Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_82 spune:
oanaalex...felicitari mamico si mult laptic la puiut.Bine ai venit Mara sa cresti mumoasa si cuminte,sa fi fetita papacioasa si necolicoasa

37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
Deea_24 spune:
crisfrumoase lucrusoarele! 
yoanna super tare faza cu dintii! Doamne saraca fata, eu cred ca imi mancam barbatul cu totul sa imi zica asa ceva. ![]()
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
LauraOana spune:

oanaalex FELICITARII

cris sotul deja mi-a spus ca va trebui sa platesc cu virf si indesat pt ca a cedat EL la nume pina la urma
probabil in natura dupa ce se naste bebele pt ca EU imi tin sotul pe uscat de 5 luni...nu am NICI un chef de huta huta
..chiar daca in ultimele zile imi cam vin idei pt ca gugu nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa
AMR 5 zile
39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
Deea_24 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui LauraOana![]() oanaalex FELICITARII![]() ![]() cris sotul deja mi-a spus ca va trebui sa platesc cu virf si indesat pt ca a cedat EL la nume pina la urma AMR 5 zile 39+ cu Sebastian Gabriel GUGU ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Pai si ce mai astepti? Go for it!
Poate gugu nu se simte pregatit inca dar nu-ti fa griji ca oricum esti foarte aproape.

Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
philip spune:
alynta, iti tinem pumnii in continuare!
laura, bine ca ai convins sotul. si eu pe al meu cu nicholas, tot eu am decis si tura asta. hahaha.
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
cris_82 spune:
LauraOana..............eu zic sa nu cumva sa uite el ce ti-a promis legat de plata![]()

deea...................multumim frumos

philip.................pana a prins-o pe pitica pentru sedinta foto,m-a sucit pe mine pe toate partile
.. fi-mea e cam rusinoasa dar o sa o invete mami sa fie ea smecheroasa

dani3ella..............ce-i drept e romantism la mare..si las ca pe sot il "aburesc" eu
.Fi-tu o sa aiba drum liber spre fi-mea![]()

37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
oana_MVT spune:
OanaAlex felicitari sa va traiasca grasunica.
Multumesc Nicuratze trebuie sa imi printez lista si sa o pun pe frigider.
M-am mai linistit cu pielea lui Eduard. Mi-era frica sa nu fie vreo ciuperca sau alergie la detergentul de rufe.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
LauraOana spune:

alynta

deea acum numai vrea sotul!!
si cind il intreb dece imi spune ca el vrea ca bebele sa vina cind e pregatit sa vina, nu din cauza ca facem noi "prostioare" ![]()
![]()
philip nicholas e un nume foarte frumos
si runda viitoare (cam in 4-5 ani
) tot eu am de gind sa ies invingatoare 

39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip s-a nascut Mara Ioana de oanaalex 3.950 kg, 41 de cm. Felicitari, oana! philip 37weeksbabyboy mommyandreea |
Felicitari Oana,refacere rapida si mult laptic pt bebelina!!

Mara Ioana, bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!!

37+
Darius NicholasAMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
LauraOana..ma bucur tare sa aud ca ai reusit sa il convingi si pe sot in legatura cu prenumele lui bebe..este foarte frumos![]()
Nicuratze..multumim pt lista..m-ai lovit unde ma doare mai tare
Dani3lla..hai ca tot la mare ti-ai gasit nora..![]()
Philip..vad ca si voi v-ati hotarat in legatura cu prenumele lui bebe
Ramane Nicholas Arthur pana la urma?![]()
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi