Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Maria ... de incurajare!!!

Ramona 35+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

mada
LauraOana ai dreptate dar la mine e si mai nasol acum pt ca cel putin 2 saptamani trebuie sa stau cam toata ziua in pat si pe caldurile astea numai de asta nu am chef...ce m-as duce acum pe strand
cris pai vezi lasa picturile acolo unde sunt pt ca oricum cred ca este ultima data cand o sa ia timp sa ti le faci singura...plimbareala placuta si poate te gandesti si la mine cand te plimbi
tzutzu sa-ti traiasca printesa si sa cresca mare si fromoasa.POZEEEEEE
maria abia astept sa treaca mai repede si sa-mi tin piticania in brate.Eu nici nu am fost obisnuita in sarcina asta cu probleme(stii ca la inceput ma plangeam ca n-am simptome) si cred ca era cazul sa simt si eu intr-un final ce inseamna sa aduci pe lume un sufletel mic.Ar fi minunat sa nasti maine ca la tine nu ar fi devreme.Si sotul meu zicea ca poate sta pana pe 14 iunie cand implinim un an de la nunta.Cica ,daca vrea sa iasa mai devreme sa-l mai imping un pic cu degetu

LA MULTI ANI PT PRIMA ALBINUTA SARA SA CRESTI MARE SI SA-TI FACI PARINTI MAI FERICITI CA ACUM

anda sanatate multa si un sa treaca raceala

LAURAA SA-TI TRAIASCA PRINTESA ,REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM LA RAPORT

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata si noi de la plimbare cu tatiam luat pesti pentrun acvariu ca sa ma satur daca ma hotarasc sa-i fac pe scobitorisi binenteles si toale lu' fi-mea..mai tarziu pun si poza cu ele

tzutzu........felicitari mamico si mult laptic la printesa ca sa cresca mare

maria bunica......multi ani inainte fericiti si plini de impliniri

anda magda........ ca sa treaca mai repede raceala

voicu bebi.........stai linistita ca totul o sa fie bine maine

laurraa.........felicitari mamico,refacere rapida si laptic mult pentru printesa Maya ca sa creasca mare,sanatoasa si mumoasa

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

cris uff sper sa fie totul ok..noroc cu voi k asa mai prind si eu nitel curaj pt maine

Anca..
38+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

voicu_bebi curaj ca maine sigur va fi totul ok si o sa tii bebe frumos in brate

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dani3ella.........m-am gandit la toate fetele cand am fost la plimbareala..e cald,dar si briza asta usoara de la mare e atat de bine venita.Dar la un gratar cu carnita si carnaciori proaspeti afumati si niste bere...cine vrea?

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

clody sarumana din suflet!
cris..nu imi mai zice de mancare k eu nu mai am voie sa pap pana dupa operatie cand abia atunci pot sa bag o supa ceva,un ceai...asa ca eu azi am mancat doar de dimineata si atata k dupa nimic doar apa si faza e ca am o foame-n mine de imi vine sa urlu nu alta

Anca..
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

cris eu ma abonez sa iti fie de bine plimbareala

voicu bebi te inteleg la mine toate pana la mancare cand ma apuca foamea as bate pe cineva

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

da clody si cand ma gandesc ca pana oi manca si eu ceva mai e atata ..ma apuca toate alea

Anca..
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liloo12 spune:

buna fetelor
37+ si e prima data cand intru pe forum. Pe 19 mai ma duc la spital sa-mi scoata firul de cerclaj. Daca stie cineva cum este astept un raspuns ... mi-e cam frica.
Va pup

Mergi la inceput