Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Anuc, am vorbit acum cu Antonia_05. A primit pompa de la tine, s-a descurcat f. bine cu ea, Sonia mica este acum exclusiv pe san.

bombonica12, pachetul de la tine inca nu a ajuns.

malta, vezi ca si eu i-am trimis adelei_r un pachet.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Selene, ma bucur nespus! Sa dea DD sa pape laptic de la san cat mai mult pitica. Ii face bine si e si...mai ieftin :)

Imi pare rau ca nu i-am trimis impreuna cu pompa si 'accesorii' gen Galafor (mi-a ramas o cutie aproape intreaga) si tampoane pentru sani...nu mi-a picat fisa atunci. Dar o sa le trimit in pachetelul pentru Adela. I l-am pregatit, azi i-l pun la posta. I-am pus cateva body-uri, sampon bebe, sapun, unghiera (ptr bebe, sper sa se descurce cu ea), pompa de nasuc (noua), ser fiziologic (2 cutii), o suzeta noua (sa fie), crema pentru fundulet. Cateva maruntisuri, dar sper sa-i fie de folos.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Carutul meu se pare ca va merge la verisoara Elenei Mardare. Astept sa ma contacteze ca sa vedem cum facem.
Va pup!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Se pare ca nu mai e mult si va naste Adela_r natural.
Inca nu i-am gasit un carut si un patut. Chiar daca sunt donatori din alte orase (ea sta in Craiova) se pot trimite prin firme de transport persoane. Soferii abia asteapta si ei un bacsis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cu o pagina in urma Carrie spunea ca doneaza un carut

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

I-am scris si eu lui Carrie ca vreau carutul si nu am primit inca raspuns.

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

am eu niste haine in buna stare pentru mamica din Bucuresti, numai sa ne potrivim la masuri. malta daca o cunosti, poti sa imi dai mai multe detalii despre ea?

pentru baietelul addei lili (sper ca am retinut bine numele) am gasit eu vreo doua costumase de vara, pustiul are deja 10 kg, 78 cm si marimea 22 la piciorus din ce mi-a scris adda, dar nu am nici sandale, nici ghete...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Buna,

am eu niste haine in buna stare pentru mamica din Bucuresti, numai sa ne potrivim la masuri. malta daca o cunosti, poti sa imi dai mai multe detalii despre ea?

pentru baietelul addei lili (sper ca am retinut bine numele) am gasit eu vreo doua costumase de vara, pustiul are deja 10 kg, 78 cm si marimea 22 la piciorus din ce mi-a scris adda, dar nu am nici sandale, nici ghete...

Multumesc tare mult dar bebicul meu are 73cm si 21 la picior acum cred ca mai depinde si de papucei de cines facuti aveam o pereche de adidasi marimea 20 si intra foarte greu si am impresia cal strang si nul incalt cu ei nici io nu stiu ce marime ca 22 e cam mare cred ca 21 i se potriveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Mamica din Bucuresti care are nevoie de haine este inalta, poarta haine marimea 42-44, iar la incaltaminte numarul 38. Multumesc in numele ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui malta

Se pare ca nu mai e mult si va naste Adela_r natural.
Inca nu i-am gasit un carut si un patut. Chiar daca sunt donatori din alte orase (ea sta in Craiova) se pot trimite prin firme de transport persoane. Soferii abia asteapta si ei un bacsis.

Malta, fara suparare, sunt donatori de patuturi si carucioare si din alte orase, dar nu toata lumea care ofera e obligata sa plateasca si transport, mai ales ca prin curierat e destul de scump...

Mergi la inceput