Aradence DC...! (121 )
Raspunsuri - Pagina 8
Melania 14 spune:
Am uitat,Alina.a ma bucur pt vestile despre sarcina.
Moni tu nu ramai acasa?La 32 de saptamani ai 7 luni.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
X-ray spune:
alina noi avem o nunta la central si tare as merge,sa vad cum ma mai simt,oficial au inceput deja contractiile mi se face burta beton,si mai am doar28-30 de saptamani
...dar asa a fost si la eli....
la multi ani ada!
carmen imi inchipui cum e ,eu stau toata ziua acasa si ma calareste eli la greu,degeaba numai cu mami vrea...cum se descurca sotul tau?
moni ai grija,nu te juca....
flavia cum te simti?
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
monica70 spune:
Buna dimineata!
ADA LA MULTI ANI
!
CARMEN ba raman acasa de la 1 iunie,dar in prenatal ma bag din 6 iunie ca mai am ceva zile de concediu.Saptamana viitoare mai merg numai o zi da,una ba ca greul a trecut.Adica ultimele doua saptamani au fost obositoare ca mi-a venit inlocuitoarea si a trebuit sa ii arat in amanunt ce si cum e de facut, plus ca am avut si salariile si trebuia sa am si la conta tot-tot facut "la zi" sa le dau situatiile si italiencei si patronului,ca amandoi au fost in zona.Plus caldura
Daca dadeam la aer conditionat muream de frig,il opream muream de cald
De contractii asa am avut si cu Diana,mai iau No-spa cand apar. Iar durerile "ca la ciclu" cred ca-s de la impinsul lui bebe,ca n-are loc sa se desfasoare pe-acolo daca stau pe scaun sau chiar in picioare.Cum ma intind in pat,cum incepe sa danseze in ultimul hal.Aseara chiar ma lovea din plin cu o forta! Problema e ca daca stau intinsa pe spate cum ii convine dumnealui ma doare spatele rau dupa o vreme.Daca stau pe o parte ... hop contractie
Ca la nebuni
Pana la urma tot pe scaun stau cel mai comod,cel putin cand doarme 'mnealui
si deci nu ma impinge nimeni.Numai bine ca iar s-au strans acte cu duiumul acasa
.
Hai ca v-am ametit 
Io m-as fi dus pe strand la prima ora cand nu-i lume,chiar cu burtica dupa mine,mai ales sa ma balacesc si pentru Diana evident.Poate mergem maine.Mai greu cu trezitul
Azi m-am trezit totusi pe la 8 si m-am instalat la balcon in chez-long cu ochii carpiti de somn.Asa fain a fost
,am rezistat pana aproape la 10 , macar un pic de culoare sa prind si eu.
Diana a ramas la mami.Aseara i-au tinut ziua unui baietel de doi ani din bloc de la mami ... in fata blocului la ei.Tort,suc etc. M-am dus si eu sa spionez si am facut ceva poze.O prietenuta de-a Dianei era desculta,asa ca a trebuit musai sa se descalte si ea ...
Poze mai recente aici: http://www.dropshots.com/dia5# Sunt cateva pe-acolo si cu Maria Gabrielei,ca am fost intr-o seara pe la ei.
Aaaa ... ca iar uitam
CLAU felicitari pentru carnet !!! 
MONI
28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
pufymic spune:
Salutare!
Cred ca m-ati uitat de tot de cand n-am mai dat pe aici.....
Am fost super-busy in ultimul timp....si acum sunt tot asa, insa cum baietii au evadat la tara si am ramas singura, am zis ca ar fi vremea sa mai dau si eu un semn de viata pe aici....oricum vad ca e cam mare plictiseala la subiectul nostru....
Noutati:
1. Nicolas e baiat mare! In aprox. 2 sapt. a scapat de tot de scutece!Si de cele de noapte! Si tot acum in ultima luna i-au iesit (intr-un final) si ultimele 4 maselute!
2. M-am intalnit cu Carmen(ce prunci frumosi ai!)cand mergeam pe strand la ziua unei Elene
3. Ieri ne-am intalnit cu Dragos, Ade si tata din dotare! Ce fain se da Dragos pe role
! Ca Alesio!
4. Tot ieri am vazut-o in viteza si pe Flavia si pe Bogdi !
si sa te faci bine!
In rest nik nou....eu ocupata pana peste cap cu serviciul si cu activitatile de la Crucea rosie, in rest piticii si somn...de bucatarit ca inainte nici nu se mai pune problema....si cateodata chiar mi-e dor sa mai fac cate o prajitura buna...asta e!
Alinush cu mare intarziere si cu mii de scuze 
si sa fii sanatoasa(Eleno)!
Miha vreau detalii despre incompetentele mele de colege!Poate te sun azi....dc nu esti prea busy!
Alina ma bucur ca esti ok cu sarcina!
Cam atat.....va
pe toate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
pufymic spune:
Noroc ca citii postarea lui Moni(
)!
Clau felicitari pt carnet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
adablackcat spune:
Multumesc de urari fetelor! Azi am musafiri in ture. Si facem gratare tot in ture.
Ieri am fost cu Miha la Ghioroc. Tare faina apa, numai buna de baie.
Alina, ma intrebai cum a fost intalnirea cu tata dupa trei ani. Foarte placuta. Tata e un om super fain, a vazut si Miha, ca a fost cu noi la Ghioroc. Noi stateam la povesti si tata umbla dupa copii.![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
La multi ani, Ada!
Noi ne-am repatriat ieri dimineata pe la 4 si inca nu mi-am revenit cu oboseala. Azi fugim la Zoo la Tm.
Am citit printre randuri ca imi picau ochii-n gura aseara. Va pup, fug sa mai fac ceva prin casa pana plecam.
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
flavia ramona spune:
Am ajuns si noi acasa de la tara, am venit doar eu cu Bogdi, Sorin a plecat cu un prieten mai devreme la fotbal.
Io ma simt mai bine, desi ma simt foarte obosita. Azi ce am inceput sa ma simt mai ok, ieri inca ma durea capul si urechea si tuseam.
De ieri insa l-au apucat pe Bogdi mucii, fara febra, fara altceva, doar mucii curgeau in nestire si il ustura deja nasul de la sters.
Maine sper sa nu-i mai curga nasul macar.
Vreau sa va intreb ceva sau mai bine zis sa va spun ce am observat io la Bogdi si sa-mi dati idei daca se poate.
Azi l-am lasat descult prin curte si l-am tot cercetat, cum calca, daca nu cumva calca spre interior, etc. si asa am observat ca la ambele picioare, degetul ala de langa cel mare il incaleca pe cel de langa el, la unul dintre picioare mai tare ca la celalalt. Poate o sa vi se para o prostie, da mie nu-mi place si nu stiu ce sa fac. Oare se poate face ceva, se poate corecta ceva???
Cristina cum a fost la zoo?
Miha, io ma bag la un Ghioroc da nu stiu cum am vreme, saptamana asta trebe sa imi rezolv gazu sa fiu in regula ca trebe montati senzori si valva si sa-mi verific centrala. Da daca mai mergi da un bazz la tel.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
flavia ramona spune:
Carmen, m-ai intrebat daca s-a intors sooramea la lucru si nu mai stiu daca ti-am raspuns. Inca nu s-a intors, asteapta raspuns de la cumnatumeu de la lucru.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
adablackcat spune:
Si ai mei mucesc si tusesc amandoi. Azi s-a smiorcait iar Vlad ca nu vrea la gradi ca o sa-i fie dor de mine. Dragutu' de el.
Cristina rubi, cum a fost a zoo?
Flavia, habar n-am daca exista vreo solutie pentru degetele incalecate. Are cineva din familie acelasi "defect"?
Ca in general se transmite. Da un search pe google.
Moni, casca de inot era aia de se chinuia Diana cu ea?![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)