Aspirante optimiste >20 ani(404)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

azi a avut grija al meu sa ma infurie, si sa-mi strice buna dispozitie... are uneori un dar , Doamne...
in alta ordine de idei, eu z2, cu durerile de rigoare, voi incerca sa merg la sala totusi...
desi am fost tentata ieri sa-mi iau teste, am amanat-o din cauza ploii, oricum mai am timp...

mai fetelor chiar ca-i seceta pe aici... pai ce faceti ma asteptati pe mine cu II -le??? stati sa-l pun la punct pe al meu...si ne apucam de treaba... mama ce nervi am pe el... norocul lui ca sunt cu rusii peste mine ca vedea el... hehe.
va pe toate, haideti la o barfa mica...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Va astept,eu sunt pe baricade.

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna ziua fetele!
Am sosit si eu cu raportul de la controlul medical,am facut eco intern si a iesit totul super ok,mi-au luat sange si urina pentru analizele hormonale si celelalte si mi-a dat sa iau acid folic iar sotului sa-si faca spermograma si ceva antioxidanti cu seleniu si zinc.Pe 26 o sa ma programeze pentru controlul la trompe.Sper din suflet sa fie bine si cu mine si cu sotul.Nici nu va spun cat au costat toate asteao caruta de bani.E mult mai ieftin in tara numai ca medicii de-aici isi fac traba si conditiile sunt cu totul altele decat in tara.
S-auzim numai de bine in acest nou capitol
la toate fetele!!

Mergi la inceput

Bravo Danny,ai luat taurul de coarne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blahblah spune:

Vin la voi pentru un sfat si eventual o incurajare. Am 32 de ani. In urma unei operatii de endo si fibroame iarna 2007, am luat 11 luni Yasmin. Apoi in noiembrie 08 am zis ca e cazul sa opresc si sa incerc sa fac un bebe. Probabil ca a fost prea devreme. In ianuarie am luat din nou o luna Yasmin pentru ca doctorita mi-a spus sa nu ovulez in gol (partenerul era plecat). Din februarie am din nou "liber" la incercat.

Deci: 11 luni Yasmin, 2 luni pauza, 1 luna Yasmin, 3 luni deja la "liber" si nu mai iau Yasmin sub nici o forma. Inainte de operatie am avut ciclu "ceas" la 26-28 zile, de cand ma stiu.

De cand cu intreruperea de Yasmin, treaba arata in felul urmator: ciclu la 17, 25, 23, 38!, 30, 31, 16!!! zile. Nu mai inteleg nimic!

In ianuarie cand m-am dus la doctor, ovulam. De atunci nu am mai verificat, e si o chestiune de finante. Iar azi cand tocmai imi faceam socoteala ca fiind ziua 17 probabil ovulez si ma pregateam sa aranjez dormitorul pentru seara.... POC si menstra! (da, chiar e menstra, nu doar pete).

Mi-a luat tot vantul din panze. Sincera sa fiu, mi-e frica sa nu fie o dereglare care sa duca spre o menopauza timpurie, dat fiind ca mi-au taiat un pic din ambele ovare (ele mai exista inca, dar cine stie cat din ele).

Chiar imi vine sa plang acum. Stiti cumva daca se face pe vreundeva in Bucuresti o "numarare" a foliculilor antrali ca sa se vada ce rezerva ovariana mai e? O sa ma duc sa-mi masor hormonii iar, dar e dificil pentru ca mai am 2 saptamani pana ajung in tara, nu am asigurare (mult prea scump) si trebuie sa platesc totul daca ma duc afara. Iar in tara nu stau suficient ca sa nimeresc si ziua 3/5 si ziua 21.

Parca se pun toate contra: si endo, si fibroame, si ciclu neregulat, si partener/sau eu tot timpul pe drumuri, incat e greu sa ne luam din timp bilet de avion...

Aveti vreo idee ce e cu ciclurile astea neregulate? Vreun sfat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana2909 spune:

Danny sper sa va iasa OK analizele. Si apropo de analize aveti idee cat costa o spermograma?

http://tt.lilypie.com/qXz6p3.png

Mergi la inceput

Buna Blahblah si bine ai venit!
Nici sa nu te gandesti vreo data ca esti batrana si ca vine menopauza timpurie,eu am 37 de ani si de-abia din februarie muncim sa facem un bebe.Daca ai ovulat si stii bine asta inseamna ca ovarele tale functioneaza normal chiar daca au suferit o operatie.
Parerea mea e sa-ti faci analizele hormonale si papanicolau,verifica-ti trompele si ia acid folic.Chiar daca ai ciclul neregulat poti ramane insarcinata fara nici o problema.Multa bafta!
Tanamera,trebuia sa iau taurul de coarne ca altfel nu se mai poate,vezi ca sambata asteptam vesti cu doua liniute de la tine!
pupici!

Mergi la inceput

Cu un rezultat o sa vin sambata,negativ sau pozitiv,sper.Asta o sa imi fie invatatura de minte pentru lunile urmatoare sa nu ma mai testez aiurea.Danny cum a reactionat sotul tau cand i-ai zis de spermograma?
Ana eu nu mai tine minte,ai fost la medic?

Mergi la inceput

Ana,in Dubai analiza de sperma costa 250 ron,in tara e mult mai ieftina,nu stiu exact suma.
Sotul meu mi-a spus ca-si face spermograma cand sunt eu pe STOP ca altfel nu rezista fara sex trei zile la randobsedat de barbat mai am...deh daca e mai tanar are chef de ,,joaca''de numa-numa.

Mergi la inceput

Apropos!cred ca trebuie sa-mi caut si ceva pastile pentru cresterea apetitului sexual(al meu)la cat ma hamaleste barbatu-miu
Am un sot cuminte,a zis ca face orice numai sa raman insarcinata!Ce sa spun,din punctul asta de vedere am noroc.

Mergi la inceput