Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, incearca sa o tii pe pieptul tau gol dezbracata, sa fiti skin to skin..asta cam cu o ora inainte sa manance. Inainte sa-i pui sfarcul in gura, pompeaza putin lapte si lasa-l pe san ca sa simta ca e umed si sa-i miroasa a lapte...si nu te descuraja, daca incepe sa planga, da-i-o lui tati sa o calmeze el si dupa 5 minute incearca iara

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa suntem pe locul 19 din pacate din 25 de concurenti, super nasol, sunt asa de dezamagitaaaaaaam si stat treaza pana la ora asta, imediat mi se trezeste copilul sa pape

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Pati, si eu ...din pacate astia suntem. Cred ca baiatul din Norvegia a meritat. Si fata din Islanda a cantat foarte frumos..
Cred ca la anul trebuie sa ne gandim bine pe cine trimitem.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Eu n-am vazut Eurovisionul ca n-am televizor, da macar stiu c-am fost anu' trecut in Moscova chiar acolo cautam inghetata...si ce inghetata buna au rusii.....

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Ma uitam pe youtube ca sunt deja toate cantecele acolo..a castigat Norvegia?

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mie nu mi-a placut de tipa asta,Elena...prea fitoasa si parca mie una,nu imi transmite nik prin cantecele ei. la preselectiile pt eurovision mi-a placut Blaxy Girls cu "dear mama"...superbe versuri,normal ca am bocit la ele

crisspoliss,am sa incerc si metoda asta,incerc orice,nu ma las batuta cu una cu doua

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

am vazut pt youtube piesa castigatoare,destul de draguta

Mergi la inceput

Lisa, daca ii dai la san doar intr-o pozitie poate nu e comfortabila..incearca sa variezi , vezi cum ii place ei sa stea, cum se simte mai linistita.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

pana acum nu am avut probleme cu pozitia...sa vedem,incercam si alta pozitie,orice numai sa o vad atarnata de tzitzi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

In noaptea asta am dormit ceva in sfarsit... acum ne pregatim sa plecam intr-o vreme. Si mie imi vine sa plang. De prea frumos. Nu am prea multe poze sa va pun acum ca nu prea s-au facut Dar o sa incerc sa capturez de pe filmulet cand ajung acasa. Sunt cateva pe mail la photo.

Va pot spune doar atat: a fost albastru!!!

Mergi la inceput