Cretulina, larisuk,
si multumesc mult zuzulici dragi !
aris,
efharistw poli
!!! unde citesc si eu povestea nasterii puiutului nascut pe 25 martie 2009 ? ghiar de ziua nationala a greciei ai nascut
?
Msbb,
multumesc de laude. Eu cred ca sunt insa obiectiva cand spun ca povestea nasterii andrei este mai frumos povestita decat ce am povestit eu... Trebuie neaparat sa-i mai faci un fratior, surioara andrei sa mai ai o alta poveste de povestit
!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura - nu am scris-o inca
am citit povestea ta si m-am mobilizat si eu...cand vad cat de repede trece timpul,parca vad ca face si alexandros al meu 5-6 ani pana reushesc eu
.
chiar pe 25 s-a nascut
fix la dpn si fix de ziua nationala ...sa aiba ta-su inca un motiv de mandrie
.
cum va descurcati cu limbile? Dimitris sunt convinsa ca vorbeste greaca cel putin la fel de bine cum danseaza zeibekiko
.
noi am zis ca facem regula si ii vorbim fiecare numai pe limba noastra materna,dar eu o mai dau in bara deja pentru ca alinturile mi se par mai dulci in greaca. sper sa nu ajunga copilul sa faca salata de limbi pe care o facem si noi.
am remarcat user-ul tau si deshi nu am mai "vorbit" pana acum am simtzit ca trebuie sa te felicit.nu vad prea des cupluri romano-elene pe dc.sa va traiasca comorile!se vede treaba ca e reala vorba ca ies frumoase "corciturile"![]()

25 martie 2009