Nu mai bea lapte!

Nu mai bea lapte! | Autor: pet72

Link direct la acest mesaj

Nu mai bea lapte(2,7 luni),dupa ce am renuntat la biberon!F utin, cu cereale sau orez,cacao cu lapte.Ce sa fac?

pet72

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Lasa biberonul ca nu e foc daca bea laptele de seara si dmineata cu sticla. Asa am patit si eu cu fiul meu, cand am vrut sa ii scot sticla nu a mai vrut sa bea laptele. Asa ca inca bem din sticla si nu am de gand sa i-o scot.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Nu e absolut necesar sa bea lapte. Incearca sa ii dai iaurt, daca ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Si la noi tot asa a fost, dar apoi am inceput sa ii dau laptic la cutie cu paiul si acum bea iar nu zilnic dar de vreo 3 ori pe saptamana tot bea.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Baietelul meu a renuntat tarziu la biberonul cu lapte. Bea orice din cana, sticla, pahar cu pai, dar laptele pt el insemna biberon. Si doar inainte de somnul de pranz. Citisem si noi pe forum ca multi copii renunta la lapte de tot cand le e luat biberonul, asa ca l-am lasat pana a renuntat singur, si a spus ca el nu mai e Bubu, si numai Bubu bea cu Bibe. Ce a urmat a fost sticluta cu tzuztu (de la apa), din care bea si acum lapticul.
I-ai scos tu biberonul, sau a renuntat el la a mai suge?
Ii poti da alte lactate in locul laptelui.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput