Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

MADYNA,incearca si niste propolis(il mesteci si il tii cat poti in gura) ..si gargara cu apa cu sare..Si e grozav compotul de mere cu multa lamaie si miere..La mine a functionat ,tocmai ce am scapat de o raceala de asta ....eu m-am grabit si am baut niste suc rece din frigi..si am fost gata..Sanatate!!

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

M-am intors....mi-au trecut dracii

Am rugamite ca de acum in colo daca nu sunt eu prin preajma, sa deschida Capitol Nou DOAR Ramonika sau Krelia, sa nu fie cu suparare , dar cu cat suntem mai putine cu atat mai bine...ca uite ce se poate intampla

simina - am crezut ca vezi ce am scris in mesajele de pe ultimele pagini. si dupa aia la ora 5 am plecat spre casa si abia acum am ajuns la calculator.
si eu am avut draci, insa uite ca s-a rezolvat mai repede decat credeam.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Miany propolis nu am de unde sa procur, stiu ca e bun, cica ar fi un antibiotic natural, dar la compotzel de mere ma bag

Mergi la inceput

Da, Madyna asa se zice si pe buna dreptate ,pe mine m-a ajutat mult..pacat ca nu ai de unde sa il procuri...Insanatosire grabnica!!

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Multumesc laurairina sper sa imi revin cat mai repede.Ce frumos suna fulgusori de nov-dec.Felicitari fetelor care au aflat ce vor avea, sa aveti bebei sanatosi si mumosi.Va pupic si mai revin

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Madyna, am fost atenta cand ai zis ca doar te doare in gat si ca nu ai racit propriu-zis, dar mierea si ceaiul si apa cu sare tot pe acolo trec . Nu poti gasi acolo unde esti... departeeee... propolis? intr-o forma sau alta?

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Myani, care ma cu ata? Eu cu acul am facut! A infasurat cineva un ac intr-un servetel si mi l-a dat, eu am apucat de unul din capete! Se spune ca daca apuci de varf e baietel, daca iei de ureche e fetitza! Eu l-am apucat de ureche Cu ata probabil e ala in care dai drumul la ac si daca face cerculete e fata si daca se balangane intr-o parte sau alta e baiat!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Da ,SIMONETTE..ai dreptate ..M-am zapacit..!..ms de explicatii oricum

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Eu imi pun un film!!! Ca n-am mai vazut deceva vreme unul... Va si o seara frumoasa in continuare!

bya 10+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byabeatrice

Eu imi pun un film!!! Ca n-am mai vazut deceva vreme unul... Va si o seara frumoasa in continuare!

bya 10+
BEBE STRUMF

Si tie la fel!
Unde ai facut poza hranind veverita?

monis 14

Mergi la inceput