Aradence DC...! (121 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Flavia e bine Bogdi.S-a mai linistit dupa ce i-au crescut amandoi dintii;acum se rostogoleste de zor de pe-o parte pe alta si se straduieste sa se taraie, uneori chiar reuseste, si o trage pe Maia de pleata.
Sanatate la puiuti Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Clau felicitari pentru permis! Sa ne zici cum a fost primul drum fara stres in dreapta.

Primul drum in calitate de sofer? mai bine decat ma asteptam...cu mici aventuri, prima la o statie peco, apoi cu mansalieru ca n-am degetele destul de lungi incat sa apuc carligu si sa-l ridic in sus ca sa pot sa-l bag la loc Altfel...relaxant si fain...chiar am fost pe centru, apoi in Parneava la cumnati, apoi in Vlaicu la ai mei, apoi acasa....m-a laudat si Clau Cica conduc nesperat de bine

Offf fetelor asa de intoarsa sunt...Doamne cat e de uscat cumnatelul nostru Pe zi ce trece e tot si tot mai slab si mai neputincios

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Io n-am avut calcu o zi. Se incinge tare dar cica n-are nik, doar viteza de transfer mica.
Clau, esti tare. Hai la mine intr-o zi, sa faci si-un drum mai lung.
Noi avem serbarea la Iulia in 3 iunie la....Evetrix. Si Vladut are serbare, o sa mor de drag. La Iulia e carnaval. O sa le placa la prunci de numa'!
Ma duc la nani ca asa mi-e un somn...
Alina, merge Dragos maine la Pestera Ursilor? Iulia nu merge ca maine vine tata din Spania si-l asteptam la aeroport, n-a mai fost de 3 ani acasa. Pe Vladut nu-l cunoaste decat din poze, si asa tare seamana amandoi!
Ai mei copii sunt cu muci ca zilele trecute s-au jucat cu pistoalele cu apa si s-au udat tare cu apa rece din fantana.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

noi tot mucosi da veselosi, alte noutati n-am

Of Clau imi pare rau de cumnatul tau. Ei sunt baptisti? Zilele trecute mi-a pove cineva si cred ca de el era vorba. In orice caz nu-i prea roza situatia cumnatei tale nici in familie.
Cand mai dai prin Alfa treci si pe la noi.

Si Daria tot la Pestera ursilor v-a merge in excursie. Alex la Moneasa.

na va pup.

Restul trupei, chiar nu mai vreti sa dati nici un semn?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Io cu smotru...
Ade e afara cu buni si mai profit de "libertate" pana vine ea.
Acum m-am pus sa-mi spal toti cactusii, am numai 75.
Mai am sufrageria, dar astept sa vina Calin sa mutam toate de la loc, sa spal si sa punem covorul(spalat) .
Maruntisurile le mai fac eu pe parcurs.
Dragos e plecat in excursie la Pestera Ursilor.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Pauza de lucru...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina eu nu pot sa vad cu ce ne-ai imbiat in pauza ca sunt la lucru.

Va provoc pe maine dupamasa la o iesire cu pruncii la Ghioroc. Mai am 3 locuri libere in masina pentru cine are nevoie.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

un sincer la multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
mama ce-as mai fi venit eu cu eli la baie....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 10+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

un sincer la multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 10+

povestea noastra...

Mersi!
Eu am uitat ce sarbatoare-i azi pana m-a sunat cineva sa-mi zica La multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La multi ani Elenelor!

Am dat p'aci numa sa nu ziceti ca am disparut. Is racita rau, gatu mi-a mai trecut insa ma doare urechea stanga, cred ca am facut si otita. De la lucru nu pot lipsi asa ca e aiurea. Imi vine sa dorm intruna.

Mergi la inceput