Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 22
mistral spune:
Am trimis azi coletul pentru baietelul din Mizil.Am pus 2-3 tricouri si pant.scurti pt vara,restul sunt bluze,pantaloni,o salopeta,un capot baie mai grosute pt toamna-iarna.Fetitei aflata in ingrijirea familiei i-am trimis o rochita,o fustita,2 perechi pantaloni si 3 bluze.Sper sa le fie de folos.
Va pup!O zi buna!
Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral Am trimis azi coletul pentru baietelul din Mizil.Am pus 2-3 tricouri si pant.scurti pt vara,restul sunt bluze,pantaloni,o salopeta,un capot baie mai grosute pt toamna-iarna.Fetitei aflata in ingrijirea familiei i-am trimis o rochita,o fustita,2 perechi pantaloni si 3 bluze.Sper sa le fie de folos. Va pup!O zi buna! Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001) |
Debi,multumesc mult!Cum aflu ca au ajuns,dau un semn aici sau pe PM , ok?
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Andries spune:
malta din pacate nu ne potrivim la marimi. Ce am eu de donat sunt haine marimea 38 potrivite pentru o persoana de 160cm si 50 kg. Daca are cineva nevoie, cu placere.
Andries
LauraNicole spune:
Neatza,dragelor! Daca aveti hainute de bebelusa nou nascuta,adica mici pitici ,stiu o mamica din Ploiesti,tinerica si harnicuta care va naste in august .Nu pot sa spun ca o duce foarte foarte greu dar nici extrem de bine asa ca numai daca va ocupa spatiu si nu stiti ce sa faceti cu ele ,ar ajuta-o mult .Mamica e o scumpita de fata care ajuta pe toata lumea pe care o cunoaste si de asta m-am gandit sa va scriu de ea .
cormoran spune:
buna am si eu niste hainute de fetita care se naste in august ,dar rog sa ma sune sa ile duc deoarece sunt din ploiesti o766558104
ancadragoman spune:
Laura da-mi adresa fetitei din Ploiesti ca am cateva hainute
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
LauraNicole spune:
Cormoran , si eu sunt tot din Ploiesti si pe 6 iulie,adica in doua saptamani , ma intorc in tara sa-mi iau fata .Am s-o rog pe Corina(asta e numele ei) sa te sune .
Anca,stai putin s-o intreb ca n-o stiu pe din afara .Pup.
Bombonica,multam fain .
Fac rost de adresa si va spun.
malta spune:
In sfarsit, Adela_r a nascut azi baietel (bineinteles prin cezariana). Amandoi sunt bine!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malta In sfarsit, Adela_r a nascut azi baietel (bineinteles prin cezariana). Amandoi sunt bine! |
Felicitari!Sa-i traiasca,sa fie sanatosi amandoi si fericiti!