stie cineva cum pot sa scap de ele ? am dat cu o crema pt depigmentarea pielii, dar nu se cunoaste nimic
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
Eu am avut ceva pete maronii pe fatza dar s-au dus de la sine dupa vreo luna de la nastere. poti incerca cu un peeling fin si ceva creme, poate reusesti sa scapi de ele mai repede
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
am ramas dupa sarcina cu aceiasi problema: petele maro! numai ca sub ochi! am asteptat sa treaca de la sine, vreun an , dar nici vorba.
cum am scapat de ele? cu crema depigmentanta UNITONE. vezi ca sunt doua tubulete: unul cu crema depigmentatnta care se aplica seara si o crema pt protectie solara, pe care o pui dimineata. in 3 luni nu mai aveam nimic. e minunata crema asta! garantez! costa amandoua vreo 80 ron, dar merita! oricum vara va trebui sa folosesti o crema cu protectie mare, pt ca ele reapar de la soare. bafta!
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*