Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

saluty!

sunt terminata de somn, nunta a fost de noapte - n-am dormit deloc 26 de ore, am condus azi dimi de la 4 la 6 ca nebuna cu 130km/h sa ajungem odata acasa ... iar de atunci am dormit adunat vreo 4 ore .........si iulia e odihnita si are chef de povesti

cred ca-mi ia vreo sapt sa-mi revin.

da' nu de aia am scris sa ma plang, ci sa va zic c-am facut capitol nou

enjoy ca io ma duc sa ma culc daca reusesc sa o pun si pe scumpa la nani. pupici

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

am primit indemnizatia pe 2 luni, iar dosarul a fost depus pe 2 martie, asa ca am fost fara bani doar o luna

in rest, suntem ok, adica andrei a dat-o in bronsita, e a trei tura de medicamente.toti virusii ii ia de la flavi.ei ii trece, iar el le duce.dar e vesel si cooperant.
nu l-am mai cantarit , dar e f greu ,tinutul in brate e un adevarat sport.

am vazut poze de la botezuri, sa va fie de bine!copiii sunt deliciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fetele, repede ca e gata masa, a pregatit Paul frigarui si salata.

CarmenMarieta, si eu cu lapticul meu, cat se mai poate ca nu vrea la san si deci ma mulg eu si recunosc ca incep sa am alergie la aparat.

DarkBendis, mi-a placut si mie Dita, e super, cati ani o avea??? Imi place stiul acela, bourlesque, nu? Neamtul sa nu imi spuneti ca v-a placut, mie deloc.... ma rog, acum in curentul de moda e foarte IN combinatia femeia matura (cu trecut) si barbatul tanar (cu viitor)... cred ca asta e si imaginea sugerata de nemti, dar nu mi-au placut, inafara de Dita.
Eu sunt fan Patricia Kaas, dar ea nu are muzica de Eurovision....
Ca de obicei, unele melodii sunt superjenante, Armenia parca, Spania de asemenea, e Eurovision si eu vad doar influente arabice peste tot.... Mi-au placut PATRICIA KAAS, Islanda, Norvegia si Moldova...in exact ordinea aceasta. Cred ca ordinea a fost pina la urma alta, dar so be it.
Fug la masa si va pupacesc din zbor

Mergi la inceput