Gravidute si mamici de Timisoara (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani Otim!!!

Iti doresc sanatate multa si bucurii!!!
Scuze ptr intarzire.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Eu am fost la seminar, a fost foarte util, daca stiam unele lucruri la prima alaptare poate mai reuseam sa mai prelungesc mai mult de 2 luni jumate de tzitzi.Dna Culcer foarte deschisa a raspuns la multe intrebari.
Va rog fetele daca stiti un kinetoterapeut sau fizio bun pentru copii, eu merg cu Andreas intr-un loc(pt mers pe varfuri si talus valgus) dar nu sunt multumita, face un fel de gimnastica usurica, eu credeam ca e un masaj mai profund sau niste miscari impuse.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Imi pare rau dar nici eu nu stiu. Poate iti spune Miha ca ea a fost cu Eli.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Eu am fost la seminar, a fost foarte util, daca stiam unele lucruri la prima alaptare poate mai reuseam sa mai prelungesc mai mult de 2 luni jumate de tzitzi.Dna Culcer foarte deschisa a raspuns la multe intrebari.
Va rog fetele daca stiti un kinetoterapeut sau fizio bun pentru copii, eu merg cu Andreas intr-un loc(pt mers pe varfuri si talus valgus) dar nu sunt multumita, face un fel de gimnastica usurica, eu credeam ca e un masaj mai profund sau niste miscari impuse.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

acum un an cand am fost trimisi si noi la fizio ..am fost trimisi de Dr Bacos la Policlinica de copii (cea de stat) imi scapa numele terapeutei... imi parea destul de ok ... dar dupa o sedinta s-a imbolnavit si noi ne-am recuperat inainte de a mai avea nevoie de ea ..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

La RMN i-a iesit un chistulet de grasime de 7 mm care nu e o problema(sunt oameni care traiesc toata viata cu asa ceva si mor la adanci batraneti cu el)... dar care dobitoaca nu era sigura daca nu era acelasi chistulet cu cel de deasupra ochisorului care e vizibil cu ochiul liber nu cu aparat de RMN.Trebuie neaparat sa ii fac o vizita domnului Bacos cu rezultatul de la RMN ca aia e nebuna rau de la spital...Inca nu ii dau numele...decat dupa ce am toate hartoagele ... Azi m-am incapatamnta si nu am vrut sa ii dau nimic si ne-a mai chemat si miercuri ca cica atunci mai vb si ea cu un radiolog si imi da si "pozele" de la RMN... Nu vreau sincer sa ii dau nici 2 lei ..la cat de proasta e ...Parerea mea e ca neurologia este una dintre cele mai grele ramuri ale medicinei... si nu toata lumea e capabila sa practice meseria de neurolog... si cand dai peste una ca asta, daca nu esti uns cu toate alifiile deja ,(ca noi, care am dat peste zeci de tampite)faci stop cardiac cand o auzi ce spune ..

Azi a inceput sa o dea , iar cu diagnosticul de monopareza ...care hai sa fim seriosi nu are cum sa treaca in 2 zile ... Poate daca ii bagam 50 de euro macar in buzunar se transforma intr-o simpla neuro-viroza(asa cum au zis toti ceilalti medici din spital) ... dar asa ...ea inca are banuielile ei ca ar fi fost o monopareza si ca de la tratamentul ei copilul a raspuns foarte repede ... dehhh ca pareza trece asa in 2 zile...si complet fara sa ramana fara nici cea mai mica urmare ...doamneee oare cat mai trebuie sa inghitim dobitocii dinastea... si cica e si preparator universitar doamna

A si uitat ca a facut si febra copilul cand am venit ... si cand i-am repetat si i-am zis ca a facut si in spital mai ca nu mi-a zis ...hai da banii si iti zic ca e bine... Dar sunt atat de incapatanta si inversunata pe ea ca nu primeste nici de-o bomboana ..plus ca nu stia cum sa o mai intoarca cand i-am readus aminte si faptul ca Raul isi misca degetele de la piciorul stang in ziua internarii , se gadila in talpa si flexa piciorul singur cand era in pozitia culcat...doar ca nu il folosea la mers deloc...

Nu vorbeste optimismul din mine ,dar am vorbit deja cu mai multi medici care toti au aceeasi parere ca si mine ...ca nu ar fi avut cum sa se recupereze asa repede dupa pareza

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI PUIUTILOR!!!!

am gasit 2 subiecte deschise... nu stiu care e faza, dar fac urarile pe amandoua
toshador am citit de faza cu patutul, asa am patit eu cu ei pt. carucior si cum nici dupa 3 sapt. nu s-a intamplat nimic, am mers sa-i anunt ca renunt!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

LA MULTI PUIUTILOR!!!!

am gasit 2 subiecte deschise... nu stiu care e faza, dar fac urarile pe amandoua
toshador am citit de faza cu patutul, asa am patit eu cu ei pt. carucior si cum nici dupa 3 sapt. nu s-a intamplat nimic, am mers sa-i anunt ca renunt!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Faza cu doua subiecte este in felul urmator: Eu am deschis un subiect pt burtici. Am vazut ca nu prea a mers treaba asa ca am lasat-o balta.

Cu patutul.....ce sa zic...a fost o treaba foarte neplacuta. Dar si cu carutul am avut probleme, atunci am realizat ca in Ro asa merg lucrurile. La carut am facut comanda la Kappa. Si peste 3 saptamani am fost sa vedem daca l-au adus. Il adusese dar...mai era un cuplu care facuse comanda...si nenorocul lor, a magazinului, era ca am venit amanoua in acelas timp. Atinci tanti mi-a zis ca e unicul si ca ei au venit primii. Eu m-am revoltat ca noi am facut comanda dar am aflat ca si ceilalti erau in aceeasi situatie. Atunci pur si simplu ne-am intors si am mers sa facem comanda din alta parte. Asa e in Ro, isi bat joc de tine si iti si zambesc in fata....

36+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

1 IUNIE!!

"La multi ani!" tuturor copiiilor din lume.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

tosha din pacate ai dreptate! eu cu al doilea carucior am avut noroc, mi-a venit in 3 zile la Miniblu....dar acum la ei nu-mi place ca nu gasesc 2 hainute la fel pe aceeasi marime, sau aceeasi hainuta dar de culori diferite! In schimb la Premaman gasesc, dar cumpar ce exista in magazin, nu pe comanda! Sa nu va mai zic de lenjeriile de pat/olite si multe altele, cat am cautat ca sa fie 2 la fel.

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Toshador, mi-am amintit, legat de blitz-ul aparatului foto, ca, in spital, nu ne dadeau voie sa facem poze bebelusilor cu blitz. Nu ne-au spus de ce.
Acum nu stiu daca avea vreo importanta faptul ca Vlad a fost dus la prematuri, din cauza greutatii...

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

La multi ani tuturor puiutilor! Sa creasca mari, sanatosi si frumosi!

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput