Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)
Raspunsuri - Pagina 4
maria_bunica spune:
Laurraa..te-ai umflat bine de mici si bere?Sper sa nu ne tii mult in suspans duminica...stii ca suntem nerabdatoare toate sa scriem happy end la istorioara ta!!
38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
Eu tocmai ce am ajuns de la festival; eram 4 fete gravidutze si baietii nu stiau cum sa ne trimita acasa sa stea si ei linistiti; asa de grijulii erau, dooooaaaamneeeee;
si am plecat de acasa cu masina lui Radu; el are un jeep care arata destul de impunator;ei, imaginati-va 4 burtici urcate in el si cea mai mare la volan. Se uita un grup ca la extraterestru.Eu am evitat s-o conduc pe a lui Radu fiindca are TOATE gemurile negre, negre, deci vizibilitate zero, cand o intorc dau geamu jos mai ales daca e seara si mi se parea mare tare, incomod de condus; dar m-am descurcat Sunt innebunita dupa condus; as fi in stare sa nasc in masina Am vrut sa-mi pun si eu la a mea folii ca ale lui in spate pt Maya sa nu vina soarele, dar ma tot pacaleste ca nu am voie asa negre, etc.....
am papat, am venit acasa am vrut sa calc, dar am asa o leneeeeeeeeeeee
38 + minune de Maya Teodora
AMR 2 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Laurraa..te-ai umflat bine de mici si bere?Sper sa nu ne tii mult in suspans duminica...stii ca suntem nerabdatoare toate sa scriem happy end la istorioara ta!! 38+ Darius Nicholas AMR 1 saptamana Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
cum fac ochi din anestezie, am si "raportat" ; abia astept mai ales ca imi imaginez povestea nasterii in fel si chip.Maine cred ca am sa ma foiesc ca un leu intr-o cusca de emotii.Oricum nu am stare de pe acum
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
ramonaiani spune:
Maria, cris - nu-s probleme cu canibalismul , insa cand ii vezi cat sunt de dragalasi - asa mici si neajutorati, te indragostesti iremediabil de ei.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+
laurraa spune:
ei uite cum uitasem eu ceva fffff important astazi: felicitari pentru semnatura, maria
maria_bunica spune:
Laurraa..multumesc..Maine sa incerci sa fii cat mai optimista posibil,si daca te ajuta,mai bine sa iti gasesti cate ceva de facut ca sa ai mintea ocupata..abia astept sa pun agitatele la treaba pt tine..
Ramonaiani..ai mare dreptate..
38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
laurraa spune:
citat din mesajul lui maria_bunica Laurraa..multumesc..Maine sa incerci sa fii cat mai optimista posibil,si daca te ajuta,mai bine sa iti gasesti cate ceva de facut ca sa ai mintea ocupata..abia astept sa pun agitatele la treaba pt tine.. Ramonaiani..ai mare dreptate.. 38+ Darius Nicholas AMR 1 saptamana Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
pai asa a zis si mama; ajunge la Iasi de dimineata devreme si ma trimite la matusa mea cat imi face curatenie, le aranjeaza, etc; sau sa mai cumpar unele altele, sa am ocupatie
AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
laurraa spune:
acum intreb si eu mamicile mai ales dar si burticile: inainte de nastere nu aveti si ganduri de ingrijorare excesiva?: va fi bine, va fi sanatos, va arata normal, va avea toate degetelele, va respira cum trebuie, etc. Sunt eu in continuare paranoica sau e normal?
maria_bunica spune:
citat din mesajul lui laurraa acum intreb si eu mamicile mai ales dar si burticile: inainte de nastere nu aveti si ganduri de ingrijorare excesiva?: va fi bine, va fi sanatos, va arata normal, va avea toate degetelele, va respira cum trebuie, etc. Sunt eu in continuare paranoica sau e normal? 38 + minune de Maya Teodora AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza! binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Eu zic ca e normal...si eu am aceleasi ganduri de2-3 sapt!
Tin minte cand a nascut cumnata mea,cand a ajuns in camera,cu toate ca i-au spus din sala de nasteri ca bebe e perfect si sanatos,m-a pus sa il verific sa fie sigura ca e totul in regula!
38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
laurraa spune:
citat din mesajul lui maria_bunica Eu zic ca e normal...si eu am aceleasi ganduri de2-3 sapt! Tin minte cand a nascut cumnata mea,cand a ajuns in camera,cu toate ca i-au spus din sala de nasteri ca bebe e perfect si sanatos,m-a pus sa il verific sa fie sigura ca e totul in regula! 38+ Darius Nicholas AMR 1 saptamana Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
EXACT! la fel o sa fac si eu cu siguranta