Bucurii de sept-oct 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!
eu ieri am avut primul examen, scris, la cursul meu de foto. sper ca am facut bine, azi iau rezultatele. si maine am practica, dupa sunt fotograf profi!

Ioana, offf, ce rau imi pare de mitzu! saracutza, cu injectii, foarte greu. eu am intepat-o de zeci de ori pana acum pe daria in vena pt analize sau perfuzii, dar i-am facut doar 2 injectii, asa ca inca n-a prins frica si de ele. ca ii spuneam sa vada tanti ce fundutz frumos are. si cand ii facea injectia ii spuneam ca venea albinutza, si fugeam dupa ea (imaginar) s-o prind sa n-o mai necajeasca. multa sanatate si tie si mariei.

Lexi, multa sanatate si tie!

eu sunt putin paranoia, asa ca puteti sa nu ma luati in seama. dar poate ar fi bine sa va vada medicul, ca mie mi-e f frica de gripa porcina. ma scuzati, nu vreau sa va transm paranoia mea, dar mai bine sa elim posibilitatea.

andreea, era de asteptat sa coste asa. trebuie sa facem rost cumva de bani. ati gasit casa?

monique, va stiu probl cu vecina batrana de mult timp. la noi dau cu bormasina la ora pranzului si daca te duci la ei iti spun ca toti fac asa si nu inceteaza. un copil mic e culmea ca deranjeaza. eu tocmai m-am tuns cel mai scurt din viata mea, cred ca [arul meu are cel mult 5cm si sta tepi, asa ca uite ca intru in clubul schimbarilor de look.

tanima, la multi ani si multa sanatate!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, TANIMA!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani fericiti, Tanima!
Sanatate, bucurii, realizari frumoase!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele!
Lexi, Ioana si Mitzu, multa sanatate!
Andreea, ati gasit casa? Sunt sigura ca veti strange suma necesara! Sanatate lui Bibi!
Roxana, o poza cu noul look? Iti tin pumnii la examen!
Gety, asa scurt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Da, Xandrutza, asa scurt, ca azi n-a dormit Maria si m-a cam terminat de energie. Mai scriu maine, de la servici.
Pupici si .

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Multumesc tuturor de urari si floricele (virtuale, dar tare frumoase). Sunteti niste dragute ca totdeauna.
Azi am avut o zi tare ciudata. De dimineata am fost tare deprimata, m-am simtit rau si fizic si psihic, imi venea sa plang. Am terminat insa seara tare placut, cu multe vizite si urari si un tort tare bun dar la care din pacate nu am facut poze ptr ca nu imi merge aparatul foto de mai bine de 1 luna.
Va pup si va doresc o noapte frumoasa.
Si LA MULTI ANI! tuturor bucuriilor, fratiorilor si surioarelor de bucurii, verisori, fini si etc. LA MULTI ANI! tuturor copilasilor, sa aibe parte de o copilarie frumoasa.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput