Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aerilian multa dreptate ai tu. asa este . dar s-o creada ei ca noi tot vom ramane pana la urma, chiar daca zic unii ca daca pana acum daca n-am ramas nu mai ramanem. Dumnezeu nu ne va lasa. asta e viata unii obtin mai usor ceea ce isi doresc iar altii trebuie sa lupte . eu zic ca Dumnezeu stie de ce face toate astea. sigur nu ne va parasi.
toatele fetele mele dragi fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Magditu ce bine le zici! Multumim de capitol, sa fie unul vesel si plin numai de vesi bune!

Lilisor, distractie placuta la Bran! Sa vii relaxata si vesela de acolo! Am vb cu Sarah, e ok, nu a facut ET insa i s-a stricat calculatorul, de asta nu mai intra pe net.

Alina

Ana, f bine ai facut, ai pus lacatel la bebel sa stea la mami in burta pana creste maricut!

Eu m-am trezit foarte bine azi de dimineata pentru ca am visat asa de frumooooooos! Aveam 2 pui pe care ii strangeam in brate, si acum mai simt caldura si mirosul lor din vis!

Pupacesc gascoteca de tutunici!

Felix



Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetele


Sunt cam suparici

De vreo 2 saptamani am racit la fufi si noaptea ma trezesc din 2 in 2 ore sa ma duc la pipilica.
De abia adorm ca ma trezesc iar- m-a ajuns oboseala.

Dimineata nu mai vroiam sa ma ridic din pat.

Acum sunt in asteptare si nu iau nk- dar peste 10 zile o sa incep sa iau SULFAFURAZOL 500MG X 20CP (neoxazol).

Sper sa mai rezist 10 zile- daca nu rezist o sa incep sa iau.

Sunt cam varza- imi vine sa dorm pe birou.


Nu stiu ce as mai putea sa iau.




Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mmm, am patit-o si eu data, acum cativa ani, e o senzatie f f nasoala. Frustrant, eu ma duceam si ziua din ora in ora la toaleta si ma duceam mai mult degeaba. Stiu ca am luat ceva medicamente, nu mai tin minte ce, biseptol cred... Si stiu ca imi ziceau colegele de leacuri babesti: ceaiuri si bai de abur. Una mi-a zis cu ceai de coada soricelului, stii tu, sa pui intr-un lighean si sa stai deasupra lui, seara, ca apoi sa te bagi in pat la caldura. Iar alta mi-a zis ca facea in tinerete cu lapte, la fel bai de abur. Cu lapte de vaca de la tara.... ciudat, nu stia nici ea de unde pana unde, asa se tratau femeile pe la ea pe la tara, cand nu se gaseau medicamente pe vremuri. Mai cauta pe net metode din astea. Poate reusesti sa ameliorezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

neata fetele!
m-am hotarat sa fac tratamentul clasic pentru endometrioza, si nu cel gratuit. am insa o intrebare, dr Tutunaru da reteta compensata pentru Diferelin? daca da, la ce pret ajunge o fiola...am citiit pe pagina de inceput informatia voastra de ultima ora cu privire la compensarea diferelinului, dar mie mi-a zis ca nu da compensat. sunt putin confuza, si nu vreau sa cred ca face chestia asta aleatoriu...adica imi pare chiar imoral si nedrept...Please, lamuriti-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

csana, ma bucur ca ai ales sa faci tratamentul cu diphereline. E mai sigur asa...uite cum am procedat eu cand a trebuit sa-mi cumpra injectiile. am mers intr-o dimineata la spital si am vb cu Ioana (rezidenta lui Tutu) care mi-a dat o reteta simpla (necompensata) si scrisoarea medicala adresata medicului de familie. Cu reteta si cu scrisoarea medicala m-am prezentat la medicul de familie care mi-a dat reteta compensata si cu acea reteta compensata am reusit sa-mi iau injectiile fara a fi nevoie de a mai umbla pe la Case de Sanatate sa-mi puna vreo stampila sau sa-mi aprobe reteta compensata.
Iti doresc succes, sa treaca repede perioada asta si sa vii cu vesti bune pe urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!
Am reusit sa vorbesc cu dr T ieri si mi-a zis sa il sun luni ca sa ma programeze la laparo. O sa incerc sa il sun intre 11 si 12, nu? Parca atunci e el mai liber, dupa ce termina la spital si vine la cabinet. Sa vedem ce imi spune. Voiam sa va intreb pe cele care ati facut laparo cu el. Am citit pe aici, dar nu mai tin bine minte. Ziceati ca ati luat ceva de la medicul de familie? Eu am fost sapt trecuta la medicul de fam sa imi dea o trimitere la dermato ca mi-au aparut vreo 4 pete pe piele. Mi-a zis ca nu poate sa imi dea decat o trimitere pe luna, sa stiu. Si i-am zis ca probabil o sa mai am nevoie de ceva pt ca intentionez sa fac o laparo, dar mi-a zis ca pt asta nu imi da ea nimic, ci medicul specialist trebuie sa imi dea trimitere pt internare. Si eventual adeverinta de la serviciu... Voi ce ati luat de la medicul de familie? O sa citesc si pe prima pafina sa vad ce ati scris acolo, dar poate imi spun fetele care au facut de curand operatia ca stiu ca s-au mai modificat diverse chestii legate de hartiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

alina, eu l-am sunat pe Tutu pe la vreo 9 fara ceva dimineata,ca stiam ca tocmai se iese de la raport si mi-a raspuns imediat, asta dupa ce ii trimisesem intr-o perioada mai multe sms-uri si ii dadusem si telefon si tot degeaba, ca sa aflu mai tarziu ca a avut telefonul stricat exact atunci cand incercam sa ma programez si eu.
Pentru internare ai nevoie de o trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la serviciu ca ti s-a platit CAS-ul (este o adeverinta tip care se gaseste pe site-ul de la CNAS). Am impresia ca aceste documente sunt valabile doar o perioada, adeverinta parca este valabila o luna de zile iar trimiterea de la medicul de familie nu mai stiu daca este valabila doar 3 luni sau nu are importanta data.
Bafta la laparo, sa vii cu un rezultat bun. Ai sa vezi ca este o interventie usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multam frumos pentru detalii. Cred ca doamna medic de familie e dusa... mi-a zis ca sa-mi dea medicul specialist. Si cand ma gandesc ca nu am fost pe la ea sa imi dea ceva de vreo... 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Alina, bafta la programare.
Csana, cum ti-a explicat Lali e foarte bine.
Lali, ma bucur ca ai fost aici in we si ai lamurit fetele. Multe dintre noi tragem chiulul in we.
Feli

Pup toate fetele si o saptamana usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput