Gravidute si mamici de Timisoara (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

TODHADOR, ma bucur pentru vestile bune de la doctor.

Nasol cu indemnizatia asta, cum v-ati descurcat 3-4 luni doar cu un salariu? Poate pana in toamna cand ar trebui sa intru eu in CIC se mai remediaza situatia.

Noi maine dimineata ne prezentam la spital pentru cezariana. Acum ma apuca emotiile ... So, wish me luck!

Carmina 38+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Carmina, tinem pumnii!!! Curaj!!! Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Citat:

GABRYELLA, da, la Odobescu nasc. Dar de ce ati planificat in 28? Vad ca ai acum doar 36 saptamani. Mi se pare cam repede. Eu maine am 39, si daca m-ar fi lasat Crisan as fi tinut-o pana saptamana viitoare, dar pleaca in weekend si am zis ca nu riscam.

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

37 de saptamani am...e cam marisor are deja 3500 gr si eu m-am ingrasat cam mult plus ca sunt si umflata..in 28 se preconizeaza ..acum vedem ce-o fi..tu pt cezariana ce ti-ai pus in bagaj?

37 cu bebe David Gabriel

Sunt de acord cu ce zice Carmina.. eu m-am ingrasat 34 de kile (aveam 107 cand m-am dus sa nasc), aveam de o saptamana tensiunea 150 cu 100, si ma durea un picior de nu puteam sa calc pe el, ca sa nu mai spun ca nici cu doua maini nu-mi puteam cuprinde gleznele.. Si am nascut natural. Epidurala e o chestiune de alegere, dar fa-o daca ti-e teama de durere. Oricum, orice medic recomanda de 100 de ori nasterea naturala daca e posibil, fata de cezariana. Si refacerea e mai grea dupa ceza, iar experienta nasterii (naturale) pentru copil e o traire psihologica pe care nu i-o poate da/inlocui nimic. Unde pui ca ultima faza de maturare a plamanilor si a sistemului nervos se intampla in timpul travaliului.
Cred ca ti-am dat suficiente argumente pentru nastere naturala :) Oricum multa bafta!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa spun La Multi Ani, ELI!!!! Sa cresti mare, ca mumoasa esti!! Si mamica sa traiasca :) Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Multumesc pt suport, fetelor!
Meli, m-ai mai linistit cu sumetrolinul; oricum daca am inceput sa i-l dau, i-l dau acum macar 3 zile...nu e o fericire sa dai medicamente dar asta este situatia, trecem si peste asta:)

intrebare: daca fac laptele praf si nu il bea, cat timp pot sa ii dau acelasi lapte? adica ii mai pot da peste o ora din el sau trebuie sa fac altul? eu pana a cum nu i-am dat deloc si nu stiu...

mersi

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Fancy, acum am citit si eu de Iulia. Sper ca este mult mai bine.

Legat de laptele praf, parerile sunt contradictorii. Cei de la Humana recomnada maxim 45 de min, iar pe caldura, deloc.
Altii spun 2 ore. Am auzit si varianta de 4 ore...

Eu il prepar atunci cand ii este foame. Am o oala electrica f buna si doar incalzesc putin apa (dupa ce am fiert si racit mai multa) si il dau. Nu ma mai chinui cu racitul. De multe ori l-am preparat si cu apa la temp. camerei.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Legat de cezariana... Si eu mi-am dorit, pt. ca imi era frica de dureri. Noroc cu internetul asta ca am renuntat la idee.
Refacerea e mult mai usoara dupa o nastere naturala, chiar si cu peridurala. Eu, dupa 1 ora, il cautam pe Vlad. Nimeni nu-mi spusese ca a fost dus la prematuri...

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Otim, multumesc de pont. Vaaai... lenesa mai sunt. Nici pana in Real nu ajung...Si e langa mine.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Fancy - sanatate multa la puiuta si mare sa se faca bine.

Eu ii dau lapte de la Humana si uneori mi s-a intamplat sa adoarma inainte sa pape. Il puneam la frigider, dar nu mai mult de 2 ore, si apoi il incalzeam cu sticluta intr-o oala cu apa. Dar foarte rar am facut asta, in rest incalzesc apa si o tin intr-un termos si ii prepar atunci cand papa.

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Ale, sa-ti povestesc cu ramasul lui Vlad la bunici: la 4 luni l-am lasat la mama ca sa nu-l car cu mine la scoala. Cand m-am intors tipaaaaaa cat il tineau plamanii. Nu m-am gandit ca poate tipa dupa mine. Mi se parea prea mic. Ok.
Timpul a trecut si acum, la 6 luni, m-am dus pana la Mall la posta sa trimit la Adm Financiara prostiile alea de declaratii si l-am lasat pe Vlad cu mama mea. Cand ajung acolo (5 min fac) suna telefonul si il aud: UAAAA. Ioi. Inchipuie-ti cum am pus alea si cum am fugit pana acasa.

Acum, pb e ca eu am primit ceva de lucru, dar va trebui sa lipsesc cam 8 ore la anumite intervale de timp. Acum fac proba cu sotul meu. Aseara am mers pana im Mall, am stat 2 ore aiurea si baiatul meu a fost cel mai vesel. Maine fac o noua incercare, de vreo 3 ore.

Sper sa reusesc...

In schimb n-am probleme cu statul singur. Maxim 15 min fara nici o treaba. Ma duc, il salut, il pup si ma mai lasa vreo 15 min. Apoi se plictiseste...

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:

TODHADOR, ma bucur pentru vestile bune de la doctor.

Nasol cu indemnizatia asta, cum v-ati descurcat 3-4 luni doar cu un salariu? Poate pana in toamna cand ar trebui sa intru eu in CIC se mai remediaza situatia.

Noi maine dimineata ne prezentam la spital pentru cezariana. Acum ma apuca emotiile ... So, wish me luck!

Iti tinem pumnii! Nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput