BRAILA!!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_bunica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Am fost la B vestile sunt la subiectul lui de la umanitare Ce ma supara cel mai tare e fapul ca la CT nu mi-au spus nimic din toate astea nimic...doar ca trebuie operat de urgenta..atat..nu ca trebuie supravegheat o perioada,nu dezavantaje..nimic doar au spus nu au vrut sa-mi scrie(acum stiu si de ce) Cam acestea sunt motivele noastre oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Offf,Gabi...pot doar sa iti spun sa ramai puternica si sa lupti in continuare pt Bodo..e un baiat destept si luptator...Sper din suflet sa nu mai apara obstacole si mai ales sper sa aveti banutii necesari!pt o mamica exceptionala,un pui luptator si o printesa mica
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Noi suntem bine...de sambata Darius nu mai e asa marait si are crize de colici mai putine,mai scurte si mai usoare..E mai vesel daca nu il mai doare burtica..gangureste intr-una,zambeste..iar noi suntem super topiti si fericiti!Am fost ieri la Biserica ,ca sa imi fac molifta de 40 de zile de la nastere si am fixat si data pt botez,25 iulie..abia asteptam sa increstinam baiatul..
Buburuza noastra
Dodo-pui spune:
Buna Br oriude te-ai afla...
Maria puiutz si-ti zic de pe acum petrecere placuta de botez caci daca o tin in ritmul acesta sigur uitatunci.
Diana tine-o tot asa cu slabitul,doar sa-ti fie bine.
Laura sa dea DD sa revii cat mai repede.
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu am intrat mai devreme, dar nu am fost acasa azi...
Va servesc o felie de tort de inghetata, pt ca azi implinesc 30 de ani!
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dianalaura Buna fetelor! Imi cer scuze ca nu am intrat mai devreme, dar nu am fost acasa azi... Va servesc o felie de tort de inghetata, pt ca azi implinesc 30 de ani! diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007 Varsta lui Ianis Torturi |
La multi ani!Sa fii sanatoasa si sa ai doar bucurii
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
maria_bunica spune:
citat din mesajul lui dianalaura Buna fetelor! Imi cer scuze ca nu am intrat mai devreme, dar nu am fost acasa azi... Va servesc o felie de tort de inghetata, pt ca azi implinesc 30 de ani! diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007 Varsta lui Ianis Torturi |
"La Multi Ani"! ,multa sanatate si impliniri alaturi de familia ta!
Buburuza noastra
dianalaura spune:
Multumesc mult fetelor!
Dodo, e bine ca totusi ai depistat in sfrsit cat vede Bogdan, e dureros insa acum stii mai sigur de la ce pleci. D-zeu sa iti ajute sa strangi banii necesari pentru operatii!
Maria, abia astept poze de la botez!
Azi o sa ma duc si eu sa imi vad nepotica...
Varsta lui Ianis
Torturi
dianalaura spune:
buna fetelor. Cum mai sunteti? Noi bine, azi am fost la tara, am ridicat parastas dupa bunici
Varsta lui Ianis
Torturi
Dodo-pui spune:
Buna BR oriunde te-ai afla,
o zi frumoasa si numai bine.
Noi am avut o duminica plina ,am reiceput socializarea ...dar impreuna cu Isabella
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!