Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (321)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salut si de la noi.
Suntem relativ bine, pe Razvan il incearca o raceala, sper sa fie usoara.
Am reusit si noi sa scapam de scutecul de ziua, e o mare chestie, ma si gandeam daca se va intampla vreodata, avand in vedere cum este Razvan. Dar uite ca am reusit.
De mancat mananca binisor.
Hainutele care au venit de la LR au fost toate mici, cu exceptia unei perechi de bermude. Noroc ca le-am vandut repede, era pacat sa raman cu ele si cu banii dati.
In rest... suntem calare pe toate toboganele, in leagane nu-i place deloc. Zilele trecute a incasat prima chelfaneala de la alt copil cu care, culmea, se stie de cand erau mici. La prins in toboganul de la Mc si l-a cam taxat. Acuma ce sa zic, de-astea vor mai fi... copilul ala e cam zapacit si cam bataus (ca sa nu zic mai mult...). Razvan inca nu stie sa plece, sa strige... sa dea si el nici vorba, nici nu as dori acest lucru, dar... incet-incet va trebui sa-l invat macar sa ia distanta cand este cazul. Asta este, viata nu-i deloc usoara . Oricum, dupa aceea, numai pe langa mine a stat, ii plac foarte mult copiii, dar nu imbulzeala, zapaceala, inghesuiala... se simte (cred eu) foarte derutat, pana face asa-zisul puzzle din mintea lui si proceseaza informatia, trece ceva vreme... in fine.
Vad ca voi sunteti bine.
Gio, de mult am vrut sa-ti spun, cumva ai si tu parte de de comentarii de genul "cam mare burta, dar ce burta mare, da' in cate luni esti?"? Eu toata sarcina asa am tinut-o, se mirau toti de marimea burtii mele .
Bianca, tinem pumnii sa iasa bine teza Sandrei. 2 ore? Nu mai stiu pe vremea noastra cum era, cert este ca acum le cere fff mult copiilor.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am primit reteta asa ca o copiez aici:
Praji cu fructe si branza dulce:
-cumperi un pachet de foetaj din ala gros (nu cu foi multe si subtiri) si il pui in tava peste o foaie de hartie de copt (nu e nevoie de ulei fiindca are foaia gradime)
-separat amesteci 1kg branza de vaci, 4 galbenusuri, zahar atata cat iti place tie , un plic de budinca de vanilie, o jumatate de lamaie si vanilie. Albusurile se bat separat si se incorporeaza la sfarsit in amestec.
-fructele se pun deasupra peste stratul de branza si se baga la cuptor.

L-am luat de la inot si cand sa mergem in parc.....a inceput ploaia. asa ca pauza pe ziua de azi.
Acum e la desene si papa Danonino...l-a redescoperit de curand si e preferatul lui in detrimentul Actimelului.

Bianca eu nu primesc pliante acasa. trebuie sa vad jos la birou daca le are Clau.
ce a facut sandra la teza? cam mult 2 ore....
refacere rapida nepotului, imi amintesc si de accidentul cumnatului tau...of...of....
Cristina ma bucur ca ati scapat de pampers. Imi pare rau de hainutele de pe laredoute...eu am nimerit marimea intotdeauna...adica ori ii erau bune, ori marisoare, dar niciodata mici. vei stii data viitoare, bine ca ai avut la cine le da.
asa e si la mine...se mira lumea, s-a mirat si la marco...acum si mai si. pe mine ma distreaza doctorul, daca el nu vede fel de fel de burtoace....nu stiu zau de ce se mira de fiecare data cand intru in cabinet.
eu ma gandesc cu groaza cu ce burta voi ramane dupa......de abia reusisem cu fitnessul sa mai scap de ea si de colacei....acum de la capat.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Neatza!
dau o .la ora 5 m-am trezit, am adormit spre dim. cand trebuia dus copilul la gradi. am intarziat putin.....asta e.
o zi faina sa aveti si racoroasa.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neata buna si de la mine la
Giova ce matinala esti...
Si Dani ne-a trezit la 5 ca face pipi...dupa ce l-am dus la pipi si l-am pus in pat ne striga pe rand:" Tati? Vreau cu tine..." Nelu striga culca-te.... Apoi zicea...Mami? Mami? eu spunam ce vrei? ..el; vreau sa dorm cu tine...eu nu..culca-te. Apoi iar...mami? Mami? Vreau cacao...eu ce cacao vrei ca e noapte culca-te...el...nu e noapte ca ziua mami......intr-un sfarsit am cedat si am spus: hai langa noi...repede a venit cu tata gasca de 4 din winnie si cu perna lui si s-a bagat intre noi si s-a culcat linistit. Oricum cand a venit in patul nostru a spus (era usa la balcon deschisa si era putina lumina de afara) uite mami ca e ziua hai sa ne sculam ..I-am spus a se culce ca de nu il trimit in patul lui . Azi dimineata a tras Nelu de el ca nu vroia sa se trezeasca sa il duca la gradi si nu s-a dus pana nu a baut cacaoa.
Sandra a stiut la teza...cel putin asa spune ea ...si-a adus subiectul cu teza dar nu a scris rezultate pe ea sa vedem si noi si nu isi mai amintea la toate ce rezultate a obtinut. O sa vad oricum ca proful asta le corecteaza repede. Le da teza de 2 ore...adica subiectul are mai mult de 1 ora si care cum termina iese in curte. Sandra a terminat intr-o ora si 20 minute.
Astery draga...Nelu merge pe o conceptie..."decat sa planga mama mea...mai bine sa planga mama lui"...sper ca intelegi ideea...decat sa ii vina copilul batut acasa.... mai bine il inveti si tu sa dea ca doar nu trebuie sa stea sa incasze pumni. Asa ca poate il vei invata si tu pe Razvan ca macar trebuie sa se fereasca sau sa se apere de copii rai si batausi. Super ca ati scapat de pampers e o veste buna.
Bumbi, cum esti? Chiar ma gandeam la tine ca se apropie ziua ta . Cand ai chef sa scrii....eu astept postarea ta.
Toanca...cred ca veti prinde o vreme super calda in Egipt...si aici e dezastru.

Ce s-a schimbat vremea asta mai fetelor...pe vremea lui Ceusescu cel putin aici la mine in lunile calduroase de vara nu erau mai mult de 27 grade si acuma...deja in luna mai sunt 30 grade. Jale ce calduri...se cam strica planata asta .
Revin ca vine prietena cu finul la o cafea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor trimiteti putina caldura si aici in sfarsit e soare dupa cateva zile ploioase si vad la meteo ca in we iar ploua de maine seara si e maxima de 22 de grade nu stiu unde o fi masurat-o ei ca mi se pare rece. Eu incerc sa il lamuresc pe Alain sa iesim daca tot suntem acasa azi sa mergem cu busul la Cora sa mai luamlapte de crestere, ca e soare si ne plimbam un pis si dupa-masa in parc. Ieri amluat o lebenita mica ca nu stiam cum o sa fie la gust a fost super si a topit-o Alain aproape toata e unul din putinele fructe ce ii plca si inainte de somn la pranza cerea mai vreau strugure uita cum ii zice, azi i-am promis ca mai luam macar mananca si el ceva fruct ca in afara de banana nimic nu vrea.
Giova merci de reteta am salvat-o si fac in we cu capsuni. O sa fac eu branz de vaci ca aici nu gasesc si fac eu din lapte, vroiam sa te intreb numai cu jumatea de lamaie ii pun coaja rasa,nu ? Sau trebuie sa pun lamaie stoarsa? Si fructele se lasa in blat sau raman deasupra ca tu ai facut-o? Merci mult suna tare bine reteta sigur o sa ii placa lui Jean.
Bianca ziceai ca bucataresc sa stii ca mai nou f rar, fac ceva desert o data pe sapt pt cafea lui Jean ca el nu mananca alt mic dejun decat un croisant sau ceva de obicei cumpara si la pranz la fel el mananca la spital de obicei, acasa rar cand e de dimineata si vine la pranz. Deci eu fac pranz mereu pt Alain incropesc ceva si pt cina cate o gustare adesea rece sau ceva la cuptor si gata In we mai bucataresc dar " cu moderatie" ca nu avem nici o sansa sa slabim altfel.
Spor in toate si plimbari multe daca aveti vreme frumoasa, ies si eu ca cica acum vrea piticul sa mergem cu busul o sa imi para rau pt propunere la ce nervi o sa imi faca in statii dar asta e trebuie sa iesim un pic

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

mi-am adus aminte de o faza haioasa de azi noapte. Marco adormise la noi, Clau l-a dus la el in camera.....dupa un timp il aude ca se da jos din pat...dar saracul nu a venit la noi...s-a pus langa usa, si-a rezemat capul si dormea in picioare.
s-a dus Clau de l-a luat la nboi in pat. bine ca era treaz, caci de nu...cine stie...mai pica iar.
Bianca doamne ajuta sa ia o nota mare la teza.
Haios dani cu dormitul la voi in pat...smecher ca si al meu. marco mai vine la noi in pat cu cateii...are 2 de plush mai vechi si unul luat de la Real. numai cu aia doarme, dar si cand vine cu ei si cu perna la noi...sa te fereasca sfantul.
aseara ziceau la stiri sa avem grija cu soarele asta, ca o gramada de boli de piele da. asa ca e buna protectia cat mai mare, ziceau de minim 15.
Clau nu primeste ofertele de la metro, rar de tot. asa ca voi da eu o tura in 21 ca tot e aproape de noi.
Silvia nu stiu ce sa zic de lamaie, eu am facut-o din amintiri si am uitat de ea.
am uitat sa scriu, ca se pune putin gris peste foile din tava, caci lasa apa si branza si fructele.
fructele se baga in com[pozitia de branza, mai jos nu merg. eu am pus 2 randuri de fructe...unele direct pe foi si unele deasupra compozitie de branza si oua, dar tot s-au bagat putin si a mai crescut si branza pe langa ele.

au venit hingherii si au strans cateii gasiti prin preajma. nu stiam ce naiba se intampla ca tare urat faceau cainii. am iesit pe balcon, dar nu se vedea nimic...am vazut apoi 2 masini de la protectia canina ca au trecut prin fata blocului. doamne ajuta...mai scapam de ei.....pana se inmultesc iar, mai trece catva timp.

la ora 14 merg la pedi, erau programate ambele pe joi, dar nu cred ca rezist 2 ore pe scaun, asa ca le fac separat.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A plecat si prietena mea, am si mancat de amiaza cu Sandra si imediat o sa merg dupa Dani la gradi.
A fost inainte postasita, mi-a venit primul somaj...o caruta de bani
Silvia, si lui Dani ii place lebenita, pepenii galbeni..in general ii plac fructele. A fost dulce anul asta cand a mancat prima oara lebenita a spus: "Mami da-mi si mie pepenitza" ..cred ca a uitat de anul trecut cum ii spune si el a botezat-o singur.
Giova, lasa sa stranga cainii sa nu muste pe careva. Ieri mi-a adus Sandra din parc un caine...pui mic..corcitura ceva sa il vad cica...ca e dragutz si ca portarul de langa parc (e portar la liceu) il vinde cu 40 lei...si ea se gandea sa il cumpere ea(in acelasi timp se uita la mine sa vada ce spun la ideea ei de a cumpara cainele). I-am spus sa mearga linistita sa il duca inapoi ca eu nu il tin in casa. Ma termina cu cainii...chiar ma intreba Nelu zilele trecute daca vreau bichon (stie ca si eu vreau caine dar Yorkshire care e f scump si nu am bani de asa ceva) si am spus ca nu vreau bichon...eu tot mai sper la yorkshire..vreodata cand nu o sa imi para rau sa dau atatia bani pe el .
A venit Sandra de la scoala si m-a spus ca proful de mate a corectat 5 teze la copii... a fost o nota de 3, 3 note de 4 si un 5 . Doamne fereste ce note in teza la clasa a 5-a . Eu nu tin minte sa fi avut asa note mici in teza,...cred ca ma ai mei . Ea zice ca a stiut...a zis ca nu de 10..dar se asteapta laun 9,8...sa dea domnul
Cred ca era haios Marco cum dormea in picioare...saracul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ne-am intots si noi deja din expeditie, Alain e la somn ca era rupt, a fost neasteptat de cuminte, de manuta de la un bus la altul e innebunit dupa mers cu bus-ul ca merge rar de tot si ii place. In Cora la fel cuminte tare nu ca de obicei si-a luat si el un carucior mic si a facut shopping si l-a lasat la casa fara circ ca de obicei ca nu mai vrea sa il lase . Nu am gasit lebenita in schimb asa ca merg la magazinul de unde am luat ieri ca si eu sunt la ziua de fructe si as manca .
Giova merci de completari, eu o sa fac in tava rotunda si adaptez cantitatea de branza de vaca ma gandesc, aici foile de foietaj sunt de 2 feluri sunt brisé unele care sunt sfaramacioase si unele care sunt in mai multe straturi, eu o sa iau din aia sfaramacioasa dar toate rotunde pt tava de tarta. Poate fac chiar in seara asta sa incerc reteta iti zic cum a iesit, o sa pun totusi coaja de lamaie ca nu vad de ce sa pun zeama, mai zici tu cum era exact. Saracutul Marco cu buza lui ca am uita sa scriu sper ca i-a trecut, super sa adoarma in picioare Alain in fotoliu la desene mai adoarme si scurge din el.
Bianca cred ca si Alain a uitat cum ii zice de anul trecut ca ii zicea dupa mine si in romana si in franceza dar cand vb de ea iar uita si ii zicea strugure .
Am uitat sa va zic ca mi l-au laduat ieri la gradi ca repeta tot dupa ele in franceza si deja are formulari inteligibile si ca stie multe animale si au ei un muzician care vine de 2 ori pe saptamana si Alain deja ii stie cantecele si intuieste miscarile in avans ca au tot felul cu miscari de maini. Cica incercau sa il prosteasca cu animalele si le zicea ca nu e asa simpatic, mai aud si eu ca face ceva in sfarsit ca inainte numai la topogane si la joaca era nu statea never la masa la activitati plus ca merge fara pampers la gradi si acolo nu avem nici un accident numai acasa mai dam cate un rateu.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Silvia la noi e doar un fel de foietaj, cel in mai multe straturi.
super ca a fost cuminte alain si e receptiv la gradi.
Bianca vad ca sandra ta nu renunta la caine. eu dupa ce am vazut si catelul sora-mii sunt ferm convinsa ca nu vreau asa ceva in casa. ala sta afara, dar si cand mai intra...rapid se vede parul pe parchet. face kk peste tot in gradina, cica e prea mic inca sa faca intr-un loc...e mai rau decat un copil, asta e clar.

eu am fost la pedi, super a fost, mai ales masajul....vroiam sa-i spun tipei sa nu se mai opreasca.
a inceput o tentativa de furtuna, a adus Clau copilul de la gradi si acum stam in casa....sufla vantul prea tare afara.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna seara, fetele!

acum am reusit sa mai intru si eu. multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine, la noi.

bianca te-am auzit ca m-ai strigat.

am fost in wknd la craiova, la copii. am luat o doza maxima, cat am putut de mult m-am bucurat de prezenta lor, de mangaierile lor, de pupicurile lor, de mirosul lor.

edi este un scump si un rasfatat, un lipicios, un iubaret. sebi este foarte increzut, mai rezervat...nu se joaca cu toti copiii, nu cere jucariile altora, nu le da pe ale lor, se joaca cu masinile, isi face scenarii, le aliniaza, vorbeste cu ele....tare drag mi-afost sa-i urmaresc pe fiecare in parte.

am fost si i-am tuns, ne-am plimbat in parc cu barca, am mers pe insulita unde sunt berzele si lebedele, la locul de joaca, unde e un nisip fin, i-am descaltat si si-au facut de cap....toata lumea ii stia...lsebi le zicea la toti copiii ca e fratele lui.

eu nu mai vreau sa vb despre ce s-a intamplat. vreau sa uit si sa ma gandesc ca Dumnezeu poate m-a ferit de un rau mai mare ( fie daca e asa cum zice dr - malformatie genetica - sa se fii nascut copilul cu malformatii ceva, fie mi-a salvat mie viata - daca as fi dus sarcina la termen, poate aveam parte de complicatii mai mari de genul cum au fost la edi).

ma asteptam sa va aud mai mult vb de concedii, se apropie perioada lor...cum luati camerele cu pat suplimentar sau luati apartamente, preferati all inclusiv sau pe cont propriu...???

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput