Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (321)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

maraki pofta mare lui angelos! voi aveti aceeasi serie de danonino cu numere si vagoanele de trenulet? noi avem vreo 20 de vagoane...si pe frigiderul de aici si pe cel de la cv....

apropos, la ce nr. de inregistrare te referi, cand o intrebi oe bianca?! ca io nu-nteleeeeg!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Aici sant puzzle magnetice cu Dino pompier, politist, la strand, in autobuz, gradinar, etc. Am frigiderul pliiiiinnnnn Era vorba de ratele de pe lac, unde am fost noi astazi Aici raspund uneori pt drop, la mine nu merge sa mai scriu acolo.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu nu ii mai dau lui Dani Danonino...e satul de el, in ultimul timp isi batea joc si nu le manca, nu il mai manca cu placere. Acum a descoperit iaurturile alea de la Tnuva care au si cereale in capacelul de deasupra...cam scumpe ce e drept si nu isi merita pretul. Sau ii cmpar budinca dinaia de cioco sau caramel in pahar dinala subtire de plastic e 200 ml. Sau ii mai place iaurtul Paula. Sau pur si simplu ii fac eu budinca acasa cu frisca si piscoturi .

Eu am frigiderul plin de litere magnetice din Danonino de mai demult + de diferite sveniruri care se lipesc pe frigider de pe unde am fost noi sau prietenii ca stiu ca imi plac. Chiar Sandra mi-a adus ieri 2, una cu Lacul Rosu si una cu Manastirea Agapia. Am si desfacator de sticle in forma de peste de la mare de la noi dar ala sta pe lateralul frigiderului ca daca nu ar cadea cand se deschide usa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata!

acum am ajuns la serviciu. am fost la control. este ok, mi-a prescris si anticonceptionale...logest. ati auzit ceva de el? despre biopsie, a venit, insa sunt putin deceptionata, in sensul ca mi-a zis ca ceea ce a mai scos erau numai resturi de placenta care, conform biopsiei era ok. embrionul fusese deja eliminat si nu a mai putut sa faca nicio investigatie. l-am intrebat " bun, si asta inseamna ca nu voi stii niciodata DE CE s-a intamplat?" raspunsul lui " nu".

am vb cu sebi de dimineata si nu mai vroia sa se duca la gradi, cica el e in vacanta. e nerabdator sa vinavacanta pentru ca stie ca va veni la noi.....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine la .
Bumbi, pai raspunsul e tot ala care il stiai...nu a fost sa fie pur si simplu, poate nu era un bb sanatos,era bolnav sau cine stie...sau pur si simplu ..nu a fost sa fie. Sti cum e...cate nu patesc asa si nu cunosc cauza si nu au raspuns la intrebarea de ce.
Lasa nu fi trista ca viata merge inainte. Poate va mai fi sa fie..cine stie .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bumbi...logest am luat mai demult inainte de a fi gravida cu Dani. ce vrei sa stii despre ele? Mie mi s-au parut bune...stii cum e fiecare anticonceptionale sunt bune daca ti se potrivesc. Daca simti ca iti provoaca pofta de mancare si te ingrasi, lasa-le. Am observat ca medicii ginecologi lucreaza cu produsele anumitor distribuitori de unde iau si comisioane pt vanzare . Acum eu iau jasmine si am mai luat Diane35 pe vremuri care e bun la persoanele cu pilozitati ca nu creste asa repede parul. Toate recomandate de acelasi ginecolog ca iti spuneam ca ei se schimba cum bate vantul...cum merg astia din distributie pe la ei, cum ii conving ca produsul lor e cel mai bun si cat primesc comision .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Mama ce activitate pe aici.
eu am fost la intepat, piata si acasa. adica la birou unde am servit o cafea, am dat cateva tel. si pe urma acasa.
Vineri dimineata mergem la eco sa vedem strumful. sunt curioasa cat mai are acum...daca e aproape de 2 kg....asa ar trebui dupa calculele mele. Il simt ca se misca tot mai greu, nu prea are loc, dragul de el.

Bumbi logest am luat si eu acum cativa ani, super bine m-am simtit dupa ele, dar na...tot pe baza hormonala sunt.
Exact la fel am patit si eu cu avortul spontan, embrion eliminat inainte de a ajunge la spital, iar resturile erau din placenta, mi-au zis ca incopatibilitate cromozomiala, parca...si ca nu e nimic grav. Daca aveam RH negativ ma chemau la vaccin, dar cum e pozitiv am scapat. si uite ca dupa am avut sarcina cu Marco si acum asta. asa ca stai linistita, daca e sa mai fie, va fi totul ok.
Vecine fitzoase mai ai draga mea, dar la ce bani se invart in capitala e si normal.
Ai gasit bona cu un pret acceptabil, din ce zicea Toanca si alte bucurestence.
Mie chiar imi place ideea de bona cu 2-3 copii acasa. se face ca in strainatate si la noi. Intreaba si pe Ana, ca si Alex al ei era la o asa femeie ...ea se ocupa sa-l duca la cresa, etc. Daca s-ar pune la punct si cresele de stat ar fi ideal.
E super buna ideea cu educatia timpurie, dar sa fie si conditii. eu nu regret ca am dat piticul la cresa de la 1 an si 2 luni. asa as face si cu bb2, daca imi voi permite. decat bona...mai bine cresa privata.Nu te-a interesat optiunea asta?
Marco va merge in continuare la gradi unde e acum....prea multe schimbari cu venirea pe lume a bebeului...nu am vrut sa-i schimb si gradi. In plus unde sunt 40 in grupa...nu stiu cata atentie i se va acorda copilului, asa ca...atata timp cat e pupat si-n fund, fac activitati, ne prezinta programa, sunt multumita.
daca ar fi sa ne mutam in Alba, l-as inscrie la o gradi super buna, cu program prelungit, de stat, la fosta mea educatoare, care din toamna are gr. mijlocie, exact cum vreau. acum sa vedem......
Bianca pai atat costa cei originali, eu i-am luat cu 5 euro anul trecut, acum i-am comandat pe net cu 9 euro parca. am vazut si in Real la 13 lei, dar nu erau marimea lui. diferente intre cei originali si astialalti nu prea este...numele pe ei si materialul, dar prea putin.
ma bucur ca s-a distrat Sandra si i-a placut in excursie.
maraki ce interesant...lac de unghi ca sa nu le mai roada. si marco si le mai roade, dar numai daca ii sunt mari si nu i le tai eu.

am luat varza dulce sa fac sarmale. am mancat foarte bune in Alba, la matusa. Mie nu-mi place mararul, dar le-a dat un gust super si cu bulion. asa ca ma pun pe gatit azi.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova, nu mai vreau sa aud de gradi parti din bucuresti...m-am interesat si le stiu pe toate...sunt cateva fff bune, le numeri pe degetele de la o mana...dar si cam scumpe, e-adevarat...de la 14 milioane in sus pentru program prelungit - si eu pt doi copii nu-mi permit, sincer.

asa ca am ales varianta gradi de stat...curata, modernizata, anul acesta pun in functiune si un corp nou, extins. gradinita asta nu este si camin ca l-as fi dus si pe edi, cu ochii inchisi. asta e, asteptam pana la anul.

si eu am facut aseara varza calita cu sunculita taraneasca de la campofrio. tare mult i-a placut si lui dani al meu.

