Mamici si Gravidute Italia (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Si eu huhurez...chipurile am muncit azi...4 ore si la sala 2

Katia e adevarat ca cine vrea intra, dar cine tine la persoanele de aici mai scrie si 2 vorbe(macar din cand in cand)
Nu stiu de ce iti faci probleme de varsta, kg si bb 2...eu dupa primul promisesem ca nu mai fac nici unul...nu din cauza ca nu iubeam copii sau ma iubea pe mine, dar ma terminase ...munceam mult , adormea tarziu, noaptea era super agitat si simteam ca imi lipseste esentialul rabdarea
Diferenta dintre cei doi bb conteaza intr-adevar, cu cat e mai mare e mai complicat.
Kg -le se dau mai greu jos de la o varsta, dar depinde si de organism...sant ff fericita ca am ramas mai grasuta , un motiv in plus de a frecventa palestra , mai ales ca ador gimnastica
Problema numelui , ai perfecta dreptate...eu urasc prescurtarile de asta am pus baiatul sa aleaga unul scurt,nu mai vb de pocituri...(numele mi l-am prescurtat la semnatura ca erau prea multe Aline)

Nelia am vazut piticutul are o fetisoara de smecheras

Ely e normal sa nu ai timp de net, dar printre picaturi mai da un semn

Moni ma bucur ca va plac copilasi

o zi buna fetelor

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

am adaugat cateva pozici...acum am sa va dau ultimele noutati dupa care merg la nani k maine avem treaba,tre sa ne trezim devreme..
DENISE- a crescut 2cm..are acum 53cm...3800kg...creste vazand cu ochii..lapte avem..multumim lui DD sa speram k ne va fi la fel de bn si pe viitor..eu sunt pe zi ce trece tot mai bine,sufleteste ma simt implinita..fizic..ma simt bine..am energie pt2..uneori ma molesesc dar cred k este normal!

KEMSY,MONI?voi cum va simtiti?

ANDREEA:VOI sunteti bine?a trecut raceala?

NU AM REUSIT SA MA UIT LA POZICILE VOASTRE,se bloca pagina..o sa revin..

GEORGY,BIONDA?VOI?TOTUL OK?

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

'neata fetelor!
mai trec si eu pe-aici cand pot.noi am stat rau toti zilele astea,de-abia ne-am revenit.care cu febra,care cu dureri de gat.
acum si-au mai revenit si i-am dus la scoala,asa ca azi am timp de munca la greu

pentru toate

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

haideti la o cafea:)

Irina-misto montajul,e un smecheras Fabian
se vede ca era incintat de carusel
Ely-imi pare rau de colicei
nu prea stiu sa te sfatuiesc ce ar fi bun poate fetele care au avut probleme stiu mai bine
noi am scapat
ce bine creste Denise ,papà vad ca se implica si e un coccolone ,ma bucur ca te ajuta conteaza foarte mult
ai un chip foarte senin radiezi mamico
Roxali-de ce imi fac griji de kg?pai acum mai bine de o luna eram f multumita,acum de cind stau acasa am mai pus pe mine vad pe haine si disper
eram prinsa cu fugi la gradi la lucru inapoi si mai fa treaba acasa si sincer prefer sa o tin asa decit sa stau asa fara program
ceva o sa iasa pina la urma,ce a iesit intre timp nu mi-a convenit......
merg sa adun prin casa si ies sa cumpar un colac cu chilotei am vazut anul trecut cind am luat piscinuta si cred ca deja au pus marfa de vara ca asa ne putem balaci in voie.ieri n-am mai ajuns si sper ca merg azi si ma gindesc sa mergem dupamasa la mare ca e mult mai caldaaaaa apaaaa
va pup si mai revin
Roxali-si eu sint de acord,daca e cit de cit o legatura de prietenie fie ea si virtulala daca ne-au intrat in suflet fetele mai dam cite un semn
Monica-tu cum te simti pe caldurile astea? bea f multa apa

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

'neata fetelor!
mai trec si eu pe-aici cand pot.noi am stat rau toti zilele astea,de-abia ne-am revenit.care cu febra,care cu dureri de gat.
acum si-au mai revenit si i-am dus la scoala,asa ca azi am timp de munca la greu

pentru toate

Chiccutza-spor la munca si sa va faceti bine repede repede

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetele

Katia

Ely ai o minune de fata.Cat despre colici stiu cum e,la mine problema a fost ca pana la o luna si ceva nu ma lasat sai dau nimic,cica nar avea da numai eu stiu cum mam chinuit.Eu am folosit Actenacol,Mai intrebase cineva in urma tare dar nu reuseam sami aduc aminte cum se cheama.Nu stiu cat de bun este avand in vedere ca fiecare copil e unic in felul lui.Solutia este sai scoti foarte des aerul,avand in vedere ca o si alaptezi.O lasi vreo cinci minute sa manance dupa care ii scoti aerul si tot asa.Dureaza dar navem ce face.Eu nu am stiut chestia asta si mam chinuit mult cu Fabian si de asta nici nu dormea noptile.

Numai reusesc sa stau la calculator ,desi il deschid si merge toata ziua,saracul.

Va pup pe toate si spor la treaba casnica si la munca ,cele care lucreaza

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna fetelor!
Mai primiti o mamica din italia alaturi de voi?

Adina de bebe Alexia (06.08.2006)

Mergi la inceput

gata gagici am luat colacelul
e super dragut
ciambella con mutandina
dupa masa o probam
Adina-Nicole-bine ai venit la mamici italia
sa-ti traisca fetita
spune-ne ceva despre voi sa va cunoastem mai bine
pe parcurs ai sa ne cunosti si tu ,sintem multe mamici de fetite majoritatea mai sint si baietei dar mai putinei
ai nascut in it? in ce oras locuiti? de cind esti in it?
si cam atit pt inceput ca de nu esti ca la interogatorio
abia astept sa mergem la mare,deja e cald si e si vinticel dar nu pot merge cu pitica la ora asta...
Roxali-p.s.cam sint ceva Aline sora mea e alina,aseara am fost la cina la o prietena de ziua ei tot Alina si lista poate continua

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

bine ai venit adina nicole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetele!

Scuzati absenta,am umblat zilele astea ca o curca beata pe la USL,prin comune)...am chinuit-o si pe Ambra,saraca...

DE ieri ne chinuim cu intarcatul...a venit si momentul asta...nu am prea dormit azi-noapte de dureri,imi pun tot timpul compreses cu apa rece...sper sa nu am complicatii,de aia mi-e cam frica.Ambra a vazut ca are gust rau ,,tzatza" (am pus suc de lamaie),si nu o mai vrea.

Ca sa ma fac iertata ,ca am lipsit atat,am pus cateva poze.

Sper sa reusesc sa intru mai tarziu,daca ma lasa Ambra...
pe toate!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput