Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

oanaalex...felicitari mamico si mult laptic la puiut.Bine ai venit Mara sa cresti mumoasa si cuminte,sa fi fetita papacioasa si necolicoasa

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

crisfrumoase lucrusoarele!

yoanna super tare faza cu dintii! Doamne saraca fata, eu cred ca imi mancam barbatul cu totul sa imi zica asa ceva.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

oanaalex FELICITARII

cris sotul deja mi-a spus ca va trebui sa platesc cu virf si indesat pt ca a cedat EL la nume pina la urma probabil in natura dupa ce se naste bebele pt ca EU imi tin sotul pe uscat de 5 luni...nu am NICI un chef de huta huta ..chiar daca in ultimele zile imi cam vin idei pt ca gugu nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa

AMR 5 zile

39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

oanaalex FELICITARII

cris sotul deja mi-a spus ca va trebui sa platesc cu virf si indesat pt ca a cedat EL la nume pina la urma probabil in natura dupa ce se naste bebele pt ca EU imi tin sotul pe uscat de 5 luni...nu am NICI un chef de huta huta ..chiar daca in ultimele zile imi cam vin idei pt ca gugu nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa

AMR 5 zile

39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Pai si ce mai astepti? Go for it!

Poate gugu nu se simte pregatit inca dar nu-ti fa griji ca oricum esti foarte aproape.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alynta, iti tinem pumnii in continuare!
laura, bine ca ai convins sotul. si eu pe al meu cu nicholas, tot eu am decis si tura asta. hahaha.

philip
37weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

LauraOana..............eu zic sa nu cumva sa uite el ce ti-a promis legat de plata

deea...................multumim frumos

philip.................pana a prins-o pe pitica pentru sedinta foto,m-a sucit pe mine pe toate partile.. fi-mea e cam rusinoasa dar o sa o invete mami sa fie ea smecheroasa

dani3ella..............ce-i drept e romantism la mare..si las ca pe sot il "aburesc" eu.Fi-tu o sa aiba drum liber spre fi-mea

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

OanaAlex felicitari sa va traiasca grasunica.
Multumesc Nicuratze trebuie sa imi printez lista si sa o pun pe frigider.
M-am mai linistit cu pielea lui Eduard. Mi-era frica sa nu fie vreo ciuperca sau alergie la detergentul de rufe.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

alynta

deea acum numai vrea sotul!! si cind il intreb dece imi spune ca el vrea ca bebele sa vina cind e pregatit sa vina, nu din cauza ca facem noi "prostioare"

philip nicholas e un nume foarte frumos si runda viitoare (cam in 4-5 ani ) tot eu am de gind sa ies invingatoare

39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

s-a nascut Mara Ioana de oanaalex 3.950 kg, 41 de cm. Felicitari, oana!

philip
37weeksbabyboy
mommyandreea

Felicitari Oana,refacere rapida si mult laptic pt bebelina!!
Mara Ioana, bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

LauraOana..ma bucur tare sa aud ca ai reusit sa il convingi si pe sot in legatura cu prenumele lui bebe..este foarte frumos
Nicuratze..multumim pt lista..m-ai lovit unde ma doare mai tare
Dani3lla..hai ca tot la mare ti-ai gasit nora..
Philip..vad ca si voi v-ati hotarat in legatura cu prenumele lui bebeRamane Nicholas Arthur pana la urma?

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput