Mamici si gravidute de Constanta (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut

fetelor, daca conteaza pentru cineva, cine mai discuta despre disputa angi-mav (in afara de ele insele, de la care eu mai am asteptari) primeste de la mine IGNORE FOR LIFE.
daca e nevoie, fac subiect separat, care va ajunge intr-un final la ZZ pentru ca acolo ii este locul, si se continua si spune fiecare ce mai simte nevoia sa spuna si gata.

pe bune, chiar nu imi place sa intru pe subiect cu inima stransa, ca cine pe cine s-a mai luat in vorbe etc. etc.

este un spatiu comun, va rog frumos sa-l respectam si sa-l tratam ca atare, daca am fi fost intr-un mall sau loc de joaca sau orice alt loc public sigur s-ar fi iesit afara de mult, nu uitati ca aveti atintiti asupra voastra ochi multi si nici nu pot sa va spun cat ma dor cuvintele voastre, eu fiind simplu privitor.

in rest, numai de bine.

editat pe motiv de limba romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Madaluta incearca sa ii iei pe amandoi in brate, sau sa nu-l mai iei pe Darius de fatza cu Briana. Taurasul tau este foarte posesiv si nu suporta sa-i fie amenintata proprietatea. Deocamdata nu stie ea ce e ala fratior, dar stie ca ce e al ei e al ei. Cand va realiza ca Darius este fratiorul ei s-ar putea sa nu va mai atingeti de el..... ca de.... e al ei .
Felicitari pentru rochie. Asteptam poze.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Da, cris, am ajuns si eu sa-i iau pe amandoi in brate si sa ma plimba asaprin casa, desi cu ceva vreme in urma o sfatuiam pe mamacita sa nu mai faca lucrul asta si sa isi protejeze piciorul si coloana.... Sincer, mi se parea peste firea omeneasca k o femeie sa ridice doi copii in brate, unul de 14 kg si altul de 10, dar nevoia te face mereu sa te autodepasesti.
De mult timp am incetat sa-mi mai arat afectiunea fatza de darius in prezenta brianei, caci am vazut k pricepe tot. Incerc sa-i pp si sa-i drgalesc pe amandoi in acelasi timp, dar deoacmdata nu e suficient. Fiecare simte nevoia unei exclusivitati ,pe care eu nu le-o pot oferi cand sunt singura cu ei. cand e si tati acasa se schimba problema si e o armonie, de-ti vine sa-i manaci nu alta... oricum astept multe sfaturi de la tine, o tauroaica adevarata ce esti... mai ales k sunteti nascute si in aceeasi zi..cred k aveti multe puncte in comun..deci sa-mi mai vinzi ponturi, da?

isidora: imi pare rau k nu iti imprumuta cartea lui pavese...Am ramas fara ea in facultate... Am imprumutat-o pana cineva a facut-o pierduta... Detest oamenii care nu au grija de carti... dar asta e alta poveste...
Ma intrebai de costumele de baie ale copiilor..nu sunt din Romania..le-am primit de la prietena mea din Franta.. sunt superbe, intr-adevar si mai au si cate un rucsacel in ton, pentru propriul bagajel.. Mai mult pentru costumatie am fost prima zi la plaja caci muream de nerabdare sa-i vad imbracati in ele...
I-am trimis mail si prietenei tale de la Sv... astept cu nerabdareraspunsul...
pentru tot...

dandusa: nu pot asculta melodia..nu imi merg boxele...

si mai am o rugaminte la fetele care au fost la noi la petrecere si au facut mai multe fotografii: vreau si eu din cele care au surprins grupulete cat mai mari... Eu am facut cateva dar doar cu 1-2-3 personaje si as fi vrut sa postez pe blog, asa gasca... mi-a placut la nebunie ca am fost atat de multe(i) si as vrea sa vad asta si peste ani..

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

asa, sa va povestesc cum fu la capitala.

deci m-am imbracat miresica, si am fost si am defilat pe calea victoriei cu fanfara in spate, am dansat (bine ca mi-am luat tenisii din 'uniforma') si m-am suparat pe sotu', care m-a lasat singurica si nu a venit sa ma vada

la botez sotu' si-a mai luat cateva, l-a imbracat pe asta micu ca pe un pui de bogdaproste (in conditiile in care i-am luat prea multe haine si a avut de ales si eu nu l-am sunat sa-i spun ii pui aia si aia. deci poze nu m-a lasat inima sa-i fac, cu camasa bleu cu dungulite si pantalori galbeni galbenus si sosete roz si ghete negru cu albastru si un pic de auriu.
dar oricum a dansat si a alergat pe acolo de obosisem noi de atatea ture, si-a tras un cucui de toata frumusetea, nimeni nu stie cand si unde, a adormit in carucior si l-au trezit artificiile...
una peste alta, a fost tare bine cu verisorii, aveau jucarii multe si noi, nu s-a speriat de ei, desi venea cel mare si il lua de umeri si in zgaltaia strigand serbaaanuuuuuuuut! si susnumitul radea de se prapadea.

avem bona noua, ieri m-a luat cu da-mi de facut, sa nu stau degeaba. ia, ca nu ma supar!
si asa bine e sa scoata copilul al plimbare! noi oricum facem dimineata turul magazinelor si cartierului, dar mai ies asa amandoi in parc, la leagane si tobogan, ieri au stat 2 ore jumate, ma intrebam cand mai apar... dar a si dormit ca bolovanul apoi!

madaluta, felicitari pentru rochie!! poze, poze!!

crisis, eu sunt pe lista miercuri, pe la 4 dispar ca am program stabilit, vin cu taraboiu' sa-ti verifice el un pic gazonul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

In alta ordine de idei, daca s-au terminat disputele de forum, va invit eu la unele LIVE, maine 19 mai, incepand cu ora 10 la mine acasa.

Pana acum sigur vin:

Monica-Doc
Adina-Isidora
Simona
Cati-Creem (asteptam confirmarea)

si lista ramane deschisa.....

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Reactualizare:

Pana acum sigur vin:

Monica-Doc
Adina-Isidora
Andreea-AndreB
Simona
Cati-Creem
Kris-Angi
Dana-Dandusa
DanaAlex

si lista ramane deschisa.....

Si si..si astept in continuare confirmari, da? Si mai repede, da?

Cris mami de Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Rectificare: maine 20 mai !
Multumesc Mav !

Cris mami de Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Crissis - va doresc petrecere frumoasa maine, imi pare rau ca nu pot ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Doc - wow! ce frumos trebuie sa fi fost!

Madaluta - si cum e rochia? cum e rochia? ard de nerabdare sa o vad .... sau sa te vad imbracata ... banuiesc ca nici nu a fost prea scumpa, nu? Stiu ca la bilutzi au rochii frumoase si nu foarte scumpe.

Sa va spun dspre Teo care a dat High School Musical pe Bolt. Ii place la nebunie! In felul asta, mai respir si eu .... ufffff ... ii bag filmul si eu stau de forum ..... na! Acum se uita cu ta-su. Si acum cateva momente, ... tati ii reproduce lui Teo "Take it easy baby, slow down!" - cu intonatie .... si lui Teo i-a placut ca l-a facut sa repede de vreo 10 ori .... ce figura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hello!
Am sosit si noi duminica seara de la Sinaia.A fost excelent,copiii muciosi,dar fara febra,tuse$co,ii aspiram cam de 2 ori pe zi.Au fost deosebit de cuminti peste tot,mai putin la restaurante,unde se alintau de iesea un tambalau intreg,ei nestiind limitele dintre alint si circ.Am facut fata,am reusit sa ne odihnim ceva mai bine ca acasa ,ne-am plimbat,am reusit sa ma prezint cu brio si la lucrarile congresului(caci acela era scopul initial,congresul national al anestezistilor),au papat bine,ce mai,a iesit mai bine decat ne-am asteptat.
Cand sa intru sa va povestesc,mi-a luat ceva timp sa parcurg cele scrise,apoi m-am intristat si mi-a pierit cheful de povestit.Nu comentez nimic,nu e cazul,nici momentul,nu din lasitate,ci,zic eu,din intelepciunea data de varsta si situatiile extreme pe care le-am traitpentru a se ajunge la pace.Interesanta conceptia despre transferul de energie,Adina,dar atunci cum se explica armistitiile si tratatele de pace dintre necrestini?Au epuizat energia si iau o pauza?
Azi ce-ai facut,Adina,ati scapat de caracatite?
Caci azi ne-am intalnit cu Adina si Madaluta la Tara Piticilor,toti fiind in formula completa mai putin Adina(lipsea sotul).A fost deosebit de placut,m-am intalnit cu persoane dragi si m-am topit la zambetele largi ale lui Ioan,este absolut adorabil.Isidora este deja domnisorica,fata de el,caci altfel tot copil dulce este.Cand sa plecam,politia monta de zor caracatite la rotile masinilor parcate langa intrarea in parc.Am avut noroc ca,din cauza aglomeratiei,nu am parcat acolo,caci de obicei acolo tragem.
Madaluta,felicitari pentru rochie,sper sa ai timp sa pui poze mai repede decat ajung eu sa le pun pe cele de la Sinaia.Sa-ti adresez felicitari pentru un post la Valu?
Deci,ai ajuns la vorba mea,cu luatul in brate al piticilor;noroc ca DD le oranduieste pe dimensiuni,eu mai am una bucata de 20 kg si una de aproape 11.Si Anabela a inceput sa-i smulga jucariile lui Alex si sa-l ciomageasca:noroc ca are manuta usoara,ca altfel frecventa si tupeu cat cuprinde.Si arbitrul ce pazeste,ca doar va spuneam ca sunt arbitru?!PACE.Ii pun sa-si ceara scuze instant si sa se pupe,le explic ce-au facut gresit, ce a simtit celalalt si incerc sa ma impart in doua la gram,sa nu se supere nimeni.Bine,sotul ramane cam frustrat,ca-i scade lui portiaEu nu cred ca tine de zodie,a mea fiind racusor,ci pur si simplu de definirea lor ca identitate si loc in viata noastra, in acest proces intrand delimitarea clara a posesiunilor,mai ales ca mezini intr-o familie cu niste raporturi stabilite deja.Poate ne spune psihologul mai multe sau mamicile de doi copii apropiati ca varsta.In schimb,Crisis are dreptate cu taurii posesivi care realizeaza ca si fratele/sora le apartine:sa vedeti ce urla Alexut daca ramane Anabela in urma la magazin,"Nu mi-o lasati,nu mi-o pierdeti!".Realmente il agita fazele acestea.Iar pe plaja cred ca v-am pus si poza cum o recupereaza pe Anabela,in ciuda protestelor ei,cu o atitudine tipica de tauras=capul in pamant,privirea hotarata,strangere ferma,directie precisa
AndreB,asa bona mai da!Bravo!Sora mea a fost mai putin norocoasa,gasise tot o femeie de isprava prin agentie,dar,dupa 5 zile, n-a mai lasat-o sotul sa lucreze,se simtea abandonat,la 55 ani...
Doc,felicitari si tie,ai fost foarte frumoasa!
Eu l-as fi pozat pe fi-miu oricum(bine,recunosc ca n-am trecut prin asta,barbatul meu e pedant si la copii cu imbracamintea/incaltamintea),dar ma gandesc ca el este asa dulce,ca n-avea cum sa-i stea decat simpatic asa cum l-ai descris.
Mav si Angi,va astept pe ambele fervente forumiste,amandoua aveti ceva important de impartasit,nimic de impartit si sigur veti gasi voi o solutie(nu o sugerez eu,ar fi sfat necerut,iar voi sunteti majore si vaccinate),alta decat sa ne ignorati pe noi,celelalte.Am observat ca au fost partinitoare clare ale unei opinii/atitudini sau alta,este firesc sa fie asa,dar imi place sa cred ca nu ale unei persoane sau alta,ca nu ne-am separat in bisericute sau cum vreti sa le numit,caci atunci chiar moare subiectul.Am mai asistat la asa ceva...Doc,poti sa-mi dai ignore,desi nu cred,caci eu n-am discutat subiectul sau atitudinea,ci mi-am exprimat asteptarile.
Fug ca un micut viseaza ceva si nu-i convine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Aceeasi lupta pt. putere apare si in relatiile amoroase.Intotdeauna ne intrebam de ce euforia si fericirea iubirii se termina si se transforma brusc intr-un conflict. Este rezultatul fluxului energetic care se creeaza intre indivizii implicati.Cand apare iubirea,cei doi isi daruiesc energie in mod inconstient si amandoi se simt coplesiti.Aceasta este starea de spirit "inalta" pe care o numim "indragostire". Din nefericire,atunci cand unul din cei doi asteapta ca acest sentiment sa vina de la celalalt,el se desprinde de energia universului si depinde tot mai mult de energia celuilalt,care pare sa nu-i ajunga niciodata.Atunci, cei doi inceteaza sa-si mai daruiasca energie unul celuilalt si recad in vechiul joc de control,pentru a forta energia celuilalt sa vina catre sine.Din acel moment,relatia degenereaza in lupta pt. putere.

Suntem cu totii blocati in cautarea energiei sexului opus in afara noastra,intr-o persoana-barbat sau femeie-pe care o consideram ideala,magica si o putem poseda sexual.Atunci cand doua persoane formeaza un intreg,el este format din 2 parti-una care furnizeaza energie masculina,cealalta care aduce latura feminina-si in consecinta implica doua capete,doua egouri.Fiecare dintre noi vrea sa conduca intregul pe care l-au creat,asa cum o facea si in copilarie.Fiecare vrea sa-l comande pe celalalt,ca si cum celalalt ar fi tot el.Acest tip de iluzie, a completarii,se transforma intr-o lupta pentru putere.In cele din urma,fiecare va trebui sa-l tolereze pe celalalt si uneori chiar sa-i anuleze personalitatea,pt. a putea conduce acest intreg in directia dorita.Desigur ca aceasta intentie nu mai functioneaza.Poate ca in trecut un partener era dispus sa se supuna celuilalt,acest lucru facandu-l de regula femeia si doar uneori barbatul.Acum insa ne-am trezit.Nimeni nu mai vrea sa fie la discretia partenerului.

Trebuie sa reusim sa ne rupem de dependenta reciproca,sa stabilizam canalul de legatura cu universul (Dumnezeu) si sa incepem sa traim acel sentiment de bunastare si euforie care apare la inceputul unei relatii de dependenta reciproca si atunci cand suntem singuri.Trebuie sa-l ai pe "el"sau pe "ea" inlauntrul tau.Apoi vei evolua si vei gasi povestea de dragoste adevarata ,care ti se potriveste.

Atunci cand incepem evolutia,implicit incepem sa primim energie de sex opus.Aceasta va veni in mod natural,odata cu energia din univers.Dar trebuie sa fim atenti ,pentru ca daca ne intersectam cu o persoana care ofera aceasta energie in mod direct,ne putem deconecta de la sursa adevarata si putem regresa.

In loc sa furam energie de la cei din jur,putem sa ne luam energie direct de la sursa,din univers sau de la Dumnezeu.Primul pas este sa mentinem propriul nostru nivel energetic mai inalt.Apoi,putem proiecta catre alta persoana fluxul de energie care curge din noi,inaltand-o.Cu cat ii apreciem mai mult deplinatatea,frumusetea interioara,cu atat mai multa energie curge in acea persoana si, natural, si in noi.Cu cat ii iubim si ii apreciem mai mult pe altii,cu atat mai multa energie curge in noi.De aceea,a-i iubi si a-i energiza pe ceilalti este cel mai bun lucru pe care il putem face.

citatele sunt din cartea"Alimentatia in armonie cu natura" -dr. Vasile Ardeleanu si Mihaela Ardeleanu.-aparuta in 2009 la editura Muntenia Constanta;costa 50 de ron ,eu am luat-o de cab. dr. Soescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Daaaa,si eu am vazut o Mamacita,rapitor de eleganta ,eu parca eram de la o unitate army pregatita sa se tarasca pe burta-dar cu 2 copii in parc nu esti departe de idee ...Si un Anabelutz scump si delicat care seamana leit cu mami.Gingasa ca o floare.

Pai,necrestinilor le ramane alimentarea cu energie din Univers;si daca ajung la armistitii si tratate de pace inseamna ca sunt pe drumul cel bun;si-au facut plinul.

Am scapat de caracatite ,ca eu parcasem pe Lapusneanu;bine ca mi-ai spus ca sa stiu pe viitor .Angi si Mada parca mai parcau acolo si Doc,cred...

Despre certuri si furat de jucarii :au inceput si la noi.Si ma dispera faptul ca nu o mai recunosc efectiv pe Isi in ipostaza asta.De gura mea cedeaza,ii mai lasa si lui-mai ales cand sunt chiar ale lui -daca il capaceste ,il pupa si-si cere iertare...dar greu ,frate ,greu sa fii mama...
Asa, daca plange Ioan ca are vreo suferinta ,e miloasa rau ,ne porunceste sa facem ceva ,tipa la noi efectiv sa -l ajutam ...De iubit il iubeste enorm ,sa-i vedeti ce se pupa dimineata cand pleaca Isi la gradi si ce o mai striga el :Iiiii? Iiii?

Ce dulce e Alex cu posesivitatea;Sa nu mi-o pierdeti...

Doc,dar poze de acolo cand pui? Ce m-a amuzat descrierea tinutei lui Serban,am murit de ras...Trebuia totusi o poza ,ca sa -ti aduci aminte...

Mihaela,vazut poze cu chipesul,si pestii si baiatul intalnit,si florile si pe Mihaita pe tron si tot...

Menuet,Doamne ajuta sa fie bine! Si tine-ne la curent!

La mine s-a ivit o geana de job,nu in domeniu ,dar ceva care mi-ar fi placut cat de cat....Insa ,programul ma omoara -10-18,+sambata dimineata pana in pranz...Deci mult prea putin timp cu copiii mei care au un tata mai mult absent...Cum sa-l las pe Ioan o zi intreaga cu mama si sa-l vad doar de pe la 18.30? Cine il duce in parc ,pe malul marii? Sa-mi iau bona ca sa-i dau exact cat castig sau pe acolo,ca sa fac ce? Daca operam pe creier sau aveam de salvat vieti poate se merita sa-mi sacrific familia,dar asa? Doar ca am obosit de atata frustrare? Ca mi s-a facut dor sa ma imbrac cu o rochie?
Asta e :un job full time nu ma prinde in momentul asta...Deci reconsideram si poate bagam intr-un final nasul in carti care au ingalbenit...asa ca sa moara frustrarea nu de altceva...

Mergi la inceput