Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 15
bulinuta27 spune:
am o cadita...cum facem? eu plec sambata si ma intorc joia viitoare...stau in berceni..da-mi un PM daca vrei sa stabilimce si cum...
mai am 3/4 dintr-un paket mare de scutece libero pentru copilais mai mari...s-a hotarat domnu lali sa renunte la pentzi chiar in ziua cand l-am luat dar am mai folosit cativa ptr noapte..acu nu mai vrea nici noaptea
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
miradi spune:
Bulinuta27 ce marime sunt scutecele pentru cate kg?Poate ne poti ajuta si sunt bune pentru bebita mea.Suntem tot din Bucuresti si stam tot in Berceni .Multumesc!
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
bulinuta27 spune:
miradi..cred ca sunt 6...ptr multe kg ..piticu meu are 2 ani 11 luni si ii veneau ok...daca sunt k ti le dau cu multa placere
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
miradi spune:
Da ,sunt cam mari pentru noi.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela_r Sa savarsit si casatoria!Multumesc inca odata pentru toate urarile. Cred ca ma dau batuta si va scriu pentru ultima data. Le multumesc celor care mi-au promis niste hainute pentru cel ce va veni saptamana viitoare daca totul va fi bine.Adica lui Malta si danielac. De luni voi fi internata in spital pentru mai multe analize pt ca voi naste prin cezariana din cate am inteles, si din pacate in afara de actele necesare si ce urmeaza sa primesc nu mai am nimic. Daca are cineva sa ma ajute cu un patut, ias ramane recunoscatoare.Nu trebuie sa fie ceva special,decat potrivit pentru nounascut. Mai sunt multe lipsuri cum ar fi caruciorul,caditza,masa de infasat etc. dar vom incerca sa ne descurcam pana vom reusi SPER sa le cumparam noi. va multumesc mult pt tot. 37 |
ce s-a intamplat adela? de ce te dai batuta? te-a suparat cineva?
LauraNicole spune:
Adela,toate lucrurile par mai dificile la inceput dar nu te da batuta!Trebuie sa ai grija de brotacul din burtica si de tine !Hai curaj,draga mea!Toate trec!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ddeiutzz spune:
Am gasit un scaunel de masina mai ieftin pe net. Nu mai caut cu imprumut.
Va multumesc fetelor, pt intelegere.
Sa aveti viata plina de bucurii!
petrean spune:
stie cineva adresa adelei sa-i trimit ceva lucrusoare de la bebeii mei?dc nu..o sa fiu nevoita sa astept pana va mai intra...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
cryss26buc spune:
off toppic...........................
adela eu nu te pot ajuta cu nimic material dar pot sa ti spun ca cezariana nu e asa de rea...eu am nascut anul trecut prin cezariana si dupa 3 zile eram ok totul este sa ai putere sa te ridici din prima zi chiar daca doaree trece repede durerea cu fiecare pas pe care il vei face iti doresc nastere fff usoara si recuperare buna si nu in ultimul rand un bebe frumos si sanatos...dumnezeu sa va binecuvinteze
galliciana spune:
adela, sa fie in ceas bun, tot ce va doriti voi!!!
sa aibe multa sanatate bblusul tau,sa fie mancacios si sa va bucure toata viata!!!!
anca, am gasit inca - tricou maneca scurta,body,fusta reiat, f frumusica,1 pantalon lung de vara,o salopeta scurta.
incerc sa iti trimit pm.
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!