Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
Madalina T bine ai venit, sa ne dai datele tale pt a te trece pe listuta...si scrie repede vreo 15 mesaje...cu ce vrei tu...daca vrei numara..
ca sa scapi de morerare si mesajele tale sa apara in timp real..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
miany75 spune:
Camy ,nu stiu in ce masura te incadrezi ..dar eu iti spun despre ce e vb...e ord.96/2003...se refera la conditiile de munca...mediul cu risc biologic...o sa vezi ce scrie acolo..
miany
14+
miany75 spune:
Mai e o alta posibilitate,Camy ..daca nu te incadrezi acolo ...vb cu ginecologul tau sa te ajute in acest sens..
...Daca nu gaseam chestia asta ...asa as fi procedat..
miany
14+
Miramar spune:
Ramonika multumesc de carucior.
Elenic - femibion o fi la voi de mult pe piata, in Ungaria abia aparuse (asa mi-a spus doctorul) si nici nu se gasea in farmacii inca se comercializa direct prin clinici si spitale. Iar in Ro stiu sigur ca inca nu e - am incercat la vreo 5 farmacii - inclusiv lanturile mari de farmacii, SensiBlu, Helpnet, etc
13+
MADALINA_T spune:
trebuie sa trimit cuiva anume datele mele? scuze daca va cicalesc prea mult, dar chiar nu ma pricep. pun intrebari acum cat sunt singurica...cand vine david de la gradinita s-a zis cu relaxarea
11
Miramar spune:
Miany75 - nu stiu sa-ti explic ca lumea - dry test e un test genetic mai bun decat dublu test, triplu test. Eu am facut Dry test multiplu - sindrom Down, Fibroza chistica, Hipoacuzie.
Daca e sa ma iau numai dupa preturi - dry test de mai sus 550 lei; dupblu test cu evaluare trim. 1 - 175 lei, triplu test cu evaluare risc trim. 2 - 195 lei.
Deci trei' sa fie ceva de capul lui, sper!
13+
myrella_21 spune:
Buna ziua dragelor....vreau sa va spun ca plang, plang,
de fericire...cand citesc ce ati scris voi pe aici mai ales cele care stiti deja ce aveti....
Spuneam eu mai de mut timp ca niciodata nu am fost in stare sa spun ce mi-as dori si ca sotul meu vrea baiat...si in momentul in care am citit pe la voi ca ce si cum v-a spus medicul am incepus sa am un fior sa vad daca mi-ar spune ca e fata cum m-as manifesta...si daca e baiat cum??
Fiorul a fost mai mare la baiat...nu stiu de ce ??oare in subconstient asta imi doresc ??nu stiu
Oricum azi la 18:00 am programare la echo si am sa vad...azi am 12 saptamani si o zi ....poate isi da macar cu presupusul...ca merg la o clinica infiintata anul trecut si care cica e spuma la mine in oras...ma gandesc ca poate are aparate performante care sa ii permita macar sa banuiasca...daca nu oricum am programare la echografia aia de pe 05 iunie si atunci sigur am sa stiu.
Va pup si va doresc din tot sufletelul meu sa fiti fericite si foarte bine si cu tot cu copiii vostri....nu stiu ce am dar cred ca sunt foarte emotionata azi..pe fondul echografiei...si imi dau lacrimile cand ma gandesc la voi, pentru ca parca poti personaliza mai mult bebelusul cand stii ce e ...vb altfel cu el....

12+
Ramonika spune:
daca doctorul isi da cu presupusul legat de sexul copilului cand sunteti inca intr-un stadiu prea mic al sarcinii, exista posibilitatea sa greseasca.
o vecina de-a mea (nu stiu exact in cate sapt. era) prima oara a zis ca dr. crede ca e baiat. insa pe la inceputul lunii a 5-a i-a zis SIGUR ca e fata. asa ca... mai apar si surprize... 
insa nu ma indoiesc ca exista mai multe cazuri in care dr. a avut dreptate de la inceput.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki