* * * Bazar pentru Mihaita * * * (3)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Kid, multumesc frumos! Am facut acum plata, probabil ca o va confirma luni Mihaela. Cornelia |
confirm plata facuta de cornelia!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ANDREEA11 spune:
Sa inteleg ca am castigat licitatia pt lego masina de desert???
Cum pot achita, cum pot lua obiectul?? Multam.
kid spune:
ANDREEA11 Felicitari pentru licitatia castigata. Banutii pentru lego ii depui in contul deschis la BRD pentru Mihaita, afisat in primul post. Lego-ul este la mine; am vazut ca esti din Bucuresti, poate reusim sa ne intalnim sa ti-l dau.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
confirm...e pe numele vasileanu? MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Ala e sotzul meu si tot din contul lui o sa platesc si produsele de la preety, cand se incheie licitatia.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
mihaela77O spune:
confirm plata facuta de ankalaura si pooh!
pooh...ce faci,a venit bb pe lume?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
pooh spune:
Nu a venit...si nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa de la caldurica.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
mihaela77O spune:
kid,au intrat banutii de la tine!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ankalaura spune:
Mihaela - si eu sunt constanteanca iar fata mea cea mare e copilita de august 2003 Sanatate multa, si o imbratisare virtulala va trimitem!
Kid / Preda_Vicky - super grozav lego-ul tanc! Multumim mult!
kid spune:
mihaela77O Multumesc pentru confirmare. 25 de lei sunt pentru masinuta si 10 lei pentru protectii.
Pentru ca juniorul a rupt antena de la telecomanda masinutii de la pozitia 306, am vorbit cu dyana27, cu preda_vicky si cu mihaela007 si le-am rugat sa ma lase sa platesc contravaloarea masinii. Imi cer scuze pentru situatie si le multumesc tuturor pentru intelegere.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
kid spune:
Andries Felicitari pentru licitatiile castigate.
Te rog sa iei legatura pe PM cu MadameBovary pentru manualul de jurnalism.
Pelerina de ploaie o iau eu astazi de la preda_vicky, apoi iti trimit PM sa stabilim cum facem sa ti-o dau.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi