* * * Bazar pentru Mihaita * * * (3)
Raspunsuri - Pagina 12
dyana27 spune:
vad ca s-a terminat licitatia pt leagan. o declara cineva inchisa???????? vreau sa ma duc sa platesc cat mai repede, ca-l fac cadou cuiva si vreau sa-l am pana la 1 iulie
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
kid spune:
Nico23 Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa imi trimiti PM sa stabilim cum iti dau produsele.
alexandrina Lego-ul oferit de preda_vicky este la mine. Te rog sa-mi trimiti un PM, sa vedem cum facem sa ti-l dau.
Cornelia Felicitari pentru licitatiile castigate. Te anunt cand pun pachetul la posta. Nastere usoara!
ankalaura Lego-ul oferit de preda_vicky este la mine. Vorbim pe PM.
dyana27 Felicitari pentru licitatia castigata. Te rog sa iei legatura pe PM cu EvaF sa stabiliti cum intri in posesia leaganului.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Cornelia spune:
Kid, multumesc frumos! Am facut acum plata, probabil ca o va confirma luni Mihaela.
Cornelia
preety spune:
Dovada achitarii cv papuceilor de plaja albi de la preda_vicky si a bluzei de la cristina_26 o gasiti aici!!!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Bogdan!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
kid spune:
preety Te rog sa-mi trimiti PM, sa stabilim cum facem sa iti aduc papucii pe care i-ai castigat de la preda_vicky.
cristina_26 Pot sa iau produsele pe care le-a castigat Cornelia de la tine, sa-i trimit un singu pachet?
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
dyana27 spune:
licitez 125 ring sling 52 ron
repet 306 masinuta 45 ron
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
ankalaura spune:
KID - am platit ambele produse, dar tranzactia nu imi apare inca pe extras. Mai urmaresc azi, daca o voi putea aceesa, anunt.
Eventual pot sa fac un print screen ca apare acolo la plati in curs de procesare ...
monica_dicut spune:
Licitez
125 - 55 RON
126 - 25 RON
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 28+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Monnvas spune:
Licitez 125 - sling - 57 lei. Bataie mare pe produsul asta!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3