Gravidute si mamici de Timisoara (29)
Raspunsuri - Pagina 18
toshador spune:
Neata tuturor.
Fetelor, eu am o intrebare. De cateva zile spre seara ma simt rau si anume imi e greata...dar asa cum imi era la inceputul sarcinii...si asta intra in tacamul ultimei luni? MAi am si stari de dureri de burtica ca la ciclu si atunci imi simt si parca ceva in gat de nu pot respira, si asta e normal????
Nu e foarte deranjant si nu ma tine mult...dar na..eram curioasa...La faza cu greturile...nu e chiar placut sa fiu sincera...
36+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/
_irina_ spune:
Pupici,
Lucia 

stii ca esti o mamica foarte buna, nu are rost sa te necajesti, e bine ca s-a terminat totul cu bine in final.
Cristina multumim de poze, ai fost pe faza ca intotdeauna.
Nu eram sigura ca voi ajunge, de fapt eram sigura ca nu vom ajunge dar am scapat mai repede decat am crezut de la injectie si mi-era asa de dor de o intalneala...
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
_irina_ spune:
Si ca o mama eroina ce sunt azi am diversificat puiul cu ciocolata
Kinder Bueno White. Am zis ca lesin cand am vazut-o cu ea in gura. 
Lasasem ciocolata langa laptop, dar nu o deschisesem si m-am dus sa ma spal pe colti. Cand m-am intors domnisoara era foarte vesela, cu ciocolata in mana, a reusit sa o desfaca (nu stiu cum, ca nu are dinti) si sa pape un sfert din ea.
Nu va spun urlete si tipete cand i-am luat-o din mana. 

de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
pussi spune:
toshador vomitatul in ultima parte a sarcinii pt. mine a insemnat preeclamsie, asa ca te rog sa fi atenta la: tensiune(pe mine ma durea capul si imi zvagnea ceva in urechi), edeme, luat in greutate si umflat! In gat n-am simit nimic, durecile ca la CM, imi incepeau de la spate si coborau spre burta... si se transformau in contracti. Burtica se intareste? Se face ca un carcel mare si durerea iti coboara si spre picioare? nu vreau sa te panichez, la mine a fozt o sarcina fff grea!
referitor la mall... La Premaman nu mai e mare lucru la fetite de 18M! Iar de stat la seminar maine nu apuc, eu fara Tuste nu ma pot misca ca nu am cu cine sa le las!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
toshador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi toshador vomitatul in ultima parte a sarcinii pt. mine a insemnat preeclamsie, asa ca te rog sa fi atenta la: tensiune(pe mine ma durea capul si imi zvagnea ceva in urechi), edeme, luat in greutate si umflat! In gat n-am simit nimic, durecile ca la CM, imi incepeau de la spate si coborau spre burta... si se transformau in contracti. Burtica se intareste? Se face ca un carcel mare si durerea iti coboara si spre picioare? nu vreau sa te panichez, la mine a fozt o sarcina fff grea! referitor la mall... La Premaman nu mai e mare lucru la fetite de 18M! Iar de stat la seminar maine nu apuc, eu fara Tuste nu ma pot misca ca nu am cu cine sa le las! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Din ce ai zis tu eu am doar partea cu greturile, dar nu vomit si aeea e chiar inainte de somn si starile ca inainte de ciclu. Dar faza cu durerile ca la CM le-am avut doar de cateva ori si aeea cand m-am enervat foarte tare, ca si cauzul zilei de ieri. Edeme, luat in greutate si umflat nu am observat. Acum cu luatul in greutate e relativ, adica am luat dar nu exagerat si nu dintr-o data. Dureri de cap nu am. Contractii am dar nu mai des decat aveam acum o saptamana. Durere pe picior nu am. O sa fiu mai atenta cu tensiunea si neaparat o sa-i zic toate aceste la medic, ca marti mergem la el.
Merci mult pt info....o sa fiu mai atenta la cum ma enervez....ca parca mi se pare ca in ultima perioada aceasta a fost o problema...daca stau si ma gandesc mai bine....toate se leaga strans de lucrul asta...incerc sa fiu mai relax.....poate e doar perioada de vina...

36+ Suntem parinti de
Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina
alex2alex spune:
Hello trupa,
Bun venit noilor burtici si mamici si bine v-am regasit trupa!
In cele din urma am gasit vreme sa ma scriu cateva randuri.
Sunt cred ca mai bine de 2 luni de cand lipsesc de la apel (intai am avut pb cu sarcina, acu ne luptam cu colicile si numai in brate ne linistim).
Noroc cu Paula ca ma mai tine la curent.
Deci, in 1 rand ma bucur ca v-am cunoscut pe cele pe care v-am mai prins in parc, in al 2-lea rand va rog sa schimbati informatiile de pe 1 pagina...deci...a venit Alex (Alex cel mic zicea Cristina) in 8 aprilie, la 39 de saptamabi, 3620 gr si 52cm.
Acum, la 7 saptamani...ne luptam cu colicile...:((
Nu stiu dc ajungem la mall, ma astept sa fie inghesuiala si nu stiu dc sa ma risc cu 1 bebe asa mic ...desi m-ar interesa seminarul despre colici (ca tot suntem in miezul problemei)...mai vedem...
Pupici...ma duc ca iar am inceput show-ul.
Alex...mamica de Alex 
alex2alex spune:
| citat din mesajul lui toshador Neata tuturor. Fetelor, eu am o intrebare. De cateva zile spre seara ma simt rau si anume imi e greata...dar asa cum imi era la inceputul sarcinii...si asta intra in tacamul ultimei luni? MAi am si stari de dureri de burtica ca la ciclu si atunci imi simt si parca ceva in gat de nu pot respira, si asta e normal???? Nu e foarte deranjant si nu ma tine mult...dar na..eram curioasa...La faza cu greturile...nu e chiar placut sa fiu sincera... 36+ Suntem parinti de Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/ |
toshador din ce citesc ca ti se intampla nu mi se pare nimic necunoscut. Greturi am avut si eu si dureri de burta iar, asa ca nu te stresa. Stomacul tau e mai sus decat esti obisnuita si tot de-i in jur la burtica duce lipsa de spatiu; papa mai des si numa chetii care sti ca-ti pica bine. Cutaj....mai 1 pic!
Stateam cate-odata si simteam pe Alex ca s-ar intinde da' nu mai are unde si-i tot explicam ca nu poa sa iasa prin buric si ca unde da cu piciorusele doare....saracu, facea si el ce putea.
Alex...mamica de Alex
strunfita spune:
| citat din mesajul lui Roxyn Strunfita, iti este departe parcul de la Motul? mamica de Vladut |
Nu, ajung repede, 3 minute :) Noi stam pe Torontalului, imediat dupa cec.
Am revenit, fata s-a nascut joi, 21.05.2009, la ora 11.20, prin cezariana, a avut la nastere 3.850 grame si 52 cm.
E extraordinar de frumoasa
Deocamdata e si cumintica, si papa bine, bine.
Citesc acum si incerc sa recuperez ce-ati mai scris.
Multumesc mult de incurajari!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui strunfita [ Am revenit, fata s-a nascut joi, 21.05.2009, la ora 11.20, prin cezariana, a avut la nastere 3.850 grame si 52 cm. E extraordinar de frumoasa Deocamdata e si cumintica, si papa bine, bine. Citesc acum si incerc sa recuperez ce-ati mai scris. Multumesc mult de incurajari! Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Felicitari!!!

Sa traiasca grasunica!!!! bravo!!! si multa sanatate tie si recuperare usoara!!!
Vreau si eu nr tau de mobil. Trimite pe PM te rog!!!
Pupici si abia astept sa o vad pe printesa!!!
PS Cum a reactionat Bogdan cand a vazut=o??? ca Alex a fost tare cand a venit la spital si a observat primul lucru ca nu mai am burta si era tare incantat de ea.
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui toshador Neata tuturor. Fetelor, eu am o intrebare. De cateva zile spre seara ma simt rau si anume imi e greata...dar asa cum imi era la inceputul sarcinii...si asta intra in tacamul ultimei luni? MAi am si stari de dureri de burtica ca la ciclu si atunci imi simt si parca ceva in gat de nu pot respira, si asta e normal???? Nu e foarte deranjant si nu ma tine mult...dar na..eram curioasa...La faza cu greturile...nu e chiar placut sa fiu sincera... 36+ Suntem parinti de Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/ |
Din fericire ce ti se intampla e ceva "normal"...
Lasa ca mai ai asa putin si vine Angelica si atunci dispar toate greturile ...
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex