Gravidute si mamici de Timisoara (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Bb yasmi eu am primit recomandare de la neonatoloaga din spital sa merg la el pt ca Andrei s- nascut cu talus valgus dar am preferat sa merg la dr Boia.Eu am auzit ca ar fi ok dr Bortea.E o interventie grea?Poate mai ceri inca o parere.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

MULTUMESC FRUMOS de raspuns.
asta e a doua parere. la boia am fost cu iasmi cand era micuta pt un eco la stomacel dar sincer nu mi-a lasat o impresie asa de buna.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

BB yasmi cu placere.
Fetele gravidute am o cadita cu suport si cu masa de infasat nou nouta de vanzare daca vreuna din voi doreste imi trimite pm si vb.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna
vin si eu cu o intrebare: ce stiti despre dr bortea cristi de la louis turcanu??? trebuie sa ii fac o interventie chirurgicala iasminei si am primit cateva recomandari pt acest dr. am fost azi la consultatie si mi s a parut ok. voi stiti ceva de el????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Lavi, si noi am primit recomandare de la Odobescu sa mergem la Bortea, a mica a mea avea metatarsus adductus, dar pana ne-am dus pe la 2 luni, n-a mai avut nimic. Oricum, el a fost foarte dragut, s-a uitat la ea, nu s-a grabit, mi-a zis sa continui cu masajul dar ca nu mai are nimic si sa fiu linistita. Eu m-am luat dupa instinct pt ca n-am dat gres niciodata -- si mi s-a parut un tip super. Imi pare rau dar mai multe nu stiu sa-ti spun.. Asta a fost experienta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna
vin si eu cu o intrebare: ce stiti despre dr bortea cristi de la louis turcanu??? trebuie sa ii fac o interventie chirurgicala iasminei si am primit cateva recomandari pt acest dr. am fost azi la consultatie si mi s a parut ok. voi stiti ceva de el????

_

Imi pare rau dar nu stiu.
Multa sanatate Iasminei!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toshador

Hello tuturor.

Mai stie cineva ceva de gabryella81 si strunfita???? Sunt curioasa in ce stadiu sunt .

Eu am niste stari foarte ciudate si as vrea sa stiu daca e ok. In primul rand ca imi sta asta mica in coaste...am deja 36 de saptamani, nu ar fi trebuit sa stea mai jos?? Este cu capul in jos de la 6 luni...dar nu inteleg de ce e asa de sus. Si are zile in care se intinde atat de tare incat nu mai pot sta nici cum, nici in picioare, nici culcata....ca de stat pe scaun de multa vreme nu ma mai lasa.

Ieri am fost la o plimbarica....de vre-o ora nu mai mult, si cand am ajuns acasa si m-am bagat in pat ma durea toata zona pubiana .... asa de parca m-ar fi durut ovarele dar simteam ca ma dor ligamentele...sau sincera sa fiu nici nu mai stiu ce ma durea...de cu greu am reusit sa-mi gasesc o pozitie in pat. Mi s-a intamplat prima data si de aceea va intreb, probabil e ceva normal... Si azi am simtit aceeasi durere dar cand ma plimbam prin casa....

Oare se apropie momentul? sau doar asa e in ultimul trimestru.....

V-am pe toate si o zi faina in continuare.

33+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/

Stai linistita ca sunt stari cat se poate de normale. Cred ca Angelica incearca sa=si mai faca loc pe acolo ca creste destul de mult in ulimele saptamani. Mai ai asa de putin... curaj!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

noi suntem bine...umflatica dar bine..azi am fost la cumparaturile pt spital si acum stam cuminti si asteptam.
toshador sa sti ca am fost in soarelui la magazin dar nu prea am avut ce vedea...ma asteptam la alceva dar asa am vazut ca in realul din sagului e un magazin unde de exemplu vanitza cu suport e mai ieftina iar eu credeam invers

37 cu bebe David Gabriel

Si eu am fost la Yammi sa caut o rochita ptr ziua lui Beatrice ca acusi face anisorul dar nu am gasit nimic si preturile sunt destul de mari.

Ati vazut pe undeva rochite ptr aniversarea de 1 an??? ca vreau sa=i cumpar ceva mai deosebit.

Ce putin mai ai si tu pana vine printisorul!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Salutare,

ce ziceti fetelor, ne vedem saptamana asta? Propun ca si loc de intalnire Parcul din Soarelui ( e mai linistit) sau cel din Girocului (bun pentru copilasii mai marisori ce se joaca deja in nisip). Pentru mine oricare din locatii este ok. Si poate la sfarsit de saptamana ne intalnim pe la Mall. Eu as vrea sa merg sa vad daca gasesc ceva informatii legate de bazin pentru bebe. Saptamana viitoare facem vaccinul de 4 luni si apoi daca totul e bine vrem sa incepem balaceala cu instructor.

Aaaaa...si poate ar fi bine sa nu vedem chiar in mijlocul zilei ca e cam cald afara.

De acord!!!
Eu as vrea pe la ora 18 ca o sa fie destul de cald zilele urmatoare.
As zice la Padurice. Voi???
Ce ziceti de Miercuri la ora 18???
vine cineva?????????

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Miha, tot nu ai net???

Lucia, cum mai e Iulia???

Fetelor pe unde umblati??
va ascundeti de caldura ,,,, hmmmm

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu vin ca oricum pe la acea ora sunt de obicei in parc. Sa vedem cine mai doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

noi suntem bine...umflatica dar bine..azi am fost la cumparaturile pt spital si acum stam cuminti si asteptam.
toshador sa sti ca am fost in soarelui la magazin dar nu prea am avut ce vedea...ma asteptam la alceva dar asa am vazut ca in realul din sagului e un magazin unde de exemplu vanitza cu suport e mai ieftina iar eu credeam invers

37 cu bebe David Gabriel

Si eu am fost la Yammi sa caut o rochita ptr ziua lui Beatrice ca acusi face anisorul dar nu am gasit nimic si preturile sunt destul de mari.

Ati vazut pe undeva rochite ptr aniversarea de 1 an??? ca vreau sa=i cumpar ceva mai deosebit.

Ce putin mai ai si tu pana vine printisorul!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Ai putea sa mergi la modex sau in kappa ala mai nou..e un magazin cu hainute frumoase acolo
asa e mai am putin ..nerabdatoare dar cu mari emotii

Mergi la inceput