Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vad ca sunt 2 pompe de san de donat si m-ar interesa pe mine una pentru o viitoare mamica daca se poate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonica12 spune:

Am pregatit coletul pentru Antonia_05 cu niste hainute si pompa de san, maine le duc la posta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombonica12

Am pregatit coletul pentru Antonia_05 cu niste hainute si pompa de san, maine le duc la posta!!

Scoate pompa si ia legatura cu ancadragoman , ca n-are rost sa primeasca Antonia_05 doua pompe. Am vorbit cu Anuc, si ea tot maine o trimite.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

ok scot pompa.

Mergi la inceput

iam trimis mesaj pe PM lui ancadragoman astept sa ia legatura cu mine sa ne vedem sa ii dau pompa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene, in "plasuta cu pricina" e si un pachet cu mameloane de silicon de la Avent, daca crezi ca ii sunt de folos Antoniei sa le foloseasca sanatoasa

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Citat:
citat din mesajul lui malta

Adda_lili, mamica singura din Iasi, a ramas fara hainute la baietelul ei de 11 luni. Am scris aici cu speranta ca de data asta poate citeste cineva care are. Si mi-a spus de o vecina-graviduta care asteapta tot un baietel, insa eu am impartit la 5 mamici toate hainutele puiului meu, asa, cate putin la fiecare, si nu mai am acum deloc. Va rog, sa incercam impreuna sa le ajutam! Pupici!
Buna seara fetelor in primul rand vreau sai multumesc maltei pt mesaj si sa rog mamicile care ma pot ajuta cu ceva hainute in special pantalonasi pt ca numi mai pot permite sa folosesc scutece ai pun numai noaptea si trebuie schimbat mai des ca face pisu caca face la olita ca al pun eu repede cand vad ca face.. Multumesc mamelor care mau ajutat pana acum celor care ma vor ajuta de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Draga Adda, te rog spune-mi cate kg are baietelul tau si cam ce inaltime. Cred ca te pot ajuta cu ceva hainute.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

stie cineva adresa adelei sa-i trimit ceva lucrusoare de la bebeii mei?dc nu..o sa fiu nevoita sa astept pana va mai intra...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

iti trimit eu adresa pe PM.

Mergi la inceput

Mamica careia vroia ancadragoman sa ii dea pompa a gasit deci Danielac trecema pe listuta cu o Pompa Chicco manuala. Si am mai facut rost de niste hainute de la niste prietene 0-6 luni baietel.Daca are cineva nevoie?!!!

Mergi la inceput