Cretulina, larisuk, si multumesc mult zuzulici dragi !
aris, efharistw poli !!! unde citesc si eu povestea nasterii puiutului nascut pe 25 martie 2009 ? ghiar de ziua nationala a greciei ai nascut ?
Msbb, multumesc de laude. Eu cred ca sunt insa obiectiva cand spun ca povestea nasterii andrei este mai frumos povestita decat ce am povestit eu... Trebuie neaparat sa-i mai faci un fratior, surioara andrei sa mai ai o alta poveste de povestit !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura - nu am scris-o inca am citit povestea ta si m-am mobilizat si eu...cand vad cat de repede trece timpul,parca vad ca face si alexandros al meu 5-6 ani pana reushesc eu.
chiar pe 25 s-a nascutfix la dpn si fix de ziua nationala ...sa aiba ta-su inca un motiv de mandrie.
cum va descurcati cu limbile? Dimitris sunt convinsa ca vorbeste greaca cel putin la fel de bine cum danseaza zeibekiko.
noi am zis ca facem regula si ii vorbim fiecare numai pe limba noastra materna,dar eu o mai dau in bara deja pentru ca alinturile mi se par mai dulci in greaca. sper sa nu ajunga copilul sa faca salata de limbi pe care o facem si noi.
am remarcat user-ul tau si deshi nu am mai "vorbit" pana acum am simtzit ca trebuie sa te felicit.nu vad prea des cupluri romano-elene pe dc.sa va traiasca comorile!se vede treaba ca e reala vorba ca ies frumoase "corciturile"
25 martie 2009