Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)
Raspunsuri - Pagina 19
krelia spune:
hihihihii
...camy, stii cat de buna iese? ![]()
abia astept sa-mi zici daca ti-a placut combinatia ![]()
l-as fi pus si eu p'al meu, da' tot nu veni acasa...bag de seama ca se prelungeste cico ala
..imi dadu meseseu...cica vine in juma' de ora......
si oricum...mai avem mancare ramasa de ieri...de alaltaieri....
da' cand s-o termina....ii trasez sarcina de bucatar ![]()
simina, da mah, de ala era vorba
...auzi, mai bine razi..sa nu creada sotu' altceva...Doamne fereste ce si-o inkipui omu'...ca te scremi de alte alea..![]()
hai ca al meu bea si eu o iau razna 
krelia
14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
eu , eu , eu,.....nu m-am abtinut de la nimic (mai ales de Mec) si nici de la tigari...doc mi-a zis ca-s nu bolnava, si a zis sa mananc si sa beau ce vreau![]() 13+Mariana Mazarica |
Si eu ma alatur celor 2. TOT ce am vrut. Pentru ca sunt modelul care daca pot, nu mananc nimic, am profitat din plin de cele cateva saptamani ale trim I cand am avut posta de mancare si uneori de diverse chestii si am bagat la greu. Mai ales ca este gresit sa te abtii in sarcina. Din pacate acum mi-au trecut toate poftele si am ajuns cam ca inainte - mananc doar pentru ca trebuie. Si tigarile am incercat sa le mai reduc, dar nu reusesc in fiecare zi.
Pofta buna
monis
14
ionelamaria spune:
Seara buna!
ce mult ati scris fetelor!
eu astazi iar am umblat mult prin oras si cred ca nu mi-a priit soarele, ma cam doare capul. nu indraznesc sa iau nimic, sa nu-i fac rau lui bb, dar mi-e teama sa nu fie putina insolatie si sa nu fac febra.

Ba bucur ca voi sunteti bine! si ma bucur ca v-am gasit... cred ca am mai spus asta o data..... am inceput sa ma repet..... o fi varsta.... o fi soarele?!?
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
DianeAli spune:
seara buna fetelor!
stiu stiu cam de 2 saptamani nu am mai scris. sunt plecata din tara si pana am rezolvat cu internetul a durat ceva. sper ca toate sunteti bine, de fapt de la bine in sus
.
in sfarsit am si eu barbat langa mine
si nu ma mai simt asa de rau.. adica nu mai tin asa des
in brate..si mananc ceva mai bine. va pupacesc! 
9+
simonette spune:
Haallloooo!!! Ce faceti voibre aicisea??? Retete, mamaligi, cole si pecsicuri???? Hai sava fie de bine!!!
Vad ca puneti botic....va simtiti neluate-n seama.... deh...se intampla! Trece!!!
Am facut si noi azi 9 sapt! Incet,incet n-o sa mai fim mititei
Fac cinste cuce vrea fiecare!
La multi ani sarbatoritelor de astazi!!!! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si frumsi!!! Sa fiti iubite si sa aveti aproapepe toti cei dragi!

Felicitari ptr carucioarele albastre celor ce vor avea baietei!!! Fetelor nu pot decat sa va spun ca sunt minunati baietii!!!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
krelia spune:
sau hormonii? ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria ..... am inceput sa ma repet..... o fi varsta.... o fi soarele?!? 11+http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png |
krelia
14+tzutzupida noastra creste si pozeaza
ionelamaria spune:
deja a doua oara mi se spune de hormoni azi ( prima oara pe la munca)
va intreb si eu: e chiar atat de evident?
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
simonette spune:
Eu va spun noapte buna!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria deja a doua oara mi se spune de hormoni azi ( prima oara pe la munca) va intreb si eu: e chiar atat de evident? 11+http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png |
nu...asta credem noi!

13+Mariana
Mazarica
krelia spune:
frate, deci io-s cu capu' rau...
eram asa convinsa ca azi suntem in 14...si imi ziceam in prostia mea...iote nebunele...ureaza la multi ani in avans 
noroc cu simonetu' ca scrisa mai mare si ma facu sa check la lista ![]()

...ashea che....
Zuza Zuzi
Dimomo77
krelia
14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 

ca n-am rezistat, la fel ca Ralia, salivez rau si ma inrosesc la fatza nu ma albesc, am poftit pana si la hamburgeri de la Mac...si pe langa asta mai si fumez