mi-am luat la serviciu niste ficatei de pui si legume gratinate...asta am in meniu azi...nu v-am mai zis, am scazut sub 70 kg...am 69, 4 kg. pana plec la mare, sper sa ajung si eu la 65 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare fetelor am fost super prinsa cu o multime de hartii si chestii administrative si am citit acum in graba si am intrat sa va salut. Multumesc de ganduri sunteti niste dragute. Nu inchid contul ca nu imi sterg mesajele cum credeam eu mi-a confirmat si un moderator, eu asta vroiam de fapt sa fac un alt cont nou...asta e .Am ramas cu un gust amar e la faza aceea mai ales ca a fost sanctionata o fata care a scris ca a "vazut prostie la cote maxime" ceva de genul ca a jignit-o pe tipa acre facuse tot taraboiul...in fine nu mamai intereseaza in ceea ce ma priveste nu voi mai posta la subiecte generale ca iese mereu circ si daca sunt tolerati tot felul de oameni...prefer sa nu ma bag ca nu simt nevoia sa imi exprim ideile personale asa ...degeaba sa ma aflu in treaba, a fost o exceptie ca am postat.
O sa scriu la voi cand imi gasec un pic de timp ca acum sunt cu o multime nerezolvate inainte de vacanta, cu scoala lui Alain, cu ceva aplicatii ce trebuie sa le termin, nu am facut cumparaturile de vara cu atatea zile libere cu Alain nu ma incumet prin magazine dar saptama asta merge zilnic 3 ore asa ca o sa incerc in intervalul asta.
Maraki tu ziceai de parola ca nu mai stiu o pun pe mess ca e mai simplu.
Bumbita super ai slabit bravo felicitari lasa ca o sa mearga repede de aici incolo asa treptat.Ce bloc de fitze aveti
Giova super papucii si eu am luat pt Alain al trecut si nu a vrut sa ii incalte parca ii era frica de ei am luat apoi ceva sandale clasice si gata cred ca asa o sa fac si anul asta. Sa imi daisi mie site-ul pls .
Bianca frumoasa excursie la tren ai dreptate cu ce zici cu psotatul.
Fetelor pozele vor ramane parolate ca sincer dupa toate fazele de genul asta fara sa fie in directa legatura am decis ca nu are de ce sa se uite altcineva decat cunoscutii mei la ele...si nu mai pun pe net nimic, a mai fost scandal pe Dc si cu nu stiu ce pedofil si cu nu stiu ce excroc care fura bani....e mare gradina lui Dumnezeu. Cele care aveti parola deja o puteti da la oricare din felete de la noi care o cer ca nu ma derajeaza dar am deci sa iau masura asta nu ca suntem ceva VIP Doamne fereste dar e mai bine sa nu iti faci viata chiar asa publica pe net.
O sa gasesc eu o portita de timp ci citesc mai atent ce ati postat.
Edit ca am uitat aici sunt pozele http://www.dropshots.com/psilviaro6 ca le-am sters cred din mesajul in care le pusesem a avut chef de pozat piticul meu, Giova si Bianca cred ca le-au vazt deja

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vai de burta mea...plezneste nu alta.
am facut dovlecei pane si am luat nioste rosii super gustoase din piata, asa ca am bagat la greu in mine. imediat completez cu niste capsuni si maine dim. ma urc pe cantar. Dr. de fam. a zis ca acum nu mai iau asa mult, maxim 2-3 kg...acum sa vedem.

bumbi chiar intrebasem colegele in Alba cati copii au in grupe. Mi-au zis ca maxim 25 si aici sunt 40. orase mari si gradinite putine...uite unde duce, la dublarea nr. de copii. sincer le compatimesc pe educatoarele cu 40.
Silvia stai linistita, scrie cand poti, te intelegem ca ai treaba. am citit si eu ieri pe acolo la ZZ, dar cred ca ti-ai sters prima postare ca nu am dat de ea. Nu conteaza, dar tipa aia e dusa rau cu pluta...pacat ca s-a ajuns aici.
asta e site-ul de pe care am comandat:
http://www.nextdirectory.eu/
fetele care au luat haine din Londra de la firma asta sunt super incantate. In plus ajung in Ro in maxim 10 zile lucratoare, contra sumei de 5 euro. la unele le-a ajuns si mai repede, acum sa vad eu ce noroc am.

la noi e super cald...iau copil de la gradi si acasa..pana la ora 18 cand il duc la tuns, si pe urma in parc.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Asaaa....
Buna ziua, dragelor!
sa incep cu inceputul:
Cristina , felicitari pt. OLITA! Bravo piticutului!!! Ai inca un baiat mare! Cu sarcina pierduta... sper sa te vindeci curand la sufletel... n-a fost sa fie. Si daca va fi, loc in casa sa fie, ca in sufletele voastre este destul. M-ai emotionat si pe mine cand ai zis despre blues... moamaaaaaa, ce ma mai rahateam pe mine si eu...... de emotii, ofcors . si la fel de repede ma si dezamageam, dar si cand mi se punea pata... pai sa te tii... in fine, gata cu melancoliile.
Bianca , ai fata mare, ce sa mai vorbim,. Ai avut intradevar o idee geniala cu Dani cu trenul, ma batea si ep mine gandul, dar sa vedem cum facem..
Gio , sper sa gasiti solutie la mutat si cu patul.
Silvi , ca de obicei, ai luat o decizie inteleapta. Ramai cu noi, ca aici este locul tau, doar stii asta.
Nu-mi mai amintesc mare lucru...

Noi...
L-am tuns scurt pe Razvan, este un frumos si un dulce, fireste .
Lectiile merg bine .
Parcurile sunt goale cand noi nu suntem acolo .
Am renovat casa, va imaginati ce-a fost aici , dar acum este frumos.
In rest, bine sanatosi, eu la fel de grasa si frumoasa .
Si gata, ca va invatati cu narav: merg in pat, ca pic de oboseala.
Mai revin eu anul asta , VA PUPAM!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput