Am cautat cat am putut prin toate topicurile cu Waldorf, dar nu am gasit nimic de actualitate.
Avand in vedere ca la Waldorf Christophori am inteles ca taxele au crescut enorm, si avand 2 piticutze, nu cred ca voi putea tine pasul cand va intra si a doua la gradi.
Drept urmare, intrebarea mea este - e cineva care sa aiba in prezent piticul la grupa Waldorf din gradi 251 de pe Venezuela?
As vrea si eu mai multe detalii: cum e gradinita, cum sunt educatoarele, etc.
Orice detalii mi-ar fi de mare folos, avand in vedere ca e urmatoarea optiune pe lista.
Eu am fetita in grupa mare la 251, dar nu la Waldorf. Asa ca pot sa spun despre gradinita dar nu despre educatoarele de la W
.
Eu sunt multumita de gradinita, pentru o gradinita de stat este foarte OK. Directoarea este o tipa foarte implicata si foarte sufletista si care, de la mine cel putin, nu a acceptat nici un cadou :). De curat e curat, mancarea este buna si variata, au loc de joaca spatios in curte, la grupa mare au facut si 3 excursii la munte... Nu sunt excesiv de multi in grupa, la noi sunt inscrisi pe la 28 dar mai mult de 20 nu prea merg simultan.
Nu stiu ce te-ar mai putea interesa - daca te mai pot ajuta cu alte detalii spune-mi.