Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 20
vik-cj spune:
buna seara fetelor...vad ca azi toata lumea a cam tras chiulul...eu am reusit sa ma odihnesc si acum incerc sa recuperez cite ceva de pe lista cu "musai de facut in weekend"..![]()
Fetelor din Cluj si de pe linga si eu vreau sa merg la baby expo vineri dupa masa si eventual si sambata...spuneti voi cind vreti sa ne vedem...ca eu una abia astept.
Dana15, am inteles ca in Zorilor e o fundatie (provita?) unde tot asa se fac cursuri si gimnastica de gravidutze...eu cum stau in grigorescu imi convine mai mult locatia neogym...
Vad ca tot vorbeati de hainute de gravida...eu mi-am adus din austria hainute ca aici mi se par horror de scumpe. Dar am gasit la premaman (iulius mall, pentru cele din cluj) multe fuste si pantaloni 3/4 la reducere...pe la 90-110 RON din in si bumbac 100%. Eu inca sunt tot in pantalonii mei de femeie "negravida" , ii drept ca mai am doar 3 care sa ma incapa...dar inca ma descurc. Probabil din iunie voi trece si eu la pantalonii de gravidutza
.
Va doresc de pe acum o saptamina usoara ca nu stiu cind o sa mai apuc sa intru...
seara faina!
19+
anamaria1979 spune:
Uve got mail ptr arsuri Maalox, Dicarbocalm dar intreaba medicul (cel putin pe cel de familie) dc e ok in sarcina ca nu sunt sigura acum dc sunt indicate sau nu. Nu as vrea sa-ti dau informatii eronate.
Danuta1979eu mi-am luat niste pantaloni cu banta elastica sus care oricum se muleaza pe burtica si nu se vede sub o bluzica mai larga si sunt f practici.
unombun spune:
raluk,asta e,la mine asa se manifesta arsurile.Intii m-au luat mai asurel,acum deja se manifesta cum am descris si degeaba sint atenta la mincaruri ca am din orice.Probabil ca tu esti o tinerica si eu sunt o baba si organismul meu deja e mai obosit-asta imi trebuie daca m-am maritat ultima din cartier si am invatat pe pina in revolutie de mi-au sarit capacele in loc sa ma manince in fund.
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun raluk,asta e,la mine asa se manifesta arsurile.Intii m-au luat mai asurel,acum deja se manifesta cum am descris si degeaba sint atenta la mincaruri ca am din orice.Probabil ca tu esti o tinerica si eu sunt o baba si organismul meu deja e mai obosit-asta imi trebuie daca m-am maritat ultima din cartier si am invatat pe pina in revolutie de mi-au sarit capacele in loc sa ma manince in fund. |
Poate tie iti apasa sarcina pe stomac. Sunt si astfel de sarcini mai ghinioniste. Am cunoscut o fata care pana a nascut a avit zilnic arsuri si voma de cate ori se apleca (deci nu de greata). De la jumatatea sarcinii a dormit numai in fotoliu, cu grija sa nu-i pice capul intr-o parte, ca iarasi dadea afara.
Sa speram ca la tine nu va fi asa. Nu stiu, ce au mai zis fetele de arsuri: paine, lapte, din astea.
17+
mary_07 spune:
Hello
Si noi am fost azi tot prin plimbari,cu o asa vreme nu puteam sta in casa
Am vazut si eu pozele,fff frumoase 
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
24+, cu
-Alexandra
monica_dicut spune:
Neatza,
NU da nimeni
???
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
adela2006 spune:
naeta
dau eu cafeaua azi cine vrea cine pofeteste ![]()
am vreo 2 capitole de recuperat
cand , nu stiu ![]()
ca pana citesc eu cateva pagini voi mai scrieti cateva si tot asa
si capitol nou nu face nimeni ? 
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
25+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
loremunteanu spune:
Neata!
Hai ca dau eu o
. Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara. Sa va jucati cu bebelusii.
Ieri am simtit-o prima oara pe printesa mea, cand ma lovea in palma. La un momentdat am avut senzatia ca a vazut cum mi se misca burta...
Pupici la burtici! 
Loredana
20+ Maia-Raisa
Roni-Cristian
08.02.2007
http://atelierroloco.blogspot.com/
loremunteanu spune:
Adela, am scris amandoua in acelasi timp... Te las pe tine sa dai cafeaua. 
Loredana
20+ Maia-Raisa
Roni-Cristian
08.02.2007
http://atelierroloco.blogspot.com/
titi143 spune:
Buna dimineata. Servesc si eu o cafeluta daca se poate.
As face eu capitol nou dar din pacate nu stiu.
17+ cu
Eduard Thomas