Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

'Neatza,

despre florile comestibile. Zice la carte ca nu te apuci sa dai asa invitatului flori fara sa le incerci tu inainte (nu ca as servi eu oamenii cu chestii pe care nu le incerc...cu exceptia ciupercilor). Prin urmare aseara m-am apucat sa cristalizez una alta asa ca am incercat panselutele. Nu prea au gust, asa necristalizate, iar cristalizate...deh ...am pus zahar pe ele. Insa sunt foarte dragute...presupun ca efectul decorativ e mai mare, si pentru ca totusi nu au gust nu modifica gustul prajiturii.

Insa...dragelor am incercat garofitele (alea mic cu miros, alba, roz, rosie)...daca va mai aminiti voi de minunatele bomboane CIP de pe vremea lui ceausescu, intre care erau unele super aromate...ei bine, aproape imo vine sa bag mana in foc ca se folosea aroma de garofite - erau dealtfel facute in brasov...aproape de codlea. Initial ziceam bag cate o petala din fiecare, am ajuns sa mananc cate o floare din fiecare...exceptional!!! Si astea nici nu trebuie glasate ca arata bine asa in piele goala si sunt mai bune proaspete.

Diseara incerc liliacul iar la amiaz merg in padurea prin care mi-e drumul spre cresa sa culeg niste soc sa pun de o socata pentru uikend. Mi-e ciuda ca am uitat sa faca ieri chestia asta.

Diseara fac si vreo doua checuri sa duc la cresa maine sa o sarbatoreasca astia si acolo, ca saptamana viitoare intr Rita in concediu...desi puteam sa fiu rea si sa o exclud pe Rita din sarbatorirea fetei...ca nici asa nu vrea sa mi-o lase sa doarma

o zi buna,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza multumim
ALE inca doarme de aseara cu pauza de lapte pe la 7
am intalnirea azi cu bebe mic
abia astept va poop o zi buna

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neatza fetelor

ne-am imbracat si noi azi la manecuta scurta si pantaloni scurti. deocamdata este o zi splendida. va doresc si voua la fel

Bianca nu a avut nici o reactie la capsunica. i-am dat si azi.

sarbatoritilor zilei!!

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism

Poze

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOASE SI PAPACIOASE!!!!
MARIA ELIANA , ANA MARIA

Aniasip Doamne ce ochisori frumosi am vayut la printesa ta! Este superba! Imi dai mie fata ta?

Desiree la noi a functionat si sucul de mandarina si chiar fff bine!Pupici pt Victoria!

Simonacip imi pare rau ca nu ti-au intrat banutii, luna ce vine sigur trebuie sa intre dar uite ca asteptarea asta ne omoara!

Esme cum cristalizezi florile ca mi-ai facut o pofta cu garofitele tale?????!!!!!

Azi facem si noi vaccinul, uffff cand ma gandesc ca o sa planga imi vine sa mor dar asta e! In rest zic si eu in soapta, sa nu ma auda Tiberiu: fetelor papa asa bine...!!!!E un vesel si un frumos si mor de dragul lui! Imi scoate tot de prin sertare si mai ales cutia de vegeta din bucatarie! E innebunit sa aprinda si sa stinga el lumina si sa mearga pe langa carut! In fiecare zi face ceva nou, numai pot de dragul lui!Acum ma pregatesc si eu pt ziua lui! Abia astept! Sambata ma duc la Dascalu la casuta noastra ca am de spalat geamurile si pe jos de facut smotru pt ca ii facem ziua acolo. Tati a tras tare macar o baie sa fie functionala. Am fost duminica sa vad ce a facut si asa o satisfactie imensa am avut cand am vazut ca pot da drumul la apa la baie. Usor usor o facem noi, sanatosi sa fim. Tot tati a pus si faianta si gresia si a facut-o fff bine pt un incepator! Sunt fff fericita de fiecare lucru pe care il realizam. Acum vreau sa amenajam un loc in curte unde sa se joace Tiberiu in nisip ca ne-a ramas o gramada mare si sa vedem cum facem un suport sa punem si leaganul. Abia astept!!!!Va pup si mai revin!

Edit: eu pt ziua lui Tiberiu am trimis celor ce vin, adica familionului, invitatii pe mail. Au fost asa incantati! Uitati ce am scris (textul e furat de pe net ca nu le am eu cu rimele) http://www.123greetings.com/send/view/05119209801224624406

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ne-am intorssss ! Super fain, oboseala maxima, distractie si multttt dor de mandra.
Ne-a dus dorul careva ?
N-am avut timp sa citesc, sunt total pe dinafara dar recuperez io .
E toata casa cu in sus, am papa pe foc, ne acomodam cu mandra, intram in ritm normal si nu mai scapati de noi hihih.
Sper ca sunteti toate bine si revin cu vesti si sa vad ce ati mai facut/faceti.

Si multeeeee urari de bine celor ce s-au sarbatorit in ultimele zile , un calduros LA MULTI ANI! si tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Maria Eliana Ana Maria Bogdan

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

SI mie mi-au intrat banii. DOar 8 mil. SUnt scirbita si enervata. AM avut o zi de kko azi, dupa ce fiu-miu mi-a spart si ecranul telefonului..Sa nu le mai lasati tel pe mina fetelor...
Bai dar astia-s nebuni cu banii? Mai e careva in situatia mea?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Eu!!! Tot 8mil. Eu am depus mai tarziu in feb. in Drumul Taberei.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

RARES SEBASTIAN

Doloress bine ai revenit! Vai mai ce nenorociti sa te puna sa desfaci borcanelele cu mancare! Nu imi vine sa cred!

Alysh superbe pozele. Se vede treaba ca s-a simtit toata lumea bine si a fost o petrecere reusita!
Reallaura mi-a placut fff mult tortul, e plin de culoare!Iar Mirci este un superb!

Desiree ufff saracuta Victoria. Cand era Tiberiu mic am avut probleme asa mari cu el si cum nici supozitoarele nu mai aveau efect mi-a dat atunci niste picaturi de la care iesea imediat.Poate se gaseste si acolo ceva!

Chinabulina multa sanatate sa se faca gogoasa bine cat mai repede!

Monik si lui Tiberiu i-au iesit odata cu ecoli si prezente levuri si cand i-am facut analizele la alt laborator nu i-a mai iesit nimic! Interesanta olita, am sa caut si eu, mercic de pont!

Alex@sara imi pare rau ca au chinuit-o pe Sara pt analize. Eu cand a trebuit sa i le fac lui Tiberiu le-am facut la Medlife – Unirii la pediatrie si a fost o draguta asistenta. I-a nimerit vena imediat. Multa sanatate!Ce frumos povestesti de puiutii tai!

Gabitzam vai ce preturi! Nu imi vine sa cred ce mult cer! Sa stii ca prin parc am auzit si de 10-13 mil si chiar si mai putin! Bafta la cautat! Maine vine doctora pt vaccin si chiar am sa o intreb ca stiu ca mi-a zis odata ca daca vreau bona sa ii zic!

Sa stii ca mi-a mai zis cineva sa repet analiza dar acum ii dau deja tratamentul de 2 zile. Ceva era pt.ca mirosea f urat, o durea burtica... Acum sa vedem dupa tratament.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

buna seara acum am reusit sa mi fac timp pt forum
dar am incarcat oleac de poze
http://family.webshots.com/album/571678591ewMSuo

toata ziua am stat afara ah ce ma dor picioarele si simt ca mi iau foc da nu ma plang
va poop ne vedem dimi

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 27+

Foarte frumoase pozele!!! Felicitari pentru bb 2! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. Ce-as mai face si eu unul....

Pozele tale ne fac sa ne fie dor de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

cu intarziere pentru Rares de Emycor: sa fii frumos si sanatos si sa-i bucuri pe parinti.

pentru cele 2 frumoase nascute acum 1 an: Maria Eliana si Ana Maria sa fie sanatoase si norocoase in viata.

o sa mai scriu .....am vazut multe poze ...si mai am..acum sunt la mare

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput