Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)
Raspunsuri - Pagina 17
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzutzu_1984 Buna ziua la burtici si mamici! VESTE MARE....PE 4 mAI AM NASCUT O PRINTESA DE 3800, 54 CM, NATURAL....CAND POT SA VB INTRU SI VA POVESTESC CUM A FOST EXPERIENTA POOP 34 sapt |
tzutzu_1984, Felicitari!!!! refacere rapida si mult laptic pentru Printesa cea mare....sa fie sanatoasa, cuminte, mancacioasa si fara colici

Te asteptam cu poze si povestea nasterii

36+ 
AMR 4
maria_bunica spune:
Gata..am pus mancarica la foc si acum la calculator..![]()
Clodyac..multumesc!Si noi facem 2 ani de la nunta in august!
Si atunci as vrea sa il botezam si pe bebe..in aceeasi perioada,ca 18 august este marti..eeee,sanatosi sa fim pana atunci!![]()
Mada..multumesc pt urari si complimente!Ai dreptate,trece foarte repede timpul..nici noi nu stim cand au trecut 5 ani de la prima intalnire!Spor la treaba!!
Anda_Magda..multa sanatate si sa treaca repede raceala!
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oanaiacovita spune:

Felicitari Laura! Bun venit pe lume printesa mica! Sa ai parte numai de noroc in viata si sa iti bucuri parintii!

Felicitari si celorlaltor mamici care isi tin acum puii in brate!
Bafta multa burticilor!
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui anda_magda a nascut lauraa!!!! felicitari mamico! printesa ei are 3300 g, a sosit la 10h30, apgar 10 sa fie sanatoasa maya! A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare ![]() Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/ |
Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt printesa Maya!!

Maya,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii zi de zi,minune mica!!

Exact cand scriam mesajul acesta,am primit si eu sms de la Laurraa...

38+
Darius NicholasAMR 1 saptamana

Buburuza noastra
Relusha spune:
| citat din mesajul lui anda_magda a nascut lauraa!!!! felicitari mamico! printesa ei are 3300 g, a sosit la 10h30, apgar 10 sa fie sanatoasa maya! A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare ![]() Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/ |
FELICITARI!!!!! BRAVO mamico LAURRAA sa fii sanatoasa, sa-ti revii repede si sa ai mult laptic

BINE AI VENIT bebe Maya Teodora, sa fii sanatoasa, cuminte, mancacioasa si fara colici

Ne bucuram mult ca ai aparut pe lume....sa-ti bucuri parintii toata viata

36+ 
AMR 4
clodyac spune:

lauraa felicitari sa iti traiasca fetita sa fiti sanatoase amandoua si sa va aduca numai bucurii 

ps fetele spuneti-mi cum a nascut laurraa eu tineam minte ca prin cezariana asa e?

36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Relusha spune:

LA MULTI ANI BEBE SARA!!!!! sa fii sanatoasa, cuminte si sa-ti bucuri parintii si surioara zi de zi!!!! 

36+ 
AMR 4
anda_magda spune:
mada nu e problema ca ne-ai incurcat. in schimb clara are acum colici. si e tare rau cand o apuca crampele.
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
MADA77 spune:
FELICITARIIIIIIIIIII LAURAAAAAAAA!!BINE AI SOSIT MAYA!!MULTA SANATATE SI NOROC!!!

35/36cu bebe IANIS EDUARD
maria_bunica spune:
Clodyac.. da,Laurraa a nascut prin cezariana!
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra