Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lore ce frumos , burtica ta e mai mica de fapt vreau sa spun ca e mai fara slaninuta asa , ca se vede mai bine ma gandesc
cafeau e de la mine de la lucru

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

25+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare burticutelor

nu am mai intrat de mult pe la voi , sper ca sunteti bine iar bebei sunt si mai bine

noi inca nu tim ce va fi bb2 dar cel mai important e a fie sanatos , abaia astept sa merg la eco miercuri

intre timp mi-am schimbat si dr ginecolog deoarece nu ma ajuta ca ii bun si vb frumos , imi trebuie sa participe si la nastere , deja dr din romania si-au cam luat-o in cap
sper sa fiu multumita de viitoarea dr , DD sa fie bine

sunt tare fericita ca inca nu am pus nici un kg in plus , dar la cat am slabit 4 luni si la cat de rau mi-a fost nici nu-i de mirare.
am inceput sa recupereez, de o luna de izle pot sa pap orice si sa beau ce vreau , tare bine e

inca incap in hainutele mele, doar burta creste si sunt foarte happy , mai am 4-5 kg de recuperat dupa rau, insa eu as dori sa mai pun pana la sf sarcini atat sa nu ma fac iar cat o

va saraut si va doresc o saptamana plina de mult soare si buna dispozitie

p.s am ceva poze la semnatura de saptamana trecuta de la ziua lui Drgaos am implinit 2 anisori , iar noi am fost nasi
a fost o zi fff speciala

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 22+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Azi facem si noi 22 de sapt. si intram in 23. Uraaa. Cum trece timpul...

Va doresc o saptamana frumoasa, senina si plina de bucurii.

Dana 22+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Hello ! Va invit la capitol nou, enjoy !

Geani

Mergi la inceput