Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)
Raspunsuri - Pagina 6
slippers76 spune:
Sabina
condoleante...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Neata si de la noi. Cu cafeaua in nas sunt si eu.
Am plasat cupilu' mare la gradi cu prajituri, sucuri confetti, coifuri si alte cele. Sper sa se distreze bine, ca n-a dormit azi noapte de emotie.
Papansh, n-a fost intentia mea sa te las in suspans cu nedormitul noaptea, tocmai de aceea si spusesem ca a varsat copilul meu grupa mare, pana spre dimineata. (Nah, ca picai la extemporal daca era carpatina pe aici...apropos, unde esti Carpatinaaaaaaaa)
Am vazut ieri Mihnutzu brotacel cu tobogan in dotare
am vazut acum si Me ochioasa si din ce in ce mai frumoasa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
papanash spune:
aoleu Slippers, imi pare rau, chiar n-am retinut, eu voiam s-o dau pe glume, credeam ca ai sarbatorit din plin sotul ....si azi e mai bine ? Multa sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
slippers76 spune:
Si eu am dormit azi noapte ca un prunc, ca a fost si Vlad ok. A mai ramas cu un pic de diaree, e infometat rau saracutul, dar suntem pe drumul cel bun.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
Fataaaa, am crezut ca pui poza cu alta culoare a parului Pupici pentru frumoasa Me, ne era dor de ea. Mihnutzu dragutu' isi face parc de distractie in casa ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
eu tot asta am crezut
ochioase Mepozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

mihailescu teodora spune:
Ana
,saracutul cozonacel!
las' ca se face el bine si papa dupa pofta inimii!
Cat despre veveritza,te asteptam la cotitura sa-ti spun un 

din toata inima!
Sa fie la fel de norocoasa,fericita si sanatoasa,ca frumoasa
e rau!!!!!!!Si sa se bucure alaturi de minunata ei familie!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
danielle02 spune:
fetele,ce mai dati voi de mancare la juniori??!!
eu sunt in totala ceata cu fiicamea,azi dimineata a halit o banana si supa de pui 
ma intereseaza mai mult asa ca un meniu pe zi,dimineata,pranz si seara plus intre mese,ce rontaie puiutii.
are o perioada mai proasta si nu prea papa,ma dispera de nu mai pot,cedez nervos,a si slabit 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
slippers76 spune:
Papanash, stai linistita ca tot in spiritde gluma te-am tras de atentie, ca stiu ca tii la tavaleala![]()
Andreea, Vlad a varsat din cauza de tuse in combinatie cu muci en-gros si tone de lichide (ceai de menta si lapte fara lactoza) pe care le-a baut din cauza de diaree. Nimic ingrijoratot, doar ca a vomat aproape dupa fiecare tura de lichide. Acum e ok pentru ca nu mai tuseste asa de tare.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Teo, multzam. Asta-i doar preambulul. Maine cadourile si duminca felicitarile masa si dansul cu tot cu tati, ca alaltaieri nu ne-a prea iesit pasenta cu sarbatoritul![]()
Yaia, cum e Tudor?
Andreea, ati fost la control? Sanatate multa.
Asaaa... am mai vazut ieri si poze cu mami Kriss cu dulceatza cocheta in dotare.
Ramonaiani, mercic de informatiune. Banuiam eu ca e nucsoara chestia aia
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
papanash spune:
Danielle, vezi ca era pe mailul comun un meniu pus de Sim de la gradi, de acolo ma mai inspiram si eu.
Andreiul meu nu prea mai vrea nimic zilele astea, baga la greu masline ( si ele fan masline, Piciulika si Gabriela), cateva linguri cu ciorbita de legume, iaurt nu mai vrea deloc, paste simple ( fara sos,fara carne) si un pic de carne in snitel. a, mai baga si rosii, dar putin, doua-trei felii portocala, banana cand si cand. Are o masea aproape iesita si cred ca asta-i cauza ca nu mai mananca.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme