Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

delphinas multumim pentru asa o reteta

maria stapana bicelor nu ne biciue destul si ne facem de cap

anda ce fel de blocaje ai draga ?????

danitin felicitari pentru 1.5kg pirdute in actiunea gogoasa infuriata

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Emma draga te iubesc cu tot sufletul si toata fiinta sufletul meu drag , ai grija de tine mami si fi buna si dragastoasa cum numai tu stii sa fi. TE IUBESC!
...

cand am vazut prima data videoclipul am ramas muta si lacrimi imi spalau fata. muzica de exceptie, vioclip super, iar versurile...versurile te ung pe suflet si merg exact acolo unde trebuie. Felicitari Dan Balan pt asa o piesa.
Aida multa putere mamico

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

sageeata.......Aidatare tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

sa va inveselesc nitel cu un banc ce tocmai l-am primit pe mail:

Pentru cei care nu cunosc conceptul de “bucla” – „infinite loop” oferim aici explicatiile clarificatoare pentru a intelege ce se intampla atunci cand se spune despre un program de calculator ca “intra in bucla” („looping”).

Directorul unei firme ii spune secretarei:
- Vom pleca pentru o saptamana in strainatate la un congres si sper sa ne simtim bine impreuna. Fa toate pregatirile necesare pentru calatorie...

Secretara isi suna sotul:
- Voi pleca cu seful la un congres, in strainatate, pentru o saptamana. Te rog, dragul meu, ai grija de tine in acest timp.

Sotul isi suna amanta:
- Nevasta-mea pleaca in strainatate pentru o saptamana. Hai sa ne petrecem saptamana asta impreuna, printesa mea...

Amanta, care este invatatoare la o scoala particulara, isi anunta copiii:
- Pentru ca saptamana viitoare am de rezolvat o problema, voi lipsi de la scoala. Deci saptamana viitoare nu veniti la scoala.

Unul dintre copii, pentru ca isi iubeste foarte mult bunicul, fuge la el si ii spune:
- Bunicule, saptamana viitoare nu trebuie sa merg la scoala. Mi-ai promis ca daca vom avea timp liber vom merge la munte impreuna.

Bunicul, (care este directorul din aceasta istorioara) isi iubeste foarte mult nepotul. Ca urmare o suna pe secretara si ii spune:
- Nepotul meu m-a rugat sa-mi petrec saptamana viitoare cu el, asa incat nu vom mai merge la congresul din strainatate. Te rog fa demersurile de anulare a calatoriei.

Secretara isi suna sotul:
- Directorul si-a anulat calatoria asa incat vom ramane impreuna, dragul meu...

Sotul isi suna amanta:
- Nu ne mai putem petrece saptamana viitoare impreuna pentru ca sotia mea nu mai pleaca in calatorie.

Amanta ii anunta pe copiii de la scoala :
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat asa incat saptamana viitoare toata lumea vine la scoala.

Copilul ii spune bunicului:
- Bunicule, saptamana viitoare mergem la scoala asa ca, imi pare rau dar nu mai pot sa-ti tin companie.

Bunicul director isi suna secretara :
- Nepotul meu tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai poate petrece saptamana viitoare cu mine. Ca urmare continua pregatirile pentru plecarea la congres...

Acum ati inteles ce inseamna “bucla”?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

feteleeee ... pe unde sunteti ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Prezent, sa traiti!

Io, la scarbici... Intre treburi, ma mai uit la cate un filmulet si cam . Iaca ce vizionez - o parte... www.dailymotion.com/relevance/search/gordeeva only time/video/x2sip_gg-only-time_creation" target="_blank"> asta si www.dailymotion.com/relevance/search/gordeeva/video/x578t_come-what-may_creation?hmz=746162736561726368" target="_blank"> asta .

Daca au astia camere montate prin birou, m-am scos. Ba dorm (azi nu! ), ba ma umflu de plans, ba rad ca dementa, de una singura, cu ochii in calculator.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

stttt...scoatem tara din criza!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

In ritmul asta, io sigur as scoate-o din criza, da` as baga-o intr-un ... mai mare decat criza.

Mergi la inceput