Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Teo, aici sunt!

Yaia, e adevarat ca treceti prin (pe langa) Focsani (deci pe la noi p-aci)??? Este Carrefure pe soseaua nationala pe care va duceti la Bacau (in dreptul Focsaniului, of course).

Asta mica cica vrea sa-l intalneasca pe Tudorica fara frica sa invete cateva cuvinte in islandeza de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Vale, vezi ca tzi-am raspuns la finele capitolului trecut...

L-am vazut pe Mihnutzu-dragutzu suzetat, asa e bland si dulce!
"Esti bebe?" (asa-l intreb pe Michael si el de obicei scuipa suzeta cu un zambet smecher - sau, tot cu zambet, si mai smecher, o tzine in gura si face "oaaaa-oaaa, Anna!" Numai noaptea la adormit o mai are.
Merci, Teodora - dar sa stii ca si eu am maare noroc si-s mandra de "baietzii mei".

In rest mai voiam sa zic una-alta, dar sunt cam stressi. Deh @ birou.

Si tumna azi s-au trezit sa ma cheme sa-mi actualizez poza pe intranet - da am zambit cum am stiut eu mai relaxed... dar ridurile tot se vad. Asta e!
Am urcat poza
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n176842-p4.html

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Danutza, baiatul e mare, dar tata e urias!

Papanash, tare-mi doresc sa se adune suficient sange si sa fie bine! Off, Doamne...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Preocupari de baietel!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

frumosul de Mihnut.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

piciulika,sunteti niste frumosi toti 3

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara, noi am avut o zi plina!

Postez sa spun ca l-am vazut pe Mihnea frumosulpe Runa scumpa, mami mai spune-ne despre ea! Chiar zilele astea ma intrebam ce mai face si cite chestii o fi stiind sa fac acum.

Kriss you're an inspiration!!! Iti stau minunat noua silueta si tunsoarea!!! Bravo pentru vointa!!! Alesia e foarte frumoasa si expresiva.

Piciulika, super noul capitol din blogul lui Michael. Frumoasa historia de amor!!! Sunteti frumosi si tineri si impliniti prin Michael.

Apropo de istorii duminica serbam si noi 12 ani de casnicie. Abia astept sa vad cu ce ma surprinde sotul...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Sa nu credeti ca mi-am luat o pauza de masa asa lunga, m-a pocnit munca si asa am ramas pana la plecare, si aia pe fuga.

Piciulika, esti o scumpa! Sarumana de retete. Sa fiu sincera nu prea m-a incantat putoarea, in ciuda faptului ca eu as trai numai cu branza si cascaval. Mai cochetez cu ideea pentru maine seara, dar cine stie cum o sa stau cu dispozitia. Chiar asa, ce e nuca muscat?

Yaia, ai fost de milioane cu voila putoarea!

Yaia,Ana si Andreea, multa sanatate puilor!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Multumim mult ca v-ati interesat de noi.
Cris a avut de dimineata 38, si acum are 37,8. Nu stiu daca e febra mare sau nu. Maine mai ma duc sa-l mai consulte la plamani o data, daca face febra, dc nu mai face, nu. E si racit si are si un molar gata sa iasa, deci febra nu sh de la ce e exact. Eu sper sa nu fie vorba deloc de antibiotic, insa febra asta, sau mai bine zis starea asta subfebrila timp de 5 zile ma cam pune pe ganduri. Siropurile i le dau cu forta in continuare.

Slippers de ce a vomitat a mica??
Valentina copil rapit din IOR??? Esti sigura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash, Daria nu a mai avut muci toata ziua. Am stat afara pina la 8.30 si acum la sfirsit incepea din nou sa curga apa.
Multumesc

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, nu uitasem chestia cu motul, dar credeam ca ati renuntat la idee. Ca doar vara torida e in fata. Cat despre capuse si borelioza vad ca te-a lamurit Piciulika, discutia de pe forum indicata de ea m-a lamurit si pe mine la vremea respectiva.

Papanash, sanatate socrului tau, nu imi imaginam ca e asa complicat cu donatiile de sange.

Kriss, sa iti fie de bine noul look, fetele.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput