Gravidute si mamici de Timisoara (29)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 sper sa ajung maine cu amandoi si eu... ca maine ne lasa acasa ..si revenim vineri in spital si pt RMN. Rezultatul EEG a fost foarte bun ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ce ma bucur!!! ar fi super sa ajungeti!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
ale_d spune:
Ank, ma bucur ca totul e bine cu Raul. Si eu am suferit din cauza unei tampite de la urgente... mi-a spus ca Alexia are rahitism.... si nu are nimic. Cel mai bine e sa nu ajungi acolo...
Bine ca totul e in regula. Ati revenit in tara ? Ce mai face Cecilia ?
Lucia, nu te mai framanta atata, bine e ca Iulia bine. Esti cea mai buna mama !
Bya, si eu am nascut cu Bacila si am schimbat multi medici pana l-am gasit. Mie mi s-a parut un om extraordinar. Nu cred ca sunt multi medici care iti explica la fiecare ecografie cum e bebe asa cum o face el...dar tu decizi pana la urma, daca vrei si o a doua parere poti sa mergi si la altcineva.
Noi din pacate nu putem veni la intalnire, eu sunt racita. Sper din tot sufletul sa nu ii dau si Alexiei raceala asta.
Va pup.
bya_me spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toshador Bia bine ai venit. Sa ai o sarcina cat mai frumoasa si usoara. 35+ Suntem parinti de Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/ |
Multumesc Tosha pentru primire
Si tie iti doresc o nastere usoara si o fetita sanatoasa
19+Strumf Mic
bpaula spune:
irina imi pare rau ca iar ai probleme cu fetita. Sper sa se faca repede bine si sa ne vedem la padurice in alta zi
. Ieri am incercat sa te sun de pe fixul meu de RDS dar cred ca erai ocupata. Numarul de telefon al tau e acelasi,nu?
bya_me spune:
Va Multumesc fetelor pentru raspunsul prompt
Si vreau sa va zic ca am incredere in Bacila, si aveti dreptate la fiecare ecografie sta si imi explica ce face bebe si ce organ imi arata la momentul respectiv si cum ar trebui sa fie daca ar fii ceva in neregula...
O sa va urmez sfaturile si nu ma mai duc la nici un alt doctor pt morfofetala. Ma gandesc ca daca nu ar fii avut incredere in cunostintele si experienta lui m-ar fii trimis el la alt doctor, dar asa...stie el ce stie
si nu e cazul sa ma agit degeaba ![]()
Va multumesc la toate si va doresc copilasi sanatosi. 

19+
Strumf Mic
toshador spune:
Deci intalnirea ramane la 18 la prima banca de langa biserica??????
Nu prea stiu eu unde dar incerc sa va gasesc.
V-am pupat si abea astept sa va vad :)
Va multumec mult pt raspunsuri si referitor la Bacila mai vrb la intalnire daca vine lume cu acelas medic ![]()
36+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/
bpaula spune:
Toshador ai pm cu numarul meu de telefon in caz de nevoie.
Acum sper ca nu e ocupata banca aia...dar oricum in zona aceea ne intalnim si vedem apoi.
Mai vrea cineva nr. de telefon?
pussi spune:
daca nu apare ceva am veni si noi, dar nu prea stiu unde... parchez in parcare la Bila, scot Tustele, le incarutez si ...? e voba de parculetul acela de dupa MobExpert, Rompetrol, fostul Quarq ..si bun hotel pe colt? acolo parca e o bisericuta. De recunoscut e simplu.. cu Tustele, asa ca ne recunoasteti voi
... si ajunge cineva inainte de 18?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
toshador spune:
pussi, cum esti cu fata la Billa mergi pe partea dreapta a Billei inainte pana dai de un parc ... e ceva mai mare de aceea se zice ca e padurice. Sper ca vrb de acelas loc.
Te asteptam
36+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/
bpaula spune:
Pussi e asa cum zice Tosha. Nu e vorba de parcul de care zici tu, de fapt acolo e doar spatiu verde nu parc.
Paduricea e unde zice tosha si o sa vezi o multime de copii si mamici iar biserica e una baptista sau ceva de genul, e din caramida, abia se ridica.
Eu e posibil sa ajung si mai repede in parc dar totul depinde de cum papa bebe si cand putem iesi afara.
Hai ca ne gasim cumva. Dau si tie pm cu telefonul in caz de ceva.

17.10.2007 si