Mamici si Gravidute Italia (53)
Raspunsuri - Pagina 17
katiapam spune:
Monica-si eu ma bucur de racoare,prea cald a fost zilele trecute
acum si suporti mai greu caldura pe ultima suta de metri
Roxali-si eu am combatut cu tusea de m-am urit,la noi era si mai des de la gradi
Georgy-cred ca abia astepti
ce rau e ca se aduna dorul de mama
acum le intelegem mai bine pe mamicile noastre prin cite au trecut cu noi
Chiccutza-si mie mi-a placut faza cu dr![]()
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
Berarpiri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely2304 as mai avea cateva intrebari.... 1:dupa cat tp au venit "turcii" la voi?am impresia k la mine deja sunt prezenti...spun asta pt k am obs k scurgerile(lohiile)nu mai sunt maronii,chegulete mici..acum e un rosu inchis(cantitati mici)am avut si dureri cum aveam odata inainte de c.m..credeti k mi-au venit?sau e doar o alta faza prin care trece corpul?nu mai inteleg nimic 2:dat k am nascut normal,fara epidurala alte tacamuri ma intrebam dk o fi totul ok in "zona crepusculara"k nu mai stiu cum sa interpretez lucrurile,vad k e la fel dar am o pbl rusinoasagata k am scris destul... andreea:voi cf?sunteti bn?cum va simtiti? ![]() pt aman2![]() |
Mie mi-a venit c.m. dupa o luna dupa ce am nascut.Chiar s-a mirat ginecologa cand i-am zis.A spus ca are ceas organismul meu.
Se poate sa vina si dupa 6 luni de la nastere,depinde de organismul fiecareia,nu e o regula...
Si eu am avut probleme cu ,,plin-plin",dar trece cu timpul,cred ca e normal,avand in vedere prin ce a trecut corpul tau la nastere.
Noi suntem bine,am mare noroc ca e f. cuminte Ambra...ca altfel nu stiu ce as face,avand in vedere oboseala...ma gandesc cu groaza la ziua de maine,ca iar incep sa bata muncitorii...

Am vazut pozicile,fff. scumpica Denise!Pare mare in poze...cu cine seamana?Din cate am observat,voi aveti statura medie...sau gresesc?
Stii ca mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele?...am eu momentele mele,emotiva mai sunt...
.

pe amandoua!!!andreea
,
Ambracand implineste sufletelul nostru 2 ani

cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
katia-ai dreptate,si eu gandesc ca si tine,despre forum...vreau sa zic ca nimeni nu e obligat sa scrie tot timupl,dar avand in vedere ca o persoana a fost mult timp prezenta,ar fi normal,in momentul in care nu mai are posibilitatea sa mai scrie,sa si zica...cel putin eu asa as face...dar fiecare persoana gandeste in felul ei,si e libera sa faca ce vrea...
Si Ambra a cazut de cateva ori,si cred ca o sa le tin minte toata viatza,ne-am speriat f. tare...
Dc sa ne plicti' povestindu-ne cate face Giulia?Mie imi face placere sa citesc.
Imi pare rau ca e perioada asta mai naspa,ca nu ma lasa Ambra deloc sa stau la calc.(si acum de abia sta cu tati),ca as povesti si eu cate face sufletelul meu...
Ce m-am lungiiit......
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
monica-ma bucur ca te simti mai bine!
Cred ca aveai un chef de musafiri...
georgiana-ce bine ca vine mama ta la voi!Mai ales ca n-ai vazut-o de 2 ani...
roxali-asa e!N-am ajuns la mare azi,ca a plouat si ploua in continuare...am apucat s-o dam de cateva ori pe Ambra pe leagan,si a trebuit sa fugim acasa,ca a inceput sa ploua...
Ma bucur ca a inceput sa manance Sonia,e un inceput bun.Cand mergi cu ea la control?
andreea
,
Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
ely-am uitat sa-ti spun ca arati f. bine!Nici nu se vede ca ai nascut de putin timp.
Cum e ceaiul?Ajuta la ceva?
Cred ca mergem sa luam cate o pizza,macar acuma seara sa nu gatesc,daca tot e duminica...Am noroc ca ii place mult si la Ambra,asa ca n-am treaba cu ea,ii luam si ei una mica...

pe toate!!!
andreea
,
Ambra
katiapam spune:
Andreea-am dat cu parerea asa neintrebata![]()
fii de maine cu nervii de otel o sa termine si cu lucrarile...nasol poate fi ca nu va odihniti bine
si la Giulia ii place pizza mai ales cu prosciutto cotto si mozzarela 
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
katiapam spune:
p.s-parul e blondut dar se vede mai rosu ca eram sub umbrela,am in curte o umbrela mare de coca-cola![]()
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
ely2304 spune:
hello fetele...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
ely2304 spune:
incerc sa scriu cate ceva,k o am pe DENISE care papa(scriu cu stanga)nu inteleg dc se enerveaza cana papa...cu tzatzik in gura,plange
ori e prea lenesa sa traga...ori prea obosita,cert este k o apuk niste nerviii
as vrea sa va raspund dar nush dk ma lasa...
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam citeva poze noi Andreea-am dat cu parerea asa neintrebata fii de maine cu nervii de otel o sa termine si cu lucrarile...nasol poate fi ca nu va odihniti bine si la Giulia ii place pizza mai ales cu prosciutto cotto si mozzarela ![]() ticker![]() de Giulia (20 iunie '07) |
ms pt aprecieri
...ely mamica fericita....MARINA-DENISE

alte tacamuri ma intrebam dk o fi totul ok in "zona crepusculara"k nu mai stiu cum sa interpretez lucrurile,vad k e la fel dar am o pbl rusinoasa