* * * Bazar pentru Mihaita * * * (3)
Raspunsuri - Pagina 18
claudela spune:
Vreau sa fac si eu o mica donatie pentru Mihaita...Contul de la BRD in lei a ramas acelasi de pe prima pagina?
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Vreau sa fac si eu o mica donatie pentru Mihaita...Contul de la BRD in lei a ramas acelasi de pe prima pagina? |
claudela,da..contul de pe prima pagina este valabil!multumim din suflet!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui ankalaura Mihaela - si eu sunt constanteanca iar fata mea cea mare e copilita de august 2003 Sanatate multa, si o imbratisare virtulala va trimitem! Kid / Preda_Vicky - super grozav lego-ul tanc! Multumim mult! |
ankalaura,multumim din suflet!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kid spune:
alexandrina Am reusit sa pun si pachetul pentru tine aseara la posta, te rog sa ma anunti cand il primesti.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
preety spune:
cristina_26 sanatate multa
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
kid spune:
andruskandu Felicitari pentru licitatia castigata. Volanul oferit de preda_vicky pe care l-ai castigat este la mine, vorbim pe PM.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
kariguld spune:
hallo la toata lumea.
sper ca nu stric treburile aici. vreau sa licitez pozitia 119 (sper ca nu gresesc). am ales la intamplare....nu doresc acest produs sa-mi fie trimis, vreau doar sa particip cu bani.
deci, licitez pozitia 119 pentru 50E (euro).
PS, cat am de asteptat? 3 zile?
Kid. pentru subiectul tau.
si tie soro (Mihaela770) un mare.
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kid spune:
kariguld Vrei sa licitezi 119 de la copii(o pereche de sosete disney) sau 119 de la adulti(pandativ si colier)?
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
galliciana spune:
buna seara! . as dori sa licitez poz.225 - caciulita roz -1 ron si 260-ghetute textil-5 ron. multumesc.pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
kariguld spune:
citat din mesajul lui kid kariguld Vrei sa licitezi 119 de la copii(o pereche de sosete disney) sau 119 de la adulti(pandativ si colier)? Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi |
la adulti, acolo m-am uitat putin.
Danke!
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!