 copii deaceea am si recurs la muls

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Voicu bebi... eu as fi ales sa stau cu el in rezerva clar...

Referitor la imbracat bblusii: noi il imbracam in body cu manecute si picioruse scurte destul de lejer si fara caciulita. Si tot transpira

Am vazut ca sunt bbei acre iau foarte mult in greutate. Eu as fi un pic in alarma in situatia asta. Cresterea medie la bbelusi in prima luna este de 900 de grame. Cazurile cand iau 1 kg...1,2 kg sunt frecvente totusi si normale de asemenea. Dar 1,7 kg mi se pare extrem de mult. Cresterea brusca in greutate poate fi semn de diabet. Din pacate am o prietena care s-a confruntat cu asa ceva si din cauza ca nu si-au dat seama la timp acum copilasul e dependent de insulina. Nu vreau sa va sperii ci doar va spun sa fiti precaute si sa intrebati pediatrul...Se pot face teste de glicemie care sunt rapide si nedureroase. Probabil ca nu e nimic dar mai bine sa fii sigura

Noi raportam bblus super cuminte: fara colici si fara fite. Se smiorcaie de fomita un pic si cel mult plange ca vrea in patutul luiDeobicei plang ca nu vor in patutz dar al nostru e pe inversSper sa ramana lafel de cumintel...Si a nostru din cand in cand se enerveazala san...Dar cred totusi ca e din cauza ca se ineaca cu laptic. De multe ori trebuie a-l intorc repede pe burtica si sa-l caftesc bine pe spate sa scoata lapticul din caile respiratorii ca se inneaca de lacom ce e... dar nu e bai. Pt fetele cu bbei mai mari: cand incep sa gangureasca? Al nostru are 6 saptamani si scoate cateva sunete mai deosebite dar nu e ganguritul ala special

Mami de Damian Codrut Andrei

Of, hai ca acum chiar sunt speriata Nu stiam ca poate fi o problema asta cu luatul prea mult in greutate. mai caut pe net sa vad daca gasesc ceva. Eu sper sa fie totul bine si sa fi crescut asa mult pt ca e un mare mancacios.

Novus noi stam la parter, si ziua nu bate deloc soarele pe partea noastra si e cam frig in casa. Il imbrac in pijamalute cu maneci lungi, iar azi l-am scos in maneca scurta afara caci e muuuult mai cald decat in casa.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Lysbeth tu il imbraci asa si in casa si afara?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANAMARIAME, eu fac la fel ca tine. Am impresia ca ii face placere sa molfaie sanul, asta cand nu e lihnit. De 2-3 zile am inceput sa il pun la san si intre mese, pt ca am ajuns la 4 mese pe zi la intervale destul de mari si pt ca individul doarme cel mai bine daca il culc pe la 9. Si atunci, ca sa nu fie agitat la masa, cam cu o ora inainte de masa ii mai dau cate o gustare. E-adevarat, nu se strange prea mult in ora aia, dar cred ca adunat da mai mult laptic decat daca nu l-as fi pus la san si intre mese.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Gigelica eu ma duc in parc, in max o ora ajungem acolo. Veniti si voi?????? In fata palatului copiilor pe aleile cu tei

14+

Mariana

Mazarica

Iubita, sotul meu azi a fost un PUTUROS...si a bagat bere ca sa fie sigur ca nu il mai chinui cu masina. De obicei nu bea nici sa-l pici cu ceara, dar azi a vrut sa fie sigur ca va dormi toata ziua. Si l-a tinut si pe pitic langa el...asa ca acum m-am chinuit mai bine de o ora dupa baitza sa il adorm pe Piton. El, care de obicei pica precum o musca, in seara asta era fresh. Cred si eu la cat a dormit!!!

Sper sa nu am parte de o noapte alba, ca il jumulesc pe tati, care o sa doarma ca un pig.

Poate ne vedem alta data...chiar imi pare rau ca nu ne-am sincronizat.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

salut fetele sa va traiasca bebelusii,sa fie sanatosi si mancaciosi
am si eu o intrebare...eu maine urmeaza sa ma internez pt cezariana si as vrea sa va intreb cum e mai bine sa procedez...sa aleg sa stau in rezerva cu bebele sau nu dupa operatie ..voi ce ma sfatuiti?

Anca..
38+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

In cursul zilei va fi ok sa stai bu bebe, dar noaptea ar fi de preferat sa il ia de langa tine...caci altfel nu vrei rezista. Te vei reface mai rapid daca vei prinde cateva ore de odihna noaptea.

Dar...depinde de tine, cum reactionezi la operatie. Eu , de exemplu, mi-am revenit fff repede. A doua zi urcam si coboram scarile de la Giulesti pentru alaptat. Dar colega mea de salon...ziceai ca a calcat-o trenul, se vaita si nu isi putea reveni de durere.

Asa ca...BAFTA!

Ia sa bag un morcov si ptr tine, ca imi era dor sa fac asta:

ANCA

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

30 martie 2009

Mergi la inceput