Gravidute&Mamici de IASI (92)
Raspunsuri - Pagina 8
Lumi_Richard spune:
Inutsa, aranjezi si tu de un scaun la biserica,numai Columbeanca sa aiba tratament special? ![]()
Abia astept sa avem vesti de la Alynta,sa ne povesteasca cum a fost!!!!
Anilansa,te invidiez! Mi-e si mie pofta de o bericica,dar mi-e teama ca daca ma apuc,ma invat....asa ca mai bine rabd....
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
Lumi_Richard spune:
Lacra, ms de urare...o saptamana cat mai frumoasa si tie,pupici printesei!!!
Oana,te invidiez,ai cavaleri!!! Sa-ti traiasca!
Mai povestiti si voi de nazdravaniile lor,ca imi place la nebunie sa aud.....of,abia astept sa vina barza.....mai am o gramada de asteptat!!!
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
Anilansa spune:
Lumi... o bere fara alcool nu strica... cand eram insarcinata serveam din paharul sotului cate o gurita de pofta si nu am patit nik
... pofta e pofta![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Salutare!
Mai da' cam slaba miscare pe aici...pe und eumblati?toata ziua la plimbare?
Noua ne curge putin nasucul,in rest suntem bine,toata ziua la plimbare...
va pup!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
ghinetz spune:
Saluty!
Fetele, cum stiti deja, la "Prieteni..." suntem o gashcutza de mamici de Iasi (cu copilasi mai mari) si incercam (si chiar reusim) ca in fiecare an de Craciun, 1 iunie etc sa ne mobilizam si sa ne gandim si la cei mai putin avantajati decat copiii nostri.
Anul acesta, de 1 iunie, vrem sa mergem la o gradinita din Galata unde vin copiii din familii defavorizate. e un fel de Gradinita Sociala (mai multe detalii astept si eu sa primesc). Propunerea e sa donam hainute/papucei/jucarii (copiii au intre 3 si 7 ani) si sa strangem niste banuti sa ii scoatem la McDonald, eventual sa organizam chiar o petrecere acolo pentru ei.
Va rog muuuult, daca va prisosesc ceva hainte, jucarii sau daca din putin puteti dona si mai putin si pentru ei...
Ei? Ce ziceti? Ne unim si la fapte bune? 
Numarul meu de telefon: 0743/020620 (Oana)
byu spune:
Salutare
am aterizat si eu pe acasa mai inainte si am zis sa intru sa vad ce mai faceti....suntem bine, crestem...
Alyna a iesit azi din spital, cel putin asa mi-a zis ieri
ca trebuia sa iasa de ieri dar ia pus baiatul la lampa si a trebuit sa stea peste noapte acolo.
Dany, am vazut rochii freumoase in centru de la 200 in sus...
Anilansa, parerea mea e ca ar trebui sa incerci su branza aia topita , macar sa vezi ce reactie are...aaa si pe la 18 ies in parc cu Casian
tu?
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Anilansa spune:
byu ... mersi de incurajare ... mi-am luat inima in dinti si iam dat lui Darius almete.. 2 lingurite ( dea lui... dar nu pline numai pe varf) si ia placut... eu am mancat fff mult almete cand am fost insarcinata si nu aveam laptic sau branzica de la tara
asa ca ... am riscat![]()
si eu as iesi dar la 17.45 Darius a adormit in patut cat ii pregateam hainutele sa iesim afara .... pina ce m-am imbracat eu , el a luat somnic... poate ne vedem miine pe la 18.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
Anilansa, eu oricum ies maine pe la 17.30...asa ca ne vedem, daca vii ![]()
Tocmai am vb cu Alina ,
sunt bine sanatosi acasa, iar Danid cica a fost cel mai bucuros din toti cand a venit Matei, a inceput sa il si haraneasca (cu paine
ce imagine frumoasa cred, numai cat ma gandesc mi se ridica parul pe maini
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
-ci si multe multumiri pentru gandurile bune si pentru incurajari!
La 2 am ajuns acasa fericiti de nu mai putem, dar si obositi! Acum descarc pozele, sa va prezit ingerasul! Detaliile si povestirile, deasemenea multumirile mai pe lar- in zilele ce urmeaza!
Suntem fericiti si incepem "acomodarea" in 4! Am un copilas tare linistit si mancacios- la san! Il iubim! Fratiorul il adora!
Dar las pozele sa va "povesteasca" acusica! Imediat d-au linck-ul!
![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Pe cand imi faceati voi galerie de zor- eu eram in travaliu! La 22 au inceput durerile din ce in ce mai mari! Dr. nu credea ca voi naste peste noapte, dar...Matei s-a grabit! Mi-au montat epidurala pe la 22-23 si apoi- distractia! La inceput mi se mai ameliorau durerile, dar apoi au devenit intense si urate cu tot cu epi! Se nastea in flux continuu; una urla mai tare decat alta...de groaza... ma contralasera la dilatatie 4 si eram cu durerile! La un moment dat- senzatia de impins! Nu ma credea- cica nu aveam nici membranele rupte- de unde asa senzatie! S-a eliberat masa si m-au controlat- in 10 min nasteam! Mi-au rupt apa si surpriza,,,, impinge! Ufff! Pushh! Ahhh! Si din 3-4 incercari a iesit! M-am rupt, dar nu foarte rau! Matei e un dulce! L-am nacut la 3 minute diferenta fata de David (2.17)! Au fost dureri de nedescris, dar m-am recuperat rapid si acum sunt o mama fericita! Asta e poveste- pe scurt!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!