Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamy, multa sanatate mamei tale! Greu cand ai pe cineva bolnav in familie, nu-ti mai trebuie nimic...

Aditu, sper sa ma fi nidat Daca nu, luna viitoare sigur ma nidez!

Tinuta, dupa ope o sa razi ca ti-a fost asa de frica! Vei vedea! Succes!

Rocsy, pleaca de la butoi ca i-am pus capac!

Lali, ma tu esti tare activa in we si in timpul saptamanii te tine sefu ocupata!

Mi-e foameeee, abia astept sa ajung acasa sa pap!

Pup gascoteca de tutunici!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felixuc ,scumpa mea,n-am fugit decat pana la Bran,aici in muntii nostri.Crezi tu ca plec eu in strainataturi fara sa raportez?Am avut un weekend pe cinste!O vreme splendida,padurea la munte e de un verde ireal...Dar ca tot ce e frumos,a zburat extrem de repede iar astazi am avut timp sa uit cat de frumos a fost.Am avut o zi...de parca am fi fost in 13!(inainte de a-ti inrosi numele,m-am dus la verde si ti l-am inverzit ca la gravidute!O fi vreun semn?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Lilisor, aparusi? Te facui verde ca poate e luna norocoasa pentru tine , who knows?
Tinuta, te asteptam cu rezultatul beta si sa ne povestesti cum a decurs recoltarea rezultatelor.
Tamy, sanatate maxima mamei tale, iar tie putere sa o incurajezi.
Rocsyca, fa un efort si iesi din starea asta. Nu te ajuta la nimic, din contra.
Felicic, pe tine te facui verde direct, ca ti-am zis ca asta e luna ta, vreau sa beau sampanie de copii la Valcea si astept motivul .
Georgi, tu cam tragi chiulul la subectul nostru, nu ne mai zici nimic?
Madutz, pup gravidutza si ghiocelul grasun .
Sandy, cum iti mai e? Merge bine sarcina?

Fetelor, haideti cu II ca s-a cam scurtat lista gravidutzelor, iar cea a aspirantelor nu prea se misca. Adevarul este ca sunt multe fete de care nu mai stim nimic, dar totusi... Daca am timp, o sa fac investigatii pe forum sa vad daca mai aflu ceva de fetele de care nu mai stim nimic.

Va pup dulce si va urez o zi minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magditu, fata optimista pentru mine! Sper din suflet sa fie cu ochisori si daca nu e, promit ca nu ma demoralizez, incercam pana reusim! Trebuie sa bem sampanie de copii cat mai curand!

Lilisor, frumos Branul! Asa-i ca mirosea salcamul de te imbata? Vezi ca si tu trebuie sa fii verzulie! Hai sa scoatem subectu din lancezeala si sa anuntam liniutele buclucase!

Tamy multa putere iti doresc si multa sanatatea mamei tale!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele- eu sunt in asteptare
Nu am nicio greata ....
In schimb cred ca o sa-mi vina in - am inceput sa am semne de cm.
Asta este- o sa se intample.

Oricum - eu voi intra in "concediu"- iau o pauza de monitorizari vara aceasta.

Daca e sa fie bine - daca nu voi vedea.
Sper sa si reusesc sa stau departe de monitorizari.

Tinuta- nu te stresa ca vei fi Z1 - si eu am fost parca Z2/3- si a fost ok.
In ceea ce priveste socri - de miercuri pana sambata o sa alergi prin parcuri- nu vei mai avea nk.
La mine a venit soacra'mea exact cu o seara inainte de operatie si a doua zi m-am dus si m-am operat - m-am intors acasa cu sotul dupa amiaza ca si cum nu s-ar fi intamplat nk.
Am spus ca nu prea ma simt bine ca sunt in zilele "dificile" si a inteles femeia.
I-am spus sotului- daca vrea ceva te rog sa o servesti tu.
mancare am facut cu o zi inainte- a fost ok.
Nu te ingrijora degeaba.

Rocsy- mai lasa butoiul ala- aduna-te si fii puternica.
Cu toate avem asemenea momente - dar le depasim.
Asa o sa faci si tu - o sa scapi de starea asta.

Eu vin cu vesti bune (nu despre mine )

1- o pacienta a lui T- care ne urmareste din umbra- a facut luna trecuta laparo si acum a si ramas insarcinata.

A fost ieri la control si este ok dar i-a dat tratament de sustinere 1pregnyl la 4 zile si nu are de unde sa faca rost (a mai pierdut o sarcina anul trecut din cauze necunoscute).

De unde ar putea face rost de pregnyl sau progesteron inj???

2- sambata am fost in parc cu o colega - care tocami a aflat ca este insarcinata - si ne-am plimbat cu rolele.
Nu avea niciun stres.
Se simtea ok.

Este genul de persoana fff optimista care nu renunta la nk- tot ce isi propune realizeaza (la bb s-a chinuit mai mult- dar nu si-a perdut speranta, increderea si optimismul)

Asa trebuie sa fim si noi- puternice, increzatoare si optimiste pentru a reusi

Pupppp toate fetele

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

intru si eu rapid cat sa dau raportul.....daca in week-end am fost mai libera si am mai citit una alta pe forum, mi-am mai dat si eu cu parerea, ieri si azi vad ca s-au adunat o gramada de chestii de rezolvat.

am fost ieri la Tutu, am stat de la 4 pana la 6, dar am iesit victorioasa de acolo. In z10 ma mandresc cu E: 8,9 si cu OD: 18,3. Eu care inainte ovulam intr-una din zilele de 14-16 vad ca acum se schimba treaba. Tutu mi-a spus ca diseara sa-mi pun colegul de apartament sa presteze si ca maine dimineata sa merg la spital sa vedem daca s-a produs ceva prin burtica. Am iesit de acolo tare bine dispusa, era si frumos afara si eram cu scutarelul meu caruia i-am asezonat o cascuta noua de vara (alba si in spate are pe ea un camp de flori, iarba, buburuze, melci, fluturasi...tot felul de animalute....este foarte vesela cascuta)...nu stiu, am o stare de bine si de optimism, asa ca fetelor, cele care sunteti cu optimismul la pamant, pot sa va mai dau eu de la mine.....pana una alta primiti cate o de la mine, azi sunt tare bine dispusa in ciuda celor care imi tot dau de lucru chestii mai nasoale de rezolvat.

deci, diseara avem program ...nu deranjati.....

imi doresc ca peste doua saptamani sa apara si numele meu cu verde, acu sa vedem daca o sa-si faca treaba si .

ma poate ajuta si pe mine sa-mi spuna unde se fac acum monitorizarile la spital? stiu ca a explicat cineva odata, dar daca eram in perioada de repaus, nu am retinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lali -

Monitorizarile la spital se fac - de la intrarea de la urgenta drept inainte, in primul cabinet pe stanga (cred ca scrie pe o placuta ginecologie)
Nu mai stiu pe la ce ora - dar cred ca pe la 7.30.

Felicitari pentru folicul si pt endometru - dar mai ales pentru starea de spirit.

Si eu ma simt la fel- vesela, optimista, puternica, energica ....
Deci suntem pe drumul cel bun.

Donez "stare de spirit super pozitiva".

Rocsy scoatem majoretele pt tine

Ana-
Sa fie sanatos "putzulicul" tau si sa fii cea mai fericita mamica.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Laliii, special pentru tine am intrat, sa-ti spun ca va tin pumnii sa fie luna norocoasa . Distractie placuta cu colegul de apartament si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa fie cu mult, mult noroc !!! Deja te facui verde, poate se prinde bb luna asta .
Elly, ma bucur tare mult ca ti-ai schimbat starea de spirit, fata de acum un an cand nu erai pacienta dr.-ului T si nu ovulai. Esti pe drumul cel bun, sigur se va intampla ceva frumos in curand.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

merci mult elly de informatie si te asteptam cu vesti bune!!

magdita draga, eu sper sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toate si intr-o zi sa ne apara numele scris cu verde la toate aspirantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

am iesit din butoi. multumesc pt sustinere. sa vedem cat ma tine.

Mergi la inceput