Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor amu veniram acasa. Cred ca am facut vreo 4 km in total. Poate doar 3 Am facut o tura de oras. Pt care stiti Simleul, prin Bradetr spre Gh Lazar si inapoi acasa.Bia ce fain ca ai scapat de un mic stres. Bafta in continuare!Miha si io abia astept sa ne re-vedem. Io viu cu tortu la gratar la Bia, unde aduci tu vinu . Restul? Pe unde huliganiti? Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cine aduce carnea? gratar si ceaun am eu.
o tu fete ca abia astept sa ma mut.de nu era mama cu gura pe mine si nu ma scutura verbal nitel nu mai amenajam casa.stiti voi oful meu cu scaracare ma tinu departe de casa mai bine de un an.acu am batut din gura ,am sarit la gatu colegului,l-am tocat marunt ,marunt si modificam scara.cand nu se stie, dar decizia e luata.toate astea m-a facut sa ma mobilizez si sa ma apuc de cumparat materialele necesare ptr finisarea casei.

mihaela, am luat gresie si fainta ptr baia de sus.au un aspect de sac de iuta.gresia e un crem galbui iar fainata ceva nuante de gri.asa povestite nu au farmec da dau bine pe perete.baia de sus mi-oamenajez stil vechi.am comandat la mama, si ea s-a executat ,baterie ptr chiuveta, de aia cu aspect vechi[am un lapsus,la denumirea materialului].chiuveta o vreau patrata si o sa o asez pe o placa de travertin,iar bazinul de la vasul wc o sa fie tot patrat.noa da stilul asta de obiecte sanitare nu-l gasesc la zalau si de aia o sa merg la cluj.acu vine greu ca nu mapot decide la cada.feciorii vor pe colt,eu nu.trebuia sa fie cineva jica contra,nu?asa ca mai rumeg problema.parchetul l-am luat aceiasi nuanta ptr camere.e culoarea stejarului,fara striatii si rosturi,dar cu ceva "vinisoare"care dau bine.sper ca pana in august sa strang toate materialele si apoi sa invit mesterii la treaba.cam 2 luni ar avea de lucru in casa.cu putin noroc poate-mi fac sarbatorile de iarna in casa noua.

am vazut-o din masina,pe mama ta in oras.arata fff bine.cred ca abia asteptati sa va intalniti.

va tzuc si mai viu.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Felicitari Cami pentru reusita !!! Vorba lui Miha, taci si faci. Cu toate ca aveai emotii trebuia sa ne spui k sa te incurajam, dar vad k te-ai descurcat foarte bine si asa . Bravo !!!

Bia, ma bucur pentru tine k in sfarsit ai luat decizia de a-ti cumpara cele necesare pentru a termina casutza. Yo zic sa te apuci de modificat scara pana nu se razgandeste colegu

Am terminat si noi cu restantele la munca , sper sa intram si noi in normal si sa nu mai stau 10-12 ore/zi la serviciu. Paula inca mai tuseste , deci saptamana asta a chiulit de la camin. Andreea a luat cel mai mare punctaj de la ea din clasa la faza judeteana si la romana si la mate , adica 96 puncte la ambele din 100 posibile, dar cele 4 puncte erau de la cate o problema fiecare. E foarte happy ... spera sa iasa pe primul loc din clasa anul acesta .
Cam atat de pe centru in seara asta

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa ... si am uitat ... aduc eu carnea pentru petrecerea de la Bia din curte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Aaaaaaaaaa ... si am uitat ... aduc eu carnea pentru petrecerea de la Bia din curte

ok.
gata m-am scos.
Doamne ajuta sa gat iute de amenajat.

nu se mai razgandeste colegu cu scara.baiu ii de mester.asteptam dupa el, sa vina sa vada, sa taie sa lipeasca, sa decupeze , sa monteze , sa faca ce vrea da sa o schimbe cat mai iute.

Felicitari pentru Andreea.e frumoasa si isteata.
sanatate paulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

io duc cola rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia, suna fain gresia si faianta! Abia astept sa le vad. o baie asa cum spui ca va fi a ta, am vazut numai in reviste...poate ma inspir . Parchetul e parchet clasic, sau din asta laminat?
Multzam de complimentele pentru mama. Sigur ca abia asteptam sa ne vedem, apoi in iulie vine la noi, exact cand venim inapoi din concediu. Va sta cu nepoata ei pana eu lucrez.

adriana, felicitari pentru Andreea!

Deci am pus de chef pe vara viitoare! Yupiiii!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

no tu fete, ma bucur ca s-a mai animat subiectul asta!
Bia, ne esti datoare cu ceva povesti de la nunta....
Noi azi am fost sa platim gazu, cu caruciorul, ca asa a vrut fii-miu, si nu mi-a stricat nici mie la silueta
Am facut si sarmale pt prima oara azi..si cica zice Auras ca is bune..eu inca nu le-am gustat...:)
No, va las, ma uit la un film.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Chiar tu Bia, mi-ai promis si mie ceva poze de la nunta ... nu de alta , dar tre sa arat si eu mai departe o toaleta care fu prin zona

Eu ma retrag la somn , va urez noapte buna si usor tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Va pupez si eu.Adriana felicitari pt Andreea. Va si eu, sper sa reusesc sa adorm macar la 10 jumate. Dulciuri

Mergi la inceput