vacanta in Sulina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Buli, multumesc mult pentru poza. Ne-am hotarat totusi sa mergem la mare, dar o sa pastrez informatia pentru viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pacat
nu se compara ...

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

noi vrem anul acesta sa mergem mai mult la munte, vreo 12-13 zile. Si am zis ca e bine totusi sa vedem si marea, cateva zile macar, d-asta ne gandisem la Sulina initial, fiind si mai ieftin si mai putin aglomerat. Dar intre timp, ne-au spus niste prieteni, cu care vom merge de fapt, de o superoferta pe litoralul nostru, la Eforie. De aici ni s-au schimbat toate planurile.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Imi poti da si mie amanunte despre oferta pt mare? Eventual pe pm, daca se poate sa nu amestecam subiectele. Multumesc mult!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elpower

Imi poti da si mie amanunte despre oferta pt mare? Eventual pe pm, daca se poate sa nu amestecam subiectele. Multumesc mult!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

ti-am trimis pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinsebi spune:

pt @buli, daca mai ai ceva informatii despre sulina.....am citit ca ai fost anii trecuti la sulina la ceva gazda curata,pret bun...mancare ok .Poti sa-mi dai un numar de telefon eventual ceva detalii despre gazda, distanta de mare sau orice info ar fi de folos?Merci mult

Mergi la inceput