Gravidute&Mamici de IASI (92)
Raspunsuri - Pagina 5
Celia spune:
La multi ani, Domi! Sa fii sanatos, fericit si sa ti se implineasca toate dorintele!
Michelle, sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DOMINIC! Sa cresti mare si frumos!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Neatza dragelor deci vesti bune am eu pt voiMatei a venit pe lume azi dimineata la 2:20 are 3750 g si scor apgar 9.Sunt bine amandoi ,nu am sunat inca mi-e teama sa nu deranjez |
Bine ai venit Matei! Sa ai parte in viata numai de bine!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Felicitari Alynta,refacere usoara. Bine ai venit pe lume Matei
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Domi! Sa cresti mare si samatos.
Michele, sa va traiasca cavalerul
Poze din aprilie 2009
iulia-stefy spune:
Emma, l-am admirat pe Andrei ce mare s-a facut... si ce dulce e pianistul.... si e si harnic... Iar tu arati tare bine.
Poze din aprilie 2009
ralnied1 spune:
La multi ani, DOMINIC! Sa cresti mare, sa ai parte de sanatate, o viata frumoasa si mult noroc!
Michelle, sa va traiasca piticul si sa va bucurati de el!
Si felicitari pentru bebe din burtica. Mi se pare ca nu am apucat sa-ti spun pana acum.
ralnied1 spune:
Bun venit pe lume, MATEI! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai mult noroc in viata!
Alina, Bogdan, felicitari pentru venirea pe lume a micutului, sa va bucurati de el si toti patru sa fiti fericiti ani multi de-acum incolo!
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aeperju Daca cumva ne-ati uitat: http://family.webshots.com/album/572095161plQXOk |
Emma, pianist ai, bucatar ai, spiderman ai, cu aspiratorul da, nora iti pregateste... ce vrei mai mult de-atat?
Si ce rochie sexi am vazut... wow
danyelle005 spune:
Neata...azi sunt tare matinala....am facut ochi pe la 5.40 si n-am mai putut adormi...asa ca am zis sa va pregatesc la toata lumea.
Azi am o zi plina, dimineata curs, iar dupa-amiaza incepe distractia: taiatul motului la nasicul cel mic si seara nunta. Maine trandavesc in pat toata ziua cred...
Emma frumos pianistul, dar si mama arata bestial. Cand nununati? Si eu cunun anul asta, in octombrie, si deja imi e groaza ca nu stiu cu ce o sa ma imbrac...greu imi gasesc o rochie pt marimea mea si care sa-mi si placa pe deasupra
Moldo cum s-a obisnuit Vladut la gradi? Imi pare rau ca nu v-ati gasit job-uri inca.
Lacra si-a mai revenit Stefy cu costipatia?
Inesa casa de piatra; si mie imi este putin larguta verigheta.
Anilansa stai linistita...toti copiii au perioade in care mananca mai bine si perioade in care mananca mai putin....ca si noi adultii.
....nu mai stiu ce mai aveam de zis....un week-end asa cum va doriti sa aveti
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007