*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 23
bebecris spune:
http://www.salveazaoviata.ro/
SA O AJUTAM PE RAMONA!!!!!!
ING Bank Bucuresti, cod swift: INGBROBU
CONT IN RON: RO90.INGB.0000.9999.0038.0986
CONT IN EURO RO70.INGB.0000.9999.0105.0452
BRD, sucursala Triumf, cod swift: BRDEROBU
CONT IN RON RO30.BRDE.445.SV.169.8522.4450
CONT IN EURO RO93.BRDE.445.SV.169.8590.4450
Nume: Elian Dan Davila, CNP 1510620400101
Donati, prin Romtelecom, la oricare dintre numerele:
0900.9000.23 - 3 euro
0900.9000.25 - 5 euro
0900.9000.27 - 7 euro
0900.9000.20 - 10 euro 

MI-E DOR DE VOI DAR NU AM TIMP DE NIMIC
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/98193/
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Eu am facut Papanicolau la 2 luni dupa nastere, deci anul asta sunt ok. Dar multumim ca ne-ai adus aminte , este intr-adevar foarte important si nu trebuie sa neglijam vizitele la ginecolog.Saptamana trecuta am avut si eu prima menstruatie de dupa nastere, acuma trebuie sa-mi fac programare pentru sterilet. Sincer, mi-e putin groaza pentru ca n-am mai avut |
si eu am murit de frica, mai ales ca ma dusesem la farmacie cu reteta si farmacista mi-a dat o cutie de 40cm (!!!!) am facut o fata lunga rau la care farmacista a ras, cica toate fac aceeasi fata cand vad cutia. ba, data urmatoare cand m-a vazut m-a si intrebat cum am rezolvat cu cutia cea mare
prea rau nu e si nu dureaza mult. iti zice una care tipa si cand o pisca tantaru.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Ma urnesc sa fac capitol nou acum pe seara ca maine dimineata nu se stie.
Am convins azi piticul sa traga din canuta ceva apa. Am un motiv in plus sa o fortez putin. Ea suge de sete un minut si stimuleaza sanii des si uite asa acum ma dor ca s-au tot impietrit si ea nu a avut rabdare sa suga tot tot.
E normal ca si piticii sa resimta caldura. Elisa se trezeste dimineata la 4-5 si suge tare bine pe racoare si la fel si la 8 dimineata.
Elilov, tu ai reusit sa scazi productia? Si ca tot te-am luat la intrebari, de ce lasi mai copilul sa doarma in pat? Pai tu pui baza in barbati, macar daca punea perne pe langa pat sau o plapuma ceva.
Mamiseli, te-am prins, ai diversificat-o inainte de 6 luni
.
Mirtha, poate se rezolva infectia cu Amoxicilina. Eu am scapat cu bine si tura a doua tot cu Amoxicilina de 500 la 6 ore, atat de bine m-am simtit dupa 3 zile de antibiotic incat am uitat sa-l mai iau spre final cum trebuie. Stafilococii astia ii avem sau ii colectam si-si fac de cap cand ne scade imunitatea, iar sarcina si alaptat cateva luni inseamna uzura din plin.
Criss sunteti doua frumoase amandoua in rochite.
Anca si eu sunt plina de vergeturi, mi-ar trebui asa un metru patrat de piele de inlocuit.
Eu n-am premergator si nici nu vreau sa iau. Si asa fara el Ana a mers la 10 luni, cam devreme. Ma tenteaza un antemergator.
Aveti insa mare grija la scari ciner are casa cu etaj. Ma gandeam la Laura dar e general valabil.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
cherieactiv spune:
Valeu ce tarziu e ...abia acum am terminat de sters si praful, draga eli...
...
buna seara,
mai Mamiseli...vai ce bine papa mirunica,cum zicea otilia...te-am prins cu dive inainte de 6 luni...pai cat am lipsit de pe forum v-ati cam facut de cap
,ne-ati lasat agatati de caruta?intru pe forum ...toata lumea papa supe,pureuri,pui...
las ca va luam din urma,mai suntem cateva lasate amanet...tre sa ma imprietesc mai mult cu otilia,andy...cine mai era?
Criss...vazut poze....sa stii ca paula iti seamana muult..(parerea mea)
Sunteti belle belle amandoua...va asteptam in vacanta ...![]()
pe la caorle,jesolo...nu ca ar fi imposibil, nu?![]()
Ramo2007...haaaaai maaa...m-ai bagat in ceata...ma bucur enorm pt bb tau ca si-a bagat piciorusul in gurita...avem copii nascuti la o zi diferenta..al meu...nuuu...am obs ca de cateva zile se tot trage cu mainile de genunchi...dar mai jos vad ca nu ajunge..
Camelia,what?74 cm..valeeu ce lungana!si e si ff frumoasa,daca o tine tot asa...o facem model, clar !
Olivia,i-am aratat barbatului meu video cu davidutu...la fel si al Mirthei cu strambacioasa ...i-a admirat ...aplaudat(
)...la faza cu ceapa lui eva a facut niste ochi maaaaari...io m-am umflat in pene si i-am zis"astia-s ai mei, de la romanica!!!",bebei adevarati...papaciosi..
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!

, este intr-adevar foarte important si nu trebuie sa neglijam vizitele la ginecolog